Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!
Raspunsuri - Pagina 13
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Cristina, la multi ani, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos! Ce bine ca nu mergem numai noi la anul la scoala (adica Alex si Albastrel). Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Merci pentru alaturare.
adlemi spune:
Rox,ati serbat fata in avans?
Doamne ce mare s-a facut,abia am recunoscut-o...Adevarul e ca nu ne-am mai vazut din vara...Iar Andrei e cavaler de-a dreptul.Si si-a pastrat privirea aia de smecher ce o sa dea fetele pe spate.
Ce sa zic.Superbi copii! Frumosi parinti! Minunata familie!
buli spune:
Rox, ai pus ceva poze?
noi din nou la scoala, copilul de-abia astepta sa ajunga la gasca, in vacanta a fost la bunici.
am ajuns la concluzia ca e usoara clasa I, asa ca mamici care aveti copiii inca la gradi, relaxati-va si bucurati-va la maxim de timp liber si joaca.
pentru copii e cam floare la ureche, juma din semestrul I repeta ce au facut la gradi la grupa pregatitoare.
la M e greu tare cu scrisul, n-are deloc rabdare si ba pe rand, ba pe sub rand, doctor il fac daca se razgandeste si nu mai vrea vatman
Roxana_G spune:
Buna ziulica si o saptamana frumoasa!
Cu intarziere:
Sebi , sa fii sanatos, norocos si fericit!
Imelda
Roxana_G spune:
Da, da, am sarbatorit in avans (poveste lunga). Am pus pozele si pe mailul comun.
Petrecerea a fost pe cinste, Alexandra a fost fericita foc, ii zambea sufletelul. Totul a iesit cum isi dorea, au venit colegii ei de grupa si finii nostri, si s-au distrat de minune. S-au jucat, s-au pictat. Conceptul de la Zurli cu zana buna si Tura Vura a fost super. Momentul tortului a iesit exceptional. Frumos tare!
Aseara ne-am distrat si acasa cu acelasi cd cu muzica si asa o tinem pana joi.
Si da, acuma am o domnisoara minunata (doamne ce a crescut! nu imi vine sa cred) si un cavaler pe cinste.
Roxana_G spune:
Anca, daca nu mai ai parola de la mail iti trimit pe adresa ta. Ce bine ca e asa ok cu scoala, ma bucura vestile. Eu tocmai ce vorbeam cu o prietena de scoala, ma cam streseaza.
Roxana_G spune:
Am tuns o din nou pe Alex. Stiti ca va spusesem povestea cu tunsoarea nereusita. Sambata am luat o cu mine la coafor si coafeza mea indignata de tunsoarea ei i-a refacut o si i a dat o forma tare frumoasa. Acum ii place si ei. E cam scurta dar e smecheroasa foc!
buli spune:
La multi ani, buni si frumosi, Sebi!!
ma uit acu la poze, am datele :)
frumoasa fata aveti, dom'ne, pacat ca e asa departe
arturicii spune:
La multi ani Sebi!
Anca, voi la scoala faceti geometrie? Ca am tot tinut sa te intreb si am uitat.
Eu am ramas masca atunci cand am vazut la baieti prisme, cuburi, probleme cu ele....
La adunari, scaderi sunt la +6, -6.
Cu cititul le da saptamanal o carticica si trebuie sa o citeasca f cursiv.
Ma bucur insa ca ii intereseaza sa citeasca si in romana, stiu tz, sh, etc.
Rox, sa va fie de bine petrecerea!
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama