Poznasi 01-02.2004-vine iarna?!
Raspunsuri - Pagina 11
dadi_t spune:
Felicitari pentru Matei! la mai mare....sa ma laud si eu????anduta cred ca termina clasa a VIII-a ca sefa de promotie cu 10 pe linie in cei 4 ani...dar mai avem un semestru...
buli spune:
vaaiii, ce tare e Anduta!
bravo ei si bravo voua
da' "ochi albastri" ce mai face? am dat recent peste pozele din vara in care ne-am intalnit
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli da' "ochi albastri" ce mai face? am dat recent peste pozele din vara in care ne-am intalnit |
Bibica este bolnavioara...dupa o saptamana de ,,muci-n brau'' si tuse productiva, tratate doar cu medicamente pentru raceala si gripa(gen rynantiol,ibalgin,pivalone)...dupa numai o zi de gradinita mi-a cazut la pat cu febra galopanta 39,5 si asta in 3 minute de cand mi-a spus ca o doare capul si se simte rau...mi-a facut 2 pusee de temperatura la fiecare 4 ore...moment in care m-am hotarat s-o duc la pediatru...raportam: ospamox,panadol si restul de pana acum.....in 12ore deja e pe picioare...anduta la varsta ei zacea in pat cate 2-3 zile neintrerupte.
a...aseara a venit zana Maseluta si la noi! Webkinz sa traiasca....am scapat usor....
ad_risnov spune:
Salve!
Multumesc mult pt. urari si gandurile bune!!!
Vad ca va laudati cu copii internauti...eu sunt disperata sa nu stea prea mult Rares la calculator...
Asa ca facem eforturi mari sa ne pretrecem timpul liber cat ma placut si cat mai departe de TV si calculator: azi am fost la Muzeul de Geologie la o activitate educativa despre perioadele preistorice si dinozauri, apoi am vazut spectacolul de balet "Frumoasa din padurea adormita", la Opera Romana. Este pt. prima oara cand mergem la balet, dar lui Rares i-a placut enorm. Singurul impediment a fost ca a durat cam mult... Dar spectacolul este superb, din toate punctele de vedere!
Duminica a vazut si opera pentru copii Motanul incaltat. De cate ori putem, mergem la patinoarul din AFI. Zilele trecute a fost cu tati la sanius, in Parcul Carol si in Politehnica. Iar pt. viitor avem planuri de vacanta la Campulung. Sa vedem cand putem trimite baiatul o sapt. la Azuga, la schi...
Voi cu ce va mai umpleti timpul?
Tania, felicitari Andutei!!! Superperformanta ! Sanatate Biancai!!!
buli spune:
eu nu voiam sa va zic ca Matei e internaut, chiar asta nu mi s-ar parea o stire, ceea ce mi-a placut era ca au inceput deja sa aiba propriile lor discutii si intalniri.
dadi_t spune:
La multi ani, Yann!
La multi ani, Philip!
Cu drag urari de bine si de la noi! De sanatate, bucurii si realizari scolare!
adlemi spune:
Yann
Philip
Philip
Yann
Sa fiti sanatosi, sa aveti grija de Sabinuta si sa o aparati ca niste adevarati cavaleri ce sunteti si sa le aduceti numai bucurii lui mami si lui tati.
Va imbratisam tare tare si va pupam cu drag si dor
arturicii spune:
Multumim, multumim!
Ieri a achizitionat decoratiunile ptr casa si baloanele si cadoul (Lego, lego, lego)
Party-ul este duminica
Asta ptr ca tot intrebai Adriana cu ce ne umplem timpul.
Au cochetat cu ideea de PSP insa le-am explicat cum m-a priceput mai bine de ce nu le trebuie. Ii mai las pe site-ul lego la cate un joc (doua noua) insa cam o data pe sapt.
In rest, zilnic scoala de la 7:30 (cand ies pe usa) pana la 16:30 (cand revin acasa).
Iar dupa scoala:
Luni - inot
Marti - hockey
Miercuri - inot
Vineri - sah
Sambata - hockey
Duminica - biblioteca/teatru
Asa ca in putinul timp ramas isi fac de lucru cu Lego...
Dady, uau, felicitari! 10 pe linie???? aiaiai...
Buli si voi FB FB FB? f tare. Noi suntem ok insa nu atat de ok. Bravo voua.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama