cine se ocupa de schimbarea tevilor(conductelor)?
Cine se ocupa de schimbarea tevilor, conductelor la bloc?
Am o garsoniera(etaj1) si de vreo 2 ani am tot fost inundati in mod repetat, din diverse motive.
Acum cativa ani a venit un instalator de a reparat pe la 2 si 3 si ne-a spus ca trebuie inlocuita toata coloana de jos pana la 4 ca sa nu mai avem probleme. Am anuntat atunci administratorul sa se ocupe dansul sa aduca un instalator sa repare(sa se stranga un fond de reparatii si sa se rezolve o data pentru totdeauna, blocul are vreo 22 de ani si se pare ca tevile sunt batrane), nu e de datoria lui?
el tot zice ca daca rezolva prin administratie trebuie adusa firma si aceasta ne ia mult si mai bine sa aducem un instalator particular sa faca, dar ca acesta nu ne da garantie, ca sa ne ocupam singuri, etc .
Acum ma intreb cat o sa ne ia si de ce nu se ocupa? La el pe scara a facut,dar la noi nu, tot ne amana si evita sa se ocupe.
Aveti idee este in sarcina sa acest aspect? ca acolo chiar n-are cine sa se ocupe, mai toti propietarii sunt plecati din tara, dar am vorbit cu ei si sunt de acord sa strangem banii si sa facem.
Raspunsuri
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Christel Cine se ocupa de schimbarea tevilor, conductelor la bloc? Am o garsoniera(etaj1) si de vreo 2 ani am tot fost inundati in mod repetat, din diverse motive. Acum cativa ani a venit un instalator de a reparat pe la 2 si 3 si ne-a spus ca trebuie inlocuita toata coloana de jos pana la 4 ca sa nu mai avem probleme. Am anuntat atunci administratorul sa se ocupe dansul sa aduca un instalator sa repare(sa se stranga un fond de reparatii si sa se rezolve o data pentru totdeauna, blocul are vreo 22 de ani si se pare ca tevile sunt batrane), nu e de datoria lui? el tot zice ca daca rezolva prin administratie trebuie adusa firma si aceasta ne ia mult si mai bine sa aducem un instalator particular sa faca, dar ca acesta nu ne da garantie, ca sa ne ocupam singuri, etc . Acum ma intreb cat o sa ne ia si de ce nu se ocupa? La el pe scara a facut,dar la noi nu, tot ne amana si evita sa se ocupe. Aveti idee este in sarcina sa acest aspect? ca acolo chiar n-are cine sa se ocupe, mai toti propietarii sunt plecati din tara, dar am vorbit cu ei si sunt de acord sa strangem banii si sa facem. |
Da tu nu ai decit probleme de asta nu te mai aude nimeni...da tot te caut eu azi
deci iubi conductele sunt pt noi...si eu ma gindisem sa schimb tevile la mama cum ea sta la 3 punem incepind de la 8 si pina inclusiv la mine pt tot blocul
Binenteles ca nimeni nu mi dadea nimic poate o ....
Asa e la romanica civilizatia mai departe
E bine pt tine ca vor sa dea bani si singurul impediment este doar cine se ocupa(pai administartoor ceva ce face...nu uita ca e platit din banii vostii)
in rest numai de bine
pupici
carmaw spune:
Eu mai zic ceva ca listele de intretinere sa apara distinct /apartament suma cu care il platiti(pe administrator) ca sa stie fiecare cit da din buzunar degeaba
Deci nu mai cotiza la salariul lui daca nu face mare lucru...sa vezi ce o sa se dinamizeze.
Christel spune:
Asa stiam si eu ca partile de coloana care sunt parti comune trebuie sa se ocupe administratia, sa plateasca dintr-un fond de rulment ceva pana se strang banii, ca e situatie urgenta, acum a oprit apa, trebuie sa faca ceva.
grati.ela spune:
desi sol data de administrator e cea mai putin costisitoare (instalator particular) faptul ca nu ofera garantie e o mare mare pb, asa ca tot o firma e indicata. Cereti mai multe oferte si presedintele de bloc are obligatia sa discute pb asta la sedinta si sa hotarasca daca se face pe cheltuiala comuna sau rezolvati individual. De urmarit lucrarea tb insa sa o faca unul dintre locatarii care au lucrarea.