Citat: |
citat din mesajul lui Christel Gratiela, la varianta gresiei m-am gandit in primul moment,am zis ca-i mai practica in asemenea conditii dar ma gandesc ca tine totusi prea rece si sa nu am probleme la urmatoarele inchirieri, ma gandesc totusi la un laminat(de 7 sau 8), sa cercetez un pic sa vedem ce iau. Acum sper sa ne despagubeasca cu ceva asigurarea. care mai sunt preturile la montat laminat(pe mp)? |
Cu 30roni/mp e cam mult, am gasit pe net niste anunturi cu 10 roni/mp.
Si am mai gasit o firma daca cumperi de la ei ti-l monteaza gratis(este 39 roni/mp)parchet de 8 mm zic ei made in Germania, acum nu stiu ce calitate o fi si in acesti bani intra si folia aceea de se pune sub si plinta, deci tot. Am sa retin nr lor sa-i sun.
La Praktiker am vazut oferte intre 17-35 roni si iti dau gratis si folia.
Mai cercetez, macar mi-au consemnat cei de la asigurari schimbarea integrala a parchetului, deci au vazut si ei ca nu se mai poate face nimic.
Abia acum vad cu adevarat cat de important este sa ai o asigurare, asa ca n-am sa las niciodata casa neasigurata ca e tare bine, nu mai stau sa ma tiganesc cu vecinii sau administratorul sa-i oblig sa-mi repare, stiu ce i de la asigurari mai bine.