parchet ud(inundat) cum fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christel

Gratiela, la varianta gresiei m-am gandit in primul moment,am zis ca-i mai practica in asemenea conditii dar ma gandesc ca tine totusi prea rece si sa nu am probleme la urmatoarele inchirieri, ma gandesc totusi la un laminat(de 7 sau 8), sa cercetez un pic sa vedem ce iau. Acum sper sa ne despagubeasca cu ceva asigurarea.

care mai sunt preturile la montat laminat(pe mp)?

Steluta eu am platit 30 RONI/MP dar poti gasii si cu 25
Deci asta numai manopera
Ce a fost iarsi scump a fost izolatia aia verde,colturile ,
plinta
Se pune cam in 4 ore dar trebuie sa fie 1000/100 SEC
Eu am mai patit alt necaz ...au aparut niste spatii intre bucatile de parchet( la unii trebuiesc rescoase si mai ajustate; eu am patit invers)
Cred ca 7MM grosime e suficient
Hai noroc ca ne trebuie ....mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cu 30roni/mp e cam mult, am gasit pe net niste anunturi cu 10 roni/mp.
Si am mai gasit o firma daca cumperi de la ei ti-l monteaza gratis(este 39 roni/mp)parchet de 8 mm zic ei made in Germania, acum nu stiu ce calitate o fi si in acesti bani intra si folia aceea de se pune sub si plinta, deci tot. Am sa retin nr lor sa-i sun.
La Praktiker am vazut oferte intre 17-35 roni si iti dau gratis si folia.
Mai cercetez, macar mi-au consemnat cei de la asigurari schimbarea integrala a parchetului, deci au vazut si ei ca nu se mai poate face nimic.
Abia acum vad cu adevarat cat de important este sa ai o asigurare, asa ca n-am sa las niciodata casa neasigurata ca e tare bine, nu mai stau sa ma tiganesc cu vecinii sau administratorul sa-i oblig sa-mi repare, stiu ce i de la asigurari mai bine.

Mergi la inceput