PRIETENE FARA TITLU (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am revenit.
MIRA ce fain ca ii place lui David sa citeasca tare sper sa le placa si alor mei,macar cat imi place mie ! Legat de cadouri la noi clar nu lipsesc nicodata cartile ! La capitolul asta recunosc ca am facut exces,asta raportat la ce venituri avem evident.Am vreo 10 carti puse deoparte de mai demult (o comanda in valoare de 100 lei) si le impart intre Mos Nicolae,Mos Craciun si ziua ei.O parte din ele le dau lui mami sa puna si la ea in cizme si sub brad.Nu mai zic ca si colectia asta Disney costa 12 lei saptamanal,iar toate 12 fac iar 144 lei.Cu cartile astea imi faceam si eu abonament pe-o luna la inot ... La capitolul jucarii stau insa foarte prost,doar trusa aia de coafeza,creioanele colorate si cariocile pentru Diana,iar pentru Tudor nimic inca.In schimb le-am luat cateva hainute ... de la bazarul de pe DC! Diana sigur se va bucura mult,ca i-am luat si o fustita tare draguta - iar de fustita a si pomenit cand facea lista de cerinte de la mos.Mie imi place sa aiba mai multe cadouri la ocazii de-astea,cred ca Diana ar fi dezamagita sa primeasca doar unul-doua cadouri.O sa investesc iar in hartie de impachetat ca anul trecut ca tare draguta a fost cand taia cu foarfeca pe panglici si desfacea de zor pe pachete Puzzle nu ii mai iau,DVD nu i-am cumparat niciodata ca nu se prea uita si oricum aveam destule d-alea copiate.Jucarii trebuie musai,dar n-am avut bani si timp (timp sa gasesc ceva ieftin si fain,ca asa scumpe gasesc la tot pasul )
DENISA la voi de mos Nicolae chiar doar dulciuri si fructe se pun in cizme???

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

BRANDUSA stau f.bine ai tai cu kilele si inaltimea,pai Razvan are cat Diana mea.La balet le place tare deci ? Io am senzatia ca as muri de plictiseala la asa ceva,iar Diana cred ca imi seamana,ca altfel ar fi dat niscaiva semne de interes la mare dupa o tura de proba.
Cu inotul: ieri cum era matzaita a zis ca nu mai vrea sa mearga la inot ca e urat.Acum seara se intreba ca ce-o sa faca cu inotul daca mai are febra si vineri ? I-am zis ca nu mai mergem la curs si gata ,iaca terminam cu inotul ... chestie cu care n-a fost defel de acord: ca ea vrea sa mai mearga la inot Sucita rau deci
La capitolul febra acum seara avea 37,2.Chestia e ca si mami a avut 37 si ceva azi.Ceva virusel.
LILI ca sa nu ne lasam la voi cu tusea,azi la somnul de amiaza a tusit Tudor intr-o veselie treaz n-a tusit deloc,iar acum nu-l mai aud nici la orizontala fiind.
BRANDUSA tu esti experta,poate fi cumva reactie la vaccinul de ieri tusea asta?
DEEA si eu zic precum INGRID,atmosfera de la curs conteaza.Eu as duce-o pe Diana la asa ceva predominant pentru divertisment,nu neaparat pentru performante.Acum depinde si ce vrei tu.Poate o dai la vreun liceu de arta si chiar vrei perfomante in domeniu.Eu as duce-o mai degraba la sport si limbi straine,ca de desenat o face la greu si acasa.Se vede partea practica din mine E drept ca si mie mica fiind mi-ar fi placut sa ma dea cineva la curs de desen,dar pauza.La scoala ora mea preferata era evident cea de desen.Abia asteptam tema propusa La Navodari in tabara fiind fiind am dat o raita cu o prietena la cercul de desen,dar acolo am gasit doar hartie si creioane colorate ,nicidecum un profesor care sa ne "indrume" ... Daca ma gandesc bine,o sa ma strofoc totusi sa o inscriu pe Diana macar de la anul si la desen,pictura sau macar pictura pe sticla - asta la palatul Copiilor.Vorba lui Ingrid sa faca si ce ii place

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

DENISA legat de actiunea copiii din Africa,avem si noi actiuni de genul asta chiar pe DC.
Priviti pozele astea: http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/Actiunea3Sate#
si cititi aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155799&whichpage=1
Chiar pregatisem cateva sacose cu hainute plus o cutie cu jucarii,iar cand i-am aratat Dianei pozele cu copiii aia a inceput sa completeze cu jucarii,ba chiar a insistat sa punem papusile ei Hanna Montana sa i le trimitem uneia dintre fetitei aleia ! N-am lasat-o ca oricum numai de Hanna Montana n-o fi auzit ele,cel mai probabil nici TV n-au.Din pacate tocmai pe cand sa trimit lucrurile s-a incheiat actiunea,am fost rugate sa nu mai trimiem nimic,fiindca au trimis fetele de pe DC atatea colete ca nu mai avea Laura unde le pune si cui le da in zona!!! Si majoritatea erau cu haine de pana la 1 an ,haine fix cum aveam si eu ... asa ca am gasit alt "client" in Arad, e proaspat nascut si cu mamica DC-ista.Am schimbat si genul de jucarii din cutia aia ca sa ii fie adaptate varstei si sexului
Zilele astea cand cu schimbul de haine de care va ziceam,Diana iar a insistat sa ii trimitem fetitei cateva din papusile ei,cred ca ramasese cu ideea de copii de genul imaginilor vazute in linkul de mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Dariei ii place la pictura, pentru ca picteaza, dar eu o vad clar ca nu se simte bine la tambalau. Cand merg sa o iau ... e o zarva de nedescris, si Daria sta intr-un colt cu pensula in mana, dar nu picteaza ci casca gura la toti. Ceea ce face acasa este mult mai reusit decat ceea ce face acolo, cu toate ca profesoara este super-faina. Si eu am inscris-o acolo ca sa invete pictura, nu ? Nu am inscris-o sa "se distreze". Daca vreau sa "se distreze" o duc la parc si sare si chiuie in rand cu toti ceilalti copii. La pictura sa mearga sa picteze, sa invete tehnici, metode, etc. Nu urmaresc neaparat performanta, dar macar acel "divertisment" sa fie legat de pictura, ... ca zarva si haos e peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, parca tu mi-ai zis ... nu prea as avea de ce sa o dau pe Daria la un profesor particular de pictura. La nivelul la care este ea, ii pot fi eu profesor foarte usor. Am cautat curs cu copii tocmai pentru a avea Daria o colectivitate, colegi cu care sa faca scimb de experienta, cu care sa se antreneze. Dar se pare ca asta este in detrimentul performantelor la desen. Cand a fost cu grupa celor de cl a IV-a, chiar daca i-a "studiat" mai mult decat a pictat, am vazut ca a venit cu ceva nou. Cand merge cu cei mici (pregatitoare si clase I, II), abia daca termina un desen intr-o ora... si ala doar dupa cunostiintele ei de acasa. Si cand o intreb ce a facut la pictura, imi spune doar povesti de genul "o fetita mi-a facut cu negru pe foaia mea", "un baiat mi-a varsat apa", etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Moni, formula ta leucocitara se datoreaza exact acelui interferon ce-ti stimuleaza imunitatea. Stii ca, in conditiile unei infectii (de ex.) avem crescute leucocite, limfocite, neutrofile, bazofile, depinde de tipul infectiei, de durata ei. Ei bine, inseamna ca medicamentul isi face efectul.
Ce carti i-ai luat Dianei, de la ce editura? Ma bate gandul sa comand. Pentru Craciun, ca sa ii raspund si Denisei cu ocazia asta, vreau o orga electronica cu sase octave, care reda sunetul perfect. De fapt, poate cumpar mai repede, nu are pe ce exersa.
Carti, ceva jucarii logice de lemn, haine....la fel si pentru Nicolae. Ei, cred ca investim destul in ea ca sa mai arunc banii pe jucarii pe care le uita intr-un colt.
Deea, ideea mea era ca prichindeii isi fac treaba la curs, nu ca unul varsa cerneala si altul arunca apa. Asa, pentru ce s-o duci? Ma gandeam ca e atmosfera faina, veselie, dar daca nu lucreaza, mai bine o inveti tu. Eu n-as da banii si sa vad foaia goala sau ciu-ciu progres. Poza pusa de tine a fost frumoasa, de la desen, cu fetita langa ea.
Apropo, de ce n-o inveti tu? ma crezi ca ma enervam pe cumantul meu, pictorul, ca nu se ocupa de ea? Pai daca era el dispus, o mai duceam azi la desen?
Mira, felicitari ca David citeste! Si imagineaza-ti ca o spun cu toata serizitatea! Tu stii ce rara avis e? Pai in jurul meu, numa computere ultimul racnet si gadgeturi si ipoduri, fras sa le mai stie, dar carti? Carti? Ce-s alea, frate? Nepotii mei se uita cu mila la mine cand le mai propun cate o carte...se gasesc si online, imi zic, daaa...

Am dus-o pe Diana la gradinita azi, tuseste foarte putin si mi-a cerut ea. Imi beau cafeaua si sa vad daca ajung sa scriu ceva, mai incolo.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimineata!

Va multumesc tuturor pt incurajari si ma bucur ca sunteti in asentimentul meu cu remediile naturiste... ma gandeam ca o sa ma luati de paranoica.

Ce sa va zic... INCA O NOAPTE FARA TUSE.
Singura chestie pe care am schimbat-o de 2 nopti este pozitia de dormit... i-am pus sub saltea perne ca sa doarma mai ridicat pt ca pe perna nu ii place sa doarma. Sa fi contribuit si asta la "potolirea circularii secretiilor"?

Ingrid.... emotionanta dorinta Dianei. Marfa ca o ai pe mama ta sponsor .

Mira - bine v-ati crestinat copilasii. Felicitari pt David ca este pasionat de citit.

MONI - sper sa tineti cumva sub control analizele ... sa nu o ia valorile prea pe aratura. Tu cum te simti, peste toate astea?

Ca sa va zic sincer la pneumolog am ajuns de gura lu' barbata-miu si la ORL tot de gura lui si de disperarea mea ca nu stiam ce sa fac. Acum ca m-au trimis si la alergolog eu stiu de la pediatra ca nu o sa ma ajute prea mult testele dar tot sa scap de cicaleala lu' barbata-miu ca nu stie pediatra ce are copilu si nu e in stare sa-i faca bulgarasul de aur bine.
Desi cand a vazut ca decand i-a ridicat salteaua copilul doarme bine merci a inceput sa-l injure pe pneumolg ca i-a zis ca e grav bolnav copilul.
Eu ma duc azi sa fac testele si sa-mi iau si de grija asta ca deja o sa m duc eu cu capul. Si mie mi se pare ca am ajuns deja "prea departe"... am sentimenul ca deja par exagerata si totodata doctorii mai ca nu ma fac nesimtita ca n-am fost in stare sa imi duc copilul la timp la tratat. O gramada de sentimente care dau buzna in mintea si in sufletul meu. Eu consider ca n-am fost nici panicata la primele stranuturi sa dau buzna pe la medici dar nici n-am stat cu el sa-l "tratez" dupa ureche... si totusi...ceva nu e in regula...

Piua ca ma maraie piciul...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Buna dimineata.
INGRID astea i le-am luat:
1 x Caiet de scriere. Auxiliar pentru Abecedar (dupa Olga Paraiala) Olga Paraiala
Editura: Carminis 8.38
1 x Aventuri cu pirati
Editura: Girasol 5.96
1 x Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai Nikolai Nosov
Editura: Humanitas 22.46
1 x Matematica distractiva, clasa I Elena Maior ,Aurel Maior
Editura: Aramis 8.01
1 x Alba ca zapada (asta in romana/engleza)
Editura: Pro Editura 8.51
1 x CITESC DESPRE DINOZAURI . COLECTIV SUSAETA EDICIONES
Editura: Girasol 13.63
1 x Abecedar muzical Lucia Predeteanu ,Mirela Rizea
Editura: Petrion 9.24
1 x Abecedar, Clasa I Olga Piriiala
Editura: Aramis 16.11
1 x Invat sa citesc! Nivelul 1 - Aventurile Baronului Munchausen
Editura: Gama 4.01
1 x Carte de colorat cu povesti
Editura: Gama 11.25
Taxe postale 8.00
TOTAL: 115.57
De aici: http://www.depozituldecarti.ro/categorie/66/carti/Carti-pentru-copii
Nu-s cine stie ce: unele le-am luat si de umplutura ca sa ajung la comanda minima de 100 lei (cele de colorat,alea cu pirati si dinozauri ca n-are niciuna cu temele astea).M-a cam dezamagit Abecedarul muzical,mi se pare cam aiurea.Chiar voiam sa va intreb,la orga aia ce o avem cum notez eu clapele do re mi ... incep de la prima sau de la a catea? Ca ma gandeam sa lipesc notele pe ele si asa sa o educ si eu pe Diana oleaca muzical.Eu aveam pe vremuri o pianina mica de tot si asa invatasem sa cant cateva melodii la ea,le luasem din cartea de muzica de la scoala.Drept e ca era mare ,aveam 14 ani.Si nu avea clape mai multe decat notele
Revin ... trebuie sa scriu pe bucati pe motiv de puradel.

Mergi la inceput

Diana e la gradinita,ca azi dimineata a inceput sa planga amarnic cand a auzit ca ii zic sa ramana acasa azi Nu avea febra,dar azi noapte ii daduse Ghita niste nurofen ca i s-a parut ca e calda (s-a culcat in camera de zi cu ea). Pana la urma i-am mai dat niste paracetamol si am lasat-o sa mearga ... N-are nici muci,nici nu tuseste,nici de gat nu s-a plans,in plus aseara mi-a zis mami ca a fost la fel de zburdalnica si neascultatoare ca de obicei,deci pot zice ca avea "stare buna" Voiam sa o tin acasa si azi si maine,dar se pare ca n-am cu cine
Tudor e ok,n-a mai tusit deloc.
LILI pai eu stiam demult faza asta cu ridicatul pernei la tuse, parca de la Brandusa sau Ingrid citisem? Deci ridicatul pernei,plus chestii naturiste eu zic ca-s cele mai ok in tusea nocturna.
DEEA e normal ca unde-s copii mai mici sa fie tambalau mai mare,decat unde-s din cei mari.Plus ca probabil pe cei mari ii mai invata una alta,iar pe cei mici poate ii mai lasa de capul lor.Daca nu esti multumita,du-o doar cand sunt cei mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata

Am dus copii lagradi si am venit repede la pc in speranta ca voi gasi ceva de la Robert. trebuie sa vina acasa zilele astea insa nu stiu foarte sigur cand..saptamana asta...urmatoarea...
Monica tare rau imi pare sa aud ca ai analize asa rele. cand termini tratamentul cu interferon?
Super Ingrid!! zici ca face pian mandra ta? Cum se descurca, ii place? de cat timp face?? Presupun ca aveti pian la domiciliu.
Ce tare este Diana!! Deci si ea stie ca va face cand va fi mare
Ioana isi doreste sa devina cantareata, urmare a acestui "vis" i-a cerut lui mos craciun o chitara asa ca si eu va trebui sa chem un profesor acasa sa-i dea cateva lectii. Sunt tare curioasa daca-i moft sau pasiune.
Legat de post...nu prea stiu...si ce o sa mai mananc?
Ai dreptate cu racelile. La Denisa nu cred ca se pune ca la ei nu cred ca-i duc pe copii cu muci verzi la gradi. Si Ioana s-a mai imunizat, rau pentru ea a fost la 2,5 ani cand am incercat s-o duc la gradi de mi-a facut 2 pneumonii in anul ala, si doara n-am lasat-o tot anul la gradi, doar 3 luni si alea intrerupte rau.
Mira ce-ti bati capul cu inotul mai!! Voi aveti schiul! Din pacate si eu pana la bazin fac 30 de minute. ma omoara ora asta de condus de 3 ori pe saptamana. cred ca nici Ioanei nu-i prea place dar nici sa nu faca nimic nu merge....Noi oricum stam cam departe de toate, lucrurile intamplandu-se la Constanta(15min de mers cu masina).
Si eu a invatat sa inot singura, am crescut pe malul Dunarii. Cand ma gandesc acum mi se ridica parul pe cap. Era tare periculos. Oricum brasul ala de-l produc eu prin apa nu se numeste tocmai inot este doar o tinere la suprafata:))
Foarte frumos ca fetele vor sa fie impreuna dar cred ca au firi diferite si fiecare sa o apuce pe drumul ei...chiar asa o vad pe Selin, mai sportiva!!!
Denisa deci si voi u tortul.. Ioana mi-a cerut ca pe tortul ei sa fie un inorog....
Nu scriu cu lunile si acum mi-am dat drumul la limba...sotul nu mi-a lsat nimic crise mi-e o lene sa fac altceva prin casa....
Mi-a facut matusa sarmalute si acum fierb linistit pe aragaz...

Mergi la inceput