PRIETENE FARA TITLU (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello.
Ne-am intors de ceva timp, am mancat...
Nu i-am facut testele, ar fi fost f dificil. Asa ca am optat pt. Bucuresti, si le vom face din sange.
Aici ar fi trebuit sa stea sa-l intepe de x ori, si apoi sa stea nemiscat 15 minute, cu manutele cuminti, greu de realizat... plus ca era deja putin suparat. Nu-i nimic, e timp.

Moni, eu vreau sa exclud toate cauzele, desi... nu pare nimic alergic. Eu am spus mereu ca Razvan are o imunitate scazuta. Azi am aflat ca se pot face si teste de imunologie. La cresa/camin el mereu s-a imbolnavit, si cred ca este suficient ca un alt copil doar sa-i stranute in fata sau tuseasca... el imediat recepteaza, in felul lui.
Va rog sa ma credeti, stau pe ganduri daca si cand sa-l mai duc la gradi.
Nu mai suport atata suferinta (a lui ) si nu in ultimul rand - latura financiara. Am stricat milioane bune, zeci. Sigur, beneficiile gradinitei sunt mari, dar...
In fine, acum sunt cam intoarsa in aceasta privinta.

Deea , LA MULTI ANI ! SANATATE SI NUMAI BINE ITI DORIM!

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA si la Bucuresti cum a fost ieri?
Cat despre analize ,atunci programeaza-l cat de repede poti la Bucuresti.Sper sa nu trebuiasca sa intrerupeti cu gradi,ca am vazut ca ii place tare mult acolo si ar fi pacat.Eu i-am facut Dianei acum vreo doi ani parca si analizele alea de imunitate si i-a iesit ca are imunitate buna.A fost singura data cand i-am facut analize de sange si am platit in plus si sa vad cum sta cu imunitatea,ca am zis ca probabil n-o mai prind in graba la luat sange.Si am avut dreptate ca a urlat si s-a zbatut,mama mama Abia o tineam si eu si asistenta.Bine ca a fost sanatoasa si n-a trebuit sa ia niciodata injectii,ca nu stiu ce ma faceam cu ea

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DEEA-LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE! SA TI SE IMPLINEASCA VISUL CU CASA!

Irina-LA MULTZI ANI CU SANATATE SI BUCURII!Cris-bafta cu analizele, o sa se rezolve toate.

Revin mai incolo ca numai ce am primit 2 liste super urgente si eu lunea ajung cu 1h mai tarziu ca merg zu A la logopedie gratuita-vape toate!

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Buna seara.Ne-am repatriat si noi.La socru-meu copiii s-au jucat in nocturna cu matzele - ca au aparut vreo trei prin zona,din care una fix ca cea din Bihor,statea ca fleatza a smotocit spre fericirea lui Tudor.Acasa eram cat p-aci sa fac infarct cand l-am vazut la un moment dat pe Tudor in picioare pe tobogan,fara sa se tina de nimic si era si in ciorapi d-aia care aluneca rau ca nu il echipasem inca de interior . Azi a si cazut din patul din dormitor.Ieri a aterizat cu fruntea pe gresie in bucatarie la mami,deci suntem in pina operatiune de colectat cucuie.

Pe Diana o duc astia maine de la gradi la teatru ,dar nu de papusi,ci teatru cu actori.Muzicantii din Bremen sau Hansel si Gretel ,nu stia sigur.Zice ca au mai fost asa si la Cenusareasa,eu habar nu aveam,credeam ca numai la teatru de papusi ii duc.Am platit azi pentru trei teatre - de ambele feluri deci.

Cu Tudor merg dimineata sa ii faca vaccinul,cel ce trebuia facut la un an.Azi ne-a sunat asistenta sa ne anunte.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Multumesc Denisa, Cristina. Numai bine si voua.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deea LMA si tot ce e mai bun si mai frumos in lume iti doresc. meriti din toata inima
Monica ai vazut pe facebook ce bine inoata Ioana Danielei? are 2 filmulete puse...e drept ca tot in apa mica...dar super!
M-a facut curioasa si m-am uitat pe dvd-urile primiite d ela gradi cu Marco la inot.
- dupa 8 sedinte inota doar cu macaroana aia, tot in apa mica si mergea putin de tot singur. Sarea in bazin...
- dupa 3 luni: stattea cu capul pe sub apa, inota putin singur, stilul croawl, tot in apa mica si de ce le mai multe ori cu pluta sau macaroana. Ia bagat si in bazinul mare, tot cu accesorii, preferabil aripioare, mergeau cate o lungime de bazin.
- dupa 7 luni: in bazinul mare. sareau de la trambulina, inota destul de bine, se coordona super, dar pe distanta mica...nu rezista la mai multe de 2m, sa zicem. le dadea pluta pt. ai invata sa dea bine din picioare.
* acum nu stiu exact cand au invatat toate astea...la ce interval de timp...atunci i-a filmat si dupa astea m-am orientat sa-ti spun si tie.
Dar si acum dupa 7 luni ii lasa cu pluta, pernite, macaroane, cine vroia...
Nu i-a obligat sa faca nimic, daca nu vroiau.
Eu l-am vazut progresand super in vara asta la cumnata-mea in piscina...mergea o latime de piscina pe sub apa, aducea te miri ce de pe fund, etc.
din sept. la inot folosesc labe, ca sa ia viteza mai mare...e tare fericit ca e primul din grup...de o luna merge cu grupa pregatitoare, caci aia sunt mai avansati.
cam asta e cu onotul....eu sunt fericita ca ii place, ca nu are frica de apa, mai ales ca e si un sport foarte complex.
la toate.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Gio, multumesc din suflet pentru urari Foarte frumoasa evolutie la innot. Imi place cum ai povestit despre curs. Imi place ca i-a luat incet si cu ajutor, si ca nu le-a creat frica de apa. Cred ca asta e foarte important in acest proces Inotul e fain a fi practicat pe termen lung, indiferent de performanta. Chiar si numai cu pluta, si tot e fain din punct de vedere al beneficiilor pentru organism. Si mie mi-ar fi placut pentru Daria.. dar .. deocamdata stam in asteptare din motive financiare

Mergi la inceput

GIOVA nu o vazusem,acum m-am chinuit sa intru pe facebook si nu mai stiam parola m-am chinuit oleaca pana am pus alta parola sa pot intra Am vazut-o pe Ioana,super inoata mai ales crawl,dar nici nu ma mir ca doar am vazut-o asta vara cit de dezghetata era in apa (si Rares dealtfel) Sa nu uitam ca ei se balacesc zilnic cateva luni pe an,in plus sigur tine nu doar de obisnuinta ,antrenament ci si de talentul nativ - dupa cate stiu si Robert a facut inot de performanta.La fel si Marco a fost pasionat de mic de apa,tin minte ce se balacea in vana cu capul prin apa,pe cand Diana pana mai acum o luna nici nu suporta sa o atinga apa pe fata !!! Dupa mine si doar faptul ca deja la a doua sedinta a convins-o sa se bage cu capul sub apa e o maaare performanta
Nu stiam ca au si piscina cu apa atat de mica la sala aia unde inoata Ioana.Chiar voiam sa o intreb pe DEEA ce inaltime avea ea la 3 ani de a invatat in "apa mica",probabil ca o fi fost o piscina cam ca asta din Mamaia.Ca si eu am invatat in apa mica,dar aveam 17 ani si pentru mine era apa mica aia,dar nu si pentru copiii de pana la 6 ani! La noi chiar nu exista in Arad asa piscine: in bazinul olimpic apa e de 2 m,iar in asta particular intre 1,20 si 1,80 .Si cum Diana are doar cca 1,10 m ... Deci nu e doar "vina" antrenorilor pentru metoda cu bagatul copiiilor sa fie initiati direct in apa mare.Edit: sunt si piscine cu apa mica,dar la stranduri si acolo nu se tin cursuri de initiere.
Diana pana acum are primele 3 sedinte la bazinul olimpic,apoi intrerupere vreo saptamana ca a avut febra,apoi inca 3 sedinte la bazinul olimpic,din care in 2 n-a vrut sa intre in apa "ca e rece",a intrat doar cca 15 minute si la sfarsit la sarituri.Si acum cele 8 sedinte de la cursul asta.Cu pluta inainteaza si ea singura dand din picioare,dar nu o lasa singura inca nici pe ea nici pe altii la fel de mici ca ea,din cauza ca e apa adanca acolo.Inca merge in paralel cu ei,doar pe unii copii mai mari sau mult mai avansati ii lasa singuri cu pluta.Macaroane si aripioare n-au ,dar cu aripioare sigur s-ar duce singura,ca ti-am zis ca cu alea inoata bine - dar bras ca asa am invatat-o eu.Sincera sa fiu pentru mine chiar nu conteaza daca si in cat timp invata sa inoate perfect,atata timp cat face miscari in apa - ca de-asta am dus-o in principal: sa se obisnuiasca cu apa adanca,sa se miste cat mai mult in apa,sa apuce sa se mentina singura la suprafata indiferent cum si abia pe urma,in timp, sa invete si miscarile corecte ale diferitor stiluri.Si daca la Marco a durat atatea luni ( chiar 7 ???) ,iaca am rabdare sa astept si io ... Sunt curioasa acum cat a durat cursul ala la DEEA ca ea zicea ca la 3 ani a parcurs singura o lungime de bazin olimpic !!! Pe-ala abia il parcurg si eu,ca n-am antrenament. DEEA n-o poti intreba pe maica-ta? Ioana Danielei se pare ca a invatat super rapid si corect,dar a avut si avantaje majore fata de altii.DENISA Emma in cat timp a invatat si prin ce metode? Ca si ea a fost super curajoasa de mica in privinta asta

La noi azi ar trebui sa inceapa urmatorul curs,dar inca nu stiu daca putem merge ca azi-dimineata Diana s-a simtit cam rau.La gradi s-a dus totusi ca nu m-am putut intelege cu ea ,stia ca ii duc la teatru si a vrut musai sa mearga.Am sunat educatoarea la 12 si a zis ca e ok Diana,dar ii dadusem niste nurofen la plecare.Ii era cam greata si avea stare subfebrila ,37 fix.Sa vedem cum va fi la ora 16.

Am fost si cu Tudor la vaccin,azi i l-a facut pe-ala de la un an,Priorix parca.ROR-ul i-l face peste vreo luna sa nu i le faca deodata.

Mergi la inceput

DEEA legat de frica de apa: pai si mie mi-e frica de apa adanca,asta chiar daca am invatat sa inot in apa mica ... Eu si la mare si la piscina inot exclusiv paralel cu malul si pe cat se poate la maxim un m distanta de zona unde ating cu picioarele fundul - asta la mare,ca la bazinul olimpic fix pix ca are 2 m peste tot Deci sunt genul ce-i sigur e sigur
Sper sa apuci sa o dai cumva si pe Daria la inot.Si noi stam f.f. prost cu banii: se simte automat la buget 500 lei in minus lunar - 300 taiati din banii de CIC si 200 inotul Dianei.Si acum mai trebuie sa platesc si 500 lei cotizatia la expertii contabili - bani care sunt pierduti aiurea,dar n-am ce face.Daca nu platesc,ma baga la inactivi si ca sa fiu iar activa trebuie sa o iau cu examenele de la capat.No thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, te cred ca faci mari eforturi financiare cu inotul fetei. Sper sa fie cum vrei tu. Eu astept "vremuri" mai bune. Mi-am facut planul de bataie cu piscina prin februarie-martie, dupa ce vad banii in mana si scap de prima tura de examene. Plus ca la ai mei, am eu o vesnica problema: trebuie dusi amandoi cei mari. Si nu ca asa ash vrea eu neaparat. Dar asa se simt ei mai bine: impreuna. Sunt o echipa formidabila. Exceptand anumite abilitati pe care Ana le are si Razvi nu (desen si scris si chestii mai de finete), in rest parca ar fi de-o varsta. Sper sa nu se imbolnaveasca Diana. ROR=Priorix-ul. Acum cred ca ati facut rapelul la vaccinul de 6 luni. Despre inot? Eu am invatat pe la 8 ani, de la tata. Acum inot bine, m-am perfectionat singura fara a aspira la performanta. Inot cu suuces 4-5 bazine si le inotam si gravida fiind (daca ash fi avut bani, nu mai ieseam din piscina).
Am vazut-o si pe Ioana Danielei ce superba e in bazin. Si relaxata.

Mergi la inceput