Fluturasi de martie-aprilie 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

va ati scris o gramada de ieri dupa masa.....

va las un ceai de tei cu lamaie si un sandwich si merg sa citesc ce ati mai scris.

aaa, nu inainte, strumphitza felicitari pt 100% fetita sophia nicole!! ff frumos numele, imi place. si pozele cu bubulina de la eco....

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Roxy, hemoglobina mea este 10.2 si normalul incepe de la 11
iar fierul recomandat se numeste tot'hema....sunt niste fiole babane de aseara nu m=am incumetat sa beau una
am zis ca incep de azi..

Yasmi sa iti fie de bine md...ma duc sa imi fac si eu un ceai de tei

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic

Mergi la inceput

alina.n ai mai avut contractii?? eu daa.... de aseara am inceput sa iau no spa ca nu le mai suport asa bine....

miki ai gasit cablul de transfer???

vorbeati de caldura in casa, la mine sunt cam 26-27 de grade.... sotul si fetita stau in maieu si pantaloni scurti.....numai mie mi se pare ca e numai bine la temperatura asta....

svetlana bafta azi la dr de fam. sa iti iei medical sa stai linistita acasa cu noi la o barfa

ama stiu ca sunt anumiti dr care colaboreaza la spitalele partic (al meu e la athena) si ca poate orice dr doreste sa faca un contract de colaborare cu ei si sa nasca pacienta lui acolo. eu de altceva sunt nehotarata....

Mergi la inceput

deea acum il fac ceaiul....

catank numai in plimbarici o ti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata....de la ora 08.00 incerc sa recuperez cu cititul ce ati scris de ieri...
Ma bucur ca mamicile de al doilea bebe discuta aici topicuri interesante aratand si exempplul lor real.Faza cu dormitul in camere separate sau cu parintii...este super ok pt mine care nu am inca un bebe sa invat din experienta voasta.
Noi nici nu ne-am gandit la acest aspect.Oricum apartamentul nostru este structurat oarecum ciudat adica intre cele 2 dormitoare este sufrageria,deci ar insemna ca bebe sa stea in partea cealalalta a casei..si asta cand este mic in nici un caz..poate dupa 1-2 ani..
Eu inca nu m-am uitat de lucrusoare,de patut , de carut..nu pt ca sunt superstitioasa ci pt ca mai intai asteptam sa vedem ce este.

Daca intre timp ati mai gasit voi oferte misto, ne spuneti si noua...eu vreau sa cumpar carut inainte de nastere...caci nu o sa tin copilul in casa apoi ca nu am luat eu carut...

Azi de dimi la Oana Cuzino au fost expuse din nou avantajele recoltarii de celule stem,se preconizeaza ca pe viitor vor trata mai multe afectiuni decat in prezent.Ma bate gandul din ce in ce mai mult sa recoltam si noi..Daca ve vom gandi vom opta pt Cord Blood.Sunt cei mai ieftini si mai am o prietena care a recoltat cu ei si a fost foarte mulumita...

Eu iau iarasi antibitotic pt infectia urinara care nu ma lasa sa dormEste oribil,ma ustura,ma scoate la baie din 2 in 2 ore..Sper sa se mai diminueze efectele astea odata cu tratamentul....

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Deea, asa e, burtile mele mereu au fost tuguiate...chiar ma gindeam cum m-as fi facut la fata, eu fiind obisnuita cu burta asta de baiat...
Ma bucur ca-ti place puloverul meu fluture. Nu mi l-am luat acum cu sarcina, ci inainte, acum 2 ani..de la reduceri, am dat doar 400 mii pe el, mi s-a parut superb!

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Simona..super bluzita..si tu mamico..dupa ce ai ai 2 bebei arati foarte,foarte bine...
Erai la munca cred in pozele alea...

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

simo, zau ca nici eu nu pricep....pai la cat spui tu ca mananci...ar trebui sa slabesti de numa'.....cel mult sa te mentii...nu sa pui...

Mergi la inceput

la noi a fost simplu cu dormitul copilului. pana la 1 an a dormit cu noi in camera (in patutul ei) apoi i-am facut camera ei. cel mai probabil ar fi avut camera ei de la inceput (daca nu am fi avut doar 2 camere ) si as fi pus o canapea acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

lalely , imi pare tare rau ca iar te supara infectia
scrie aici cam ce metode foloseti pe a o combate
nu inteleg de ce nu iti cedeaza
la mine dupa cystone s-a potolit instantaneu
intreaba si tu medicul de el..si daca e bine sa ei in perioada asta de sarcina..eu am luat pe la 12s parca
dar acum cand mai simt cate ceva...o jena, nu usturime sau altceva ..imediat ma spal cu solutie de bocarbonat si apa..doar extern....pt asta poti folosi si ceaiuri

Simo iti vad un pont
am gasit un magazin cu niste tricotaje tare faine la 34. mi-am luat si eu o rochitza
si mai vreu neaparat sa ajung acolo ..dar cum eu sunt mai burticoasa imi trebuie si timp sa le probez, ca au asa multe model si sa vad cu care imi sta mai bine....
camd am fost trebuia sa ajung si la fiimea la scoala si am probat vreo 3 pe fuga..nici nu mi-am dat seama daca si cele 2 lasate acol meritau cumparat
preturile sunt de la 35-55lei/...eu zic ca sunt ok

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....22s+cronologic

Mergi la inceput