Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Neata!

Azi mi-am propus sa fac curatenie la noi in caverna si acum, cand sa demarez procedurile, nu am niciun chef.

Doamna Haos, cam laconica in ultimul timp!

Chiar, Mada, ia organizati voi o intalneala in parc, bagati si-o sedinta foto, sa ma vedem si noi oamenii, ca ne e dor!

In afara de Saby, care s-a conformat chemarii la apel, restul convocatelor ne-au tratat cu indiferenta. Pai, se poate, tufete?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hola.
Va rog sa ma credeti ca v-am citit, dar pur si simplu nu am avut nici un chef sa scriu...
La o saptamina dupa ce a incheiat cu antibioticul pentru prima otita, fiica-mea avea iar otita presupurativa. Am inceput tratament intravenos cu un alt antibiotic puternic dar dupa doua zile am facut punctie pentru ca nu evolua bine. Am facut antibiograma si a iesit super rezistent crocobaurul la toate antibioticele "normale la cap", sensibil doar la o gama de antibiotice care nu se dau la copii sub 5 ani si la un antibiotic considerat "ultima solutie spitaliceasca". Asa ca a mai tras 14 zile de de-asta, dintre care 10 intravenos...cosmar.
Azi am fost iar la control, urechea arata bine, acum ne rugam sa nu mai recidiveze si sa isi fi facut treaba antibioticul...

Nu am vrut sa scriu asa....intii ca nu am avut chef de cit de necajita eram, apoi parca dintr-un fel de superstitie. Ne rugam acum sa fie biiiine ca nu mai putem nici una dintre noi

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
(ca ieri am avut a doua zi criminala din viata mea)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Chiar m-am intrebat pe unde esti si ce faci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Hola.
Va rog sa ma credeti ca v-am citit, dar pur si simplu nu am avut nici un chef sa scriu...
La o saptamina dupa ce a incheiat cu antibioticul pentru prima otita, fiica-mea avea iar otita presupurativa. Am inceput tratament intravenos cu un alt antibiotic puternic dar dupa doua zile am facut punctie pentru ca nu evolua bine. Am facut antibiograma si a iesit super rezistent crocobaurul la toate antibioticele "normale la cap", sensibil doar la o gama de antibiotice care nu se dau la copii sub 5 ani si la un antibiotic considerat "ultima solutie spitaliceasca". Asa ca a mai tras 14 zile de de-asta, dintre care 10 intravenos...cosmar.
Azi am fost iar la control, urechea arata bine, acum ne rugam sa nu mai recidiveze si sa isi fi facut treaba antibioticul...

Nu am vrut sa scriu asa....intii ca nu am avut chef de cit de necajita eram, apoi parca dintr-un fel de superstitie. Ne rugam acum sa fie biiiine ca nu mai putem nici una dintre noi

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Of, Pisigri! Sa fie bine! ( nu zic mai multe sa nu stric drumul spre insanatosire!)M-am gandit ca esti ocupata, nici nu mi-a trecut prin cap ca n-ati scapat de crocobaur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Doamna mama lui Dei-Dei nu sunt laconica, sunt doar adormita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Doamna mama lui Dei-Dei nu sunt laconica, sunt doar adormita.

Atunci TREZIREAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Of, pisigri, sanatate Ilicai, tare e greu cand ai copilu` bolnav, sunt tare norocoasa ,noi nu am facut cunostinta cu antibitocul pana acum... ieri am vazut un pic din emisiunea de pe Antena2 (este si online), am vazut ca sunt tare bune ceaiurile, aromaterapie, uleiuri esentiale (ala de cuisoare este f.bun pt.infectii respiratorii)...

Ieri am cumparat o masinuta mare pt.Stefan (e injur de un milion, depinde de unde o iei), e super, aseara a stat calare numai pe ea, nici nu a scos un sunet cat am vb.cu tati pe net...io dau numai seara, atunci e agitat, ziua alte jucarii, iesim afara...

Gata,mergem la plimbare ...

Mergi la inceput

Tufete, da-ti si mie reteta Gigelicai pt ciorba de pui a la grec; am un pui si m-am gandit sa-l ciorbesc. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

http://gospodini.blogspot.com/2008/08/ciorba-de-pui-la-grec.html

Comorile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

http://gospodini.blogspot.com/2008/08/ciorba-de-pui-la-grec.html

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Comorile noastre

Merci!

Mergi la inceput