Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***
Raspunsuri - Pagina 23
Bianca2503 spune:
Neata,
Noi ne-am trezit cu ceva lumanari la nas dar sper sa ne treaca repede.
KEA, si Vladimir doarme la fel (cu noi si de cateva luni se urca pe perne). La noi pernele sunt moi, adica nu e diferenta mare intre saltea siperna. Bine, el doarme pe perna cred ca o ora-doua ca restul de somn e pe saltea (si cum noi dormim direc pe podea nu prea imi fac griji).
NIKO, frumos Mario (ca am uitat sa zic ieri), dar te rog eu nu ii mai pune agrafe de fete in cap
.
Floric spune:
Buna dimineata. Pisicule, Rares NU bea lapte noaptea. De fapt, nu a baut niciodata. Doar uneori seara bea o jumatate de cescuta (nici nu pot aprecia cam ce cantitate este, 50 -70 ml, poate).
Cat despre oala...Suntem avansati...Maine, poimaine ajungem la facultatea de kkciosi...Inca spune pishu, pishu la ambele nevoi, dar cand face kk spune foarte uimit...caaaaa-caaaaaaa???!!!!! Ced ca nu stie sa asocieze sau ce o fi in mintea lui dar e nostim...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Pisik06 spune:
Neatza!
Pisigri, am uitat sa zic aseara. Ana nu bea lapte chiar noaptea, ci pe la 5-6 dimineata, uneori si 7. Atunci bea cam 150, defapt cam atat bea si seara, nu insumeaza mai mult de 300-350 ml pe zi, dar cred ca e destul.
Iaca floricele noi. Este si un aranjament de Craciun in avanpremiera, pe masura ce fac o sa pun ca poate vreti, ca astea tin pana la o luna, asa ca mai aproape de Craciun astept comenzi![]()
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/AranjamenteleMele#
Mami de minune mica
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela78 Bafta la congres Ilinca, Monnvas, Anaan, Denisamada! |
Cred ca o sa zic pas de data asta...
| citat din mesajul lui Pisik06 Eu merg inainte cu floricelele mele, azi sunt foarte mandra ca un aranjament de al meu a fost pe masuta la emisiunea Harta vietii de la Antena 2 (prezentatoare emisiunii este ingerul meu pazitor cum imi place mie sa ii spun, cu ea am facut cursurile care mi-au schimbat modul de a vedea viata). Sper sa reusesc sa pun pe picioare ceva din asta si sa iasa si bani. Nu stiu cand, important este ca imi face f mare placere treaba asta si asta conteaza. In rest, toate bune, ma lupt inca cu rezistenta mea la crizutele Anei. Citeam ce spunea cuscra MONNVAS ca a reactionat urat la comportamentul lui Cristi si m-am regasit complet, cu tot cu sentimentul de vinovatie. Simt ca la capitolul asta chiar mai am mult de lucru. Ana este tot mai capricioasa, se manifesta tot mai zgomotos, nu mai poate fi pacalita cu distragerea atentiei, cand i se pune ei pata s-a terminat, ne stie tot parcul/blocu/strada, etc. Am evoluat insa ca nu ma mai afecteaza parerea lumii, dar ma afecteaza cum face ea. Am o mare problema si ca arunca mancarea pe jos si nu stiu cum sa o dezvat de asta...in fine, hai ca ma lungesc. Vroiam sa va spun ca ma gandesc la voi chiar daca nu scriu foarte des ![]() |
Felicitari pentru aparitia "pe sticla" a aranjamentelor florale!

Marturisesc si eu pierderea ocazionala a rabdarii la crizele de personalitate ale mandrei... dar ne straduim.
Noi ne gandim adesea la voi! De cate ori vedem o fetitza sau bebe strigam "ANA"!!! Uneori am si nimerit (adik pe fetitze kiar le kema Ana)!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Doua intrebari as avea pentru voi: 1. cam cit lapte beau (noaptea) copiii vostri? 2. mai este cineva care nu a folosit inca olita? |
1. cam 500ml, dezvolt: Ea de culca devreme si atunci papa cam 250ml lapte (in care ii pun si ceva cereale, in dorinta mea de a mai recupera din deficitul de greutate), pe la 12-1 noaptea, cand ne culcam noi si ea doarme deja de ceva vreme ii mai dau inca 250ml (nu-i bea intotdeauna pe toti). Noaptea nu se mai trezea sa ceara in ultimul timp (pana acum 3-4 luni ma dispera, ca se trezea si de 3 ori pe noapte, ajunsese sa bea 1l
), dar acum de cand e foarte cald in casa, ca pompeaza astia caldura in calorifere, a inceput sa se mai trezeasca iar pe la 3-4 noaptea sa ceara "APA" (dar nu vrea apa, vrea lapte)2. Adela foloseste olita, dar nu intensiv, adik o pun eu de 2-3ori pe zi si ea ma fericeste de obicei cu ceva in ea, dar nu totdeauna si nu cere ea. Tot pampersul e baza.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Si Andrei mai prinde perna si doarme pe ea. E bai mare? |
Adela ne tot fura cate un pui de perna si-l ducea la ea in patut sa doarma pe el, asa ca i-am cumparat (acum vreo 2 luni) o pernuta de bebe din ikea, e foarte subtire, nu cred ca pune probleme.
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
Fetele, am un pm de ieri, dar nu pot sa-l deskid si pace! Va rog, retrimiteti-mi (cine stie ca l-a trimis
) continutul pe mail (denisamadalina la yahoo.com)
Acum fuuuuuuuuuug! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui pisigri Doua intrebari as avea pentru voi: 1. cam cit lapte beau (noaptea) copiii vostri? 2. mai este cineva care nu a folosit inca olita? |
1. Mult, intre 200 si un kil, min. 2 treziri.
2. Da.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
olishka spune:
Salutare!!!
Am revenit si noi din tari straine, unde a fost bine, dar tot mai bine este acasa (mai ales ca este mai cald).
Florik ma bucur ca ai revenit 
Pisik super aranjamentele
Bravoo!!! Eu sunt trista ca nu am ajuns nici data trecuta, dar sper ca imi faci tu un rezumat 
Si eu am mai facut saptamana trecuta ceva aranjamente de Craciun dar inca nu le-am pozat. Caut si eu un fotograf profi ![]()
Monvass multu inca o data pt ajutor 
Sa aveti o zi frumoasa !!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

pisigri spune:
Multumesc pentru raspunsuri ! Fiica-mea bea in ultima vreme 800-1000 ml/noapte, uneori se trezeste din ora in ora, alteori la 180ml apa + 6 masuri lapte mai cere supliment, de ma foieste toata noaptea. E drept ca e destul de cald in camera, amindoua dormim dezvelite, si ca i-au iesit 3 canini si al patrulea sta sa sparga si el gingia, dar sint chiauna, toata ziua nu vad pe unde merg si seara cad lata ca musca odata cu ea...
Cu olita nu m-am stresat dar parca mi s-a pus o pata ca ar fi cazul sa incepem sa scapam. Cred ca mi se trage de la topicul cu abuzul, citit recent...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)