Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***
Raspunsuri - Pagina 19
Nikoleta20 spune:
fetele,
am pus pozici noi la semnatura...sa imi ziceci,va rog daca le puteti vedea...
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 fetele, am pus pozici noi la semnatura...sa imi ziceci,va rog daca le puteti vedea... ![]() |
se vad se vad... si ce rasfat pentru ochi mi-ai oferit

; este scump rau de tot soricelul tau

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Anaan spune:
Of, ce lipsa de activitate pe aici! Noroc cu Niko si pozele lui Mario cel frumos si istet

.
Eu am de la sase ore, n-am niciun chef, am senzatia ca ma prinde o raceala, asa ca l-am trimis pe H. in oras dupa leacuri, s-o ucid
din fasa. Azi am fost la inmormantarea unui vecin, batran si bolnav de multa vreme, saracul. Ei bine, vecinul a fost baptist si a fost prima data in viata mea cand am participat la o slujba de inmormantare baptista. Au cantat oamenii aceia niste cantece pline de viata si ritm...poate e mai bine sa plecam asa, voiosi, spre alte lumi. Ce m-a mai distrat ( stiu ca-i cam nepotrivit contextul in care se produceau amuzarile mele, dar ma iertati, ca stiti voi cum sunt eu
) a fost ca am aflat senzatia care ne insoteste la intalnirea cu Dumnezeu: a spus pastorul ca e o bucurie de cateva ori ( probabil sute, mii, nu stiu ce sa zic, ca n-a precizat exact!) mai mare decat obtinerea carnetului de sofer!![]()
Va rog din suflet sa treceti la raport, ca altfel riscati sa cititi asemenea intelepciuni
toata ziua!
Anaan spune:
Olga, how do you do?
Ati revenit pe meleagurile autohtone?
Scena cu fiu-meu protagonist: tanti se incalta sa il duca afara, domnul tot incerca s-o escaladeze
, sa-l ia in brate; tanti:" Andreica
, nu te iau in brate si nu plecam pana nu te duci si spui frumos "Pa, mama!". Andrei, constiincios: "Pa, mama!"![]()
( da, nu radeti, tanti ii spune "Andreica", si este ferm convinsa ca e cel mai frumos si mai intelijent baiat
)
Anaan spune:
Niko, cum adica tu i l-ai gasit pe taica-su? Stii tu ce vreau sa zic
( tatal sotului tau)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Nikoleta20 multu' de aprecieri ... MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |
Sunt meritate! Ce m-am distrat la pozele cu Super-Mario
Azi, maine le facem petrecerea "Adio, bebelusie!"
denisamada spune:
Salutam!
Io de ce nu vad poze?
Am un pm si nici pe-ala nu reusesc sa-l deskid... e drept ca azi m-am simtit cam rau... o fi si forumul bolnav!?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Nikoleta20 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Niko, cum adica tu i l-ai gasit pe taica-su? Stii tu ce vreau sa zic |
dap...pai el si-a cunoscut tatal dupa 25 de ani...adica 23 si jumatate...k l-a vazut la 1 an si 6 luni si apoi la 25 .... si eu l-am gasit prin niste nasi de-ai lui ...am lasat nr meu de tel pe la toti care ar fi putut sa ia legatura cu el,in ideea de a-i face o surpriza si de a i-l aduce la noi la cununie si la botezul lui mario...nu mi-a reusit...dar a aparut la 2 luni dupa botez...
Nikoleta20 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Salutam! Io de ce nu vad poze? Am un pm si nici pe-ala nu reusesc sa-l deskid... e drept ca azi m-am simtit cam rau... o fi si forumul bolnav!? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
denisa,am cont pe picasa,incearca sa te loghezi pe forumul comun...si ai sa le poti vedea...
app ...de ayla si de luana mai stie cineva ceva?sau ne-au parasit de pe forum?