Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***
Raspunsuri - Pagina 10
Nikoleta20 spune:
monica....ostilitatile...cum pot trece...decat aiurea....pe 25 ,la proces ,mihai nu s-a prezentat...si-a trimis un avocat...de la o firma destul de cunoscuta...si a venit cu intampinare la divort...cu urmatoarele capete de cerere:
1.sa nu se aprobe cererea mea de divort,caci "casatoria se poate desface numai daca relatiile dintre parti sunt iremediabile si grav vatamate,ori relatia dintre mine si sotia mea nu este nici macar vatamata:
2.daca "totusi "se pronunta divortul," cer custodia fiului meu Mario-Andrei, caci nu are cine se ocupa de el" pt k "mama lui este la servici"
el este decis sa mi-l ia pe mario cu orice pret,desi este convins ca celui mic ii este mai bine cu mine...nu il mai pot intelege,oricat as incerca...
mai nou,el este cu altcineva...l-au vazut diverse persoane pe strada...sarutandu-se fara nici o jena...am mers la el,de sf mihail si gavril sa ii urez la multi ani,si i-am gasit haine si cosmetice de-ale ei prin casa...e un dezastru...dar trebuie sa fiu tare...pt mario si pt mine...astept sa trecem cu bine si peste etapa asta...sa putem incepe impreuna,eu cu mario,o noua viata...sper eu...mai buna pt amandoi...va pup pe toate si pe toti...
Ilinca_M. spune:
Niko, e un imbecil, pardon de expresie, de fapt si el si avocatul, daca au putut aduce ca argument pentru custodie faptul ca tu ai serviciu! Ha, asta este un avantaj pentru tine, ca ai serviciu, nu un handicap! Stai linistita ca nici dracu' nu da custodia tatalui daca nu sunt motive intemeiate (gen mama alcoolica psihopata prostituata drogata, toate la un loc:))). Asa ca nu te lasa. Deci nu e vatamata casnicia? Pai data viitoare dovedeste la tribunal ca omu' are fomeie, du martori, fotografii, orice, sa decida judecatorul daca e vatamata sau nu casnicia! Cat tupeu!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Monnvas spune:
Of, Niko, imi inchipui ca te doare sufletul... si multa putere, sa mergeti mai departe cu fruntea sus! E clar ca si-a pus ambitia cu tine... Dar voi intre voi o discutie serioasa si in care sa transati problema, cu calm, ati incercat?
Anaan daca nu reuseste la scoala de gunoieri il trimiti la facultate, da? Baiatul asta al tau e tot numai un zambet, nu-i de mirare ca si tu ai niste interventii forumistice... zambitoare
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ilinca_M. spune:
Acum ca m-am racorit, achiesez la cele spuse de Bianca. Gulia asta e perfecta la casa oricui, si frumos de numa si harnic foc- ce bafta pe Gaza cu asa un ginere!!
Sa va dau raportul Sophitelian:
- ieri a dormit doar 5 minute, in masina, pe drumul catre casa, efectiv ii cazuse capul in piept, i se balanganea, desi io dadusem muzica tare si toti urlam numa sa nu adoarma, sa reziste pana acasa:))). Normal ca acasa i-a zburat somnul.
- datorita skiparii somnului de pranz am biruit-o seara la 21, minune maaare (cu o zi inainte s-a culcat la miezul noptii)
- si acum aventura: la 5 dimineatza suge, suge...apoi ma priveste cu ochi mari...ma mangaie pe fatza...mi-a fost clar. S-a dat jos din pat, a mers in alta camera, s-a intors cu o jucarie, a dus-o inapoi si s-a intors cu alta...a batut cu ea in pat, a mai stat, a mai plecat...pana la 7 cand s-a intins si s-a culcat inapoi, pana aproape de 10:)))
Ca m-ai intrebat de doftorat, Anaan, inca n-am inceput cursurile, doar un prof ne-a trimis pe mail programa, bibliografia si multe texte pentru examenul lui. Acum cica sunt invitata sa particip la o conferinta internationala, ma simt ca un kktzel printre tot felul de zeitati filosofice din alte tzari. Tre sa ma apuc sa fac o lucrare pe care sa o prezint la conferintza, in decembrie
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Acum ca m-am racorit, achiesez la cele spuse de Bianca. Gulia asta e perfecta la casa oricui, si frumos de numa si harnic foc- ce bafta pe Gaza cu asa un ginere!! Sa va dau raportul Sophitelian: - ieri a dormit doar 5 minute, in masina, pe drumul catre casa, efectiv ii cazuse capul in piept, i se balanganea, desi io dadusem muzica tare si toti urlam numa sa nu adoarma, sa reziste pana acasa:))). Normal ca acasa i-a zburat somnul. - datorita skiparii somnului de pranz am biruit-o seara la 21, minune maaare (cu o zi inainte s-a culcat la miezul noptii) - si acum aventura: la 5 dimineatza suge, suge...apoi ma priveste cu ochi mari...ma mangaie pe fatza...mi-a fost clar. S-a dat jos din pat, a mers in alta camera, s-a intors cu o jucarie, a dus-o inapoi si s-a intors cu alta...a batut cu ea in pat, a mai stat, a mai plecat...pana la 7 cand s-a intins si s-a culcat inapoi, pana aproape de 10:))) Ca m-ai intrebat de doftorat, Anaan, inca n-am inceput cursurile, doar un prof ne-a trimis pe mail programa, bibliografia si multe texte pentru examenul lui. Acum cica sunt invitata sa particip la o conferinta internationala, ma simt ca un kktzel printre tot felul de zeitati filosofice din alte tzari. Tre sa ma apuc sa fac o lucrare pe care sa o prezint la conferintza, in decembrie mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni Manole forever Sovata |
Pai bine ca s-a mai culcat la loc. Al meu la 5,30 s-a trezit si la noi nu exista mami doarme si puiu se joaca, nuuuu, ma trage de mana si-mi aduce papucii. Tat-sau s-a facut ca nu pricepe aluzia si s-a trezit cu un papuc in gura, aruncat artistic, cu bolta.
Cat despre conferinta, iti zic un secret: 90% dintre acele zeitati vor fi atat de blazate, incat nici nu vor asculta ce zici, vor bea cafea, vor sforai, vor vorbi despre pisici... Iar acei 10% care sunt adevarati o sa discute cu tine despre lucrare la modul constructiv, ca de la egal la egal, de o sa crezi ca ai urcat si tu in Olimp.
Da, stiu, e sezonul conferinelor, si eu am una la inceputul lui decembrie, e cam cea mai mare conferinta de lingvistica din tzara
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Niko, dar ce s-a intamplat cu casa la care munceati amandoi asta-vara?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Io-s p-aci ca e tata cu piciul afara... Tare bine is inteleg baietii ca nu mai rezistam de la 5 jum treaza, cat a dormit piciul eu am curatat + produs spanac.
E un trag cu haleala in IOR, spre biserica de lemn. Cu produse din Bucovina Am luat niste branzeturi delicioase si nu f scumpe, smantana adevarata, unt galben...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Bianca2503 spune:
NIKO, vorba Ilincai, viitorul tau fost sot e un imbecil. El nu e in stare sa curete dupa curu' lui si vrea sa mai aiba grija de un copil.
Una peste alta...de unde are el bani sa plateasca un avocat de o casa de avocatura cunoscuta si sa mai intretina si un personaj feminin?
Anaan spune:
citat din mesajul lui Monnvas Anaan daca nu reuseste la scoala de gunoieri il trimiti la facultate, da? Baiatul asta al tau e tot numai un zambet, nu-i de mirare ca si tu ai niste interventii forumistice... zambitoare CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Daca nu reuseste la scoala de gunoieri, il trimit la fotbal si, daca nici acolo nu merge treaba, in ultima instanta l-oi trimite si la facultate - doar ne-a explicat Bianca mai demult cum trebuie procedat!
Anaan spune:
citat din mesajul lui Monnvas Cat despre conferinta, iti zic un secret: 90% dintre acele zeitati vor fi atat de blazate, incat nici nu vor asculta ce zici, vor bea cafea, vor sforai, vor vorbi despre pisici... Iar acei 10% care sunt adevarati o sa discute cu tine despre lucrare la modul constructiv, ca de la egal la egal, de o sa crezi ca ai urcat si tu in Olimp. Da, stiu, e sezonul conferinelor, si eu am una la inceputul lui decembrie, e cam cea mai mare conferinta de lingvistica din tzara CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Ilinca, ia seama la Monnvas, ca e izvor de intelepciune! Cam asa e la conferinte, se animeaza discutiile mai mult cand e vorba de cateii personali, decat de tematica reuniunii in cauza! atmosfera e cam ca-n romanele lui David Lodge despre lumea universitara ( "Schimb de dame", "Ce mica-i lumea!"), doar ca mai putin internationalizata