Licurici de ianuarie-februarie 2009 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ma mie mi se pare naspa pupatul pe buze in afara de parteneri

anna ce frumusel e piticu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Porumbita, poti sa-mi spui te rog de ce ati mers voi la dr Naghir si de ce l-ati inscris la gradi pe baietel? te intreb pt ca ai spus ca in ultimele 3 luni a facut progrese ff mari.

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, multumim, ai vazut ce talentat e
Miere, multumim ptaprecieri. Da, si eu sunt incantata de videoproiector, este f util pt ca nu-si mai strica ochii si in afara de desene ii pun si filmulete sau imagini pe care discutam, le denumim...pe Vladut il capteaza f tare. Apropo de colorat, ce activitati de desen face cu Aidan la gradi si cat de mult a progresat? Chiar sunt curioasa cat de departe se poate ajunge cu desenul la varsta asta?
Bebelusi, multa sanatate la amandoi, sa treaca rapid tusea. Nu am apucat sa-ti zic ca sunt impresionata de frazele pe care le face Vlad, e f avansat
Iulia, Lisa, multumim de aprecieri, e adevarat nu mai are falcutele asa de mari, s-a lungit si e un slabanog cand ma uit la pozele de bebelus nici mie nu-mi vine sa cred ce umflat era
Porumbita, multumim. Imi place tare mult tot ce povestesti de gradinita pe care o frecventeaza Robert si e bine ca simti ca progreseaza acolo

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anna mersi, si nu v-am mai spus ultimele propozitii:

"Mama, nu-mi pace papa ata, veau cane" - mama, nu-mi place papa asta, vreau carne

Azi la medic "Doamna dotor, nu doale ata gula, nu doale" - Doamna doctor, nu doare asta in gura, nu doare. Cand i-a bagat in gura spatula sa se uite in gat

Cand pleaca la culcare - "Pa tata, ting tetetoul, megem a nani in putut" - Pa tata, sting televizorul, mergem la nani in patut

\si multe altele, macar la vorba sa fim inaintati ca la restul nu am fost deloc printre primii, chiar codasi.

Daca vreti sa va mai delectati

http://cutiutacubijuuri.blogspot.com

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 31 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anna, nu as putea sa iti spun ca fac ceva anume, cred ca acum incep sa ii invete sa deseneze in contur, saptamana trecuta a venit cu o pisicuta decupata si mazgalita, fac multe chestii, am un perete plin cu lucrari de arta, eu acasa cu el am facut linie, punct, spirala si cerc (pe astea le stie desena mai mult sau mai putin), stie culorile, i-am printat niste fise cu tot felul de animalute, culori, numere, forme si cand sta la masa dimineata si seara ne uitam, comentam, desenam.

Apoi taica-su i-a cumparat niste dvd-uri: Sid, the science kid, foarte interesante, sta smirana si se uita la ele, de ce tb sa se spele pe dinti, de ce trebuie sa mancam legume si fructe, tot felul de teme dragute pt copii.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Multumesc frumos pentru gandurile bune
Mister are oaresce bronsita/chest infection, asa ca trebuie sa ia antibiotice (amoxiciclina) dar deja se simte mai bine, e vioi, se joaca, bea apa si laptic. Papa nu vrea, doar ciocolata. Maine mai stau cu el acasa, dar daca maine toate merg bine vineri medicul a zis ca el poate merge la Lynn, eu la job.

Anna, dulce tare Vladut. Nu mai e clar bebe, e baietel

Naty, sper sa se lamureasca Ioana ca nu e chiar de lepadat rolul principal, fie el si urechila.

Roxana, faine pozici, faini copii

Noi nu-l pupam pe jupan pe gura, dar fiecare mamica si le stie pe ale ei.

Bebelusi, e tare dezvoltat limbajul lui Vlad, ce frumos face propozitii. Mister turuie niste fraze luuungi... da' in limba lui, abia daca intelegem cate un cuvant-doua. Iar propozitii inteligibile sunt de maximum 2-3 cuvinte...ei, fiecare cu ritmul lui.

Cu desenatul, Mister e mare amator de "fircalit" cerculete (de fapt niste spirale, liniute, puncte... dar inca sa deseneze in contur nu stie. Lynn chiar zicea ca o sa ne printeze si noua niste coli pentru el, desene simple, sa ne apucam si de colorat.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Sa se faca repede bine Mister. Si noi tot Amoxicilina luam, de fapt Ospamox. cred ca la 5 de dim va fi ultima doza. Deja doarme si el mai bine, respira mai usor, numai cu pofta de mancare inca ne luptam...
Bee, ce face Ale?
Cristi, Carol cum este?
multa sanatate tuturor, ca e cea mai importanta, dincolo de cate cuvnte, poezii, minunatii face fiecare la nici 2 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Tot ce se poate Anna-mama fiecare isi stie situatia mai bine, insa pt mine asta este, nu as putea si pace si nu sunt o persoana pudica si nici inhibata sau cu prejudecati, dc as avea o garsoniera as face-o in baie, in bucatarie, dar nu in camera cu copilul, daca as fi in situatia Micolei, probabil ca as ruga pe cineva (bunica) sa doarma cateva ore cu copilul. si mai e si varsta copilului, chiar dc stai intr-o garsoniera pana la ce varsta o faci de fata cu copilul? poate la 2 luni habar nu are pe ce lume este, dar de la 2-3 ani in sus se schimba situatia.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

hai ca asta e tare...sa ma duc la soacra:"stai un pic cu Alexutu ca eu am niste treaba in camera cu taica-su?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

A nascut ela2233!!

Citat:
David Gabriel- 10.11.2010 - 3,400 kg -50cm -Apgar 10- 38 s - nat. - Dr. ? - Sp.? - bebe de Ela2233

FELICITARI!! Bun venit micului David Gabriel!! Multa sanatate si refacere usoara mamicei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Bun venit pe lume David Gabriel. Refacere rapida ela

Mamica de Ana si 5+

Mergi la inceput