Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

mai fetelor, site-ul asta cu hainute are preturi interesante, dar ma termina nervos modul de organizare...este foarte greu de umblat prin toate pozele alea de pe flickr! Nu pot si astia sa faca un site ca lumea???

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

M-am uitat pe net sa vad cat costa garmastan si pe unele site-uri costa 50ron,altele 25ron, voi cat ati dat pe el?

carmen
29 + cu Andrei

Carmen eu cred ca am dat 38 de lei pe el. L-am luat de la Catena (cineva mi-a zis ca e mai ieftin la ei, dar nu stiu ce sa zic)

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Hai mai mirela ca nu se uita lumea la tine ca la extraterestrii, sunt sigura ca se uita cu drag .Imi aduc aminte ce drag imi era cand vedeam femei gravide pe strada

carmen
29 + cu Andrei

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

am uitat sa scriu
carmen serios, si mie imi era drag cand vedeam o burta
dar acum asa simt ca se uita ciudat
mai ales cand apar si e o coada si tre sa mi cedeze un loc in fata
nu mai spun cand merg la medicul de fam, sala plina de mosulici si mosulice care stau pe scaun......nu le cer scaunul, dar fac gura ca intru in fata lor, cu toate ca scrie ca gravidele au prioritate
citesc in ochii lor: ¨uite o si p'asta, pe criza asta ea e cu burta la gura, tre sa i mai dam si asteia din pensia noastra.......¨

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

am uitat sa scriu
carmen serios, si mie imi era drag cand vedeam o burta
dar acum asa simt ca se uita ciudat
mai ales cand apar si e o coada si tre sa mi cedeze un loc in fata
nu mai spun cand merg la medicul de fam, sala plina de mosulici si mosulice care stau pe scaun......nu le cer scaunul, dar fac gura ca intru in fata lor, cu toate ca scrie ca gravidele au prioritate
citesc in ochii lor: ¨uite o si p'asta, pe criza asta ea e cu burta la gura, tre sa i mai dam si asteia din pensia noastra.......¨

Stiu cum te simti. Eu am ajuns sa ma rog de ei sa ma lase sa intru, mai ales ca nu am cine stie ce treaba, sa imi dea concediu si atat.

Laura

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Mie mi se pare ca toata lumea se poarta asa de frumos cu mine de cand sunt gravida.O singura data s-a uitat o baba urat la mine ca am intrat inaintea ei la med de fam.In rest mi se pare ca sunt privita cu drag si rasfatata de toata lumea.

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

laura nici nu i mai rog, intru si gata
ei se intind la povesti, au timp, eu nu pot sta in picioare cu orele dupa ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele daca voi va simtiti aiurea ca se uita lumea la voi ca sunteti ia ganditi-va la mine: cu burta la gura sai cu un copilas de pana in 2 ani in cartucoir sau de mana... sunt intrebata dar de ce l-ai facut asa de repede? pentru ca asa am vrut..
In tara asta si daca faci/vrei copii esti criticat.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Fetele daca voi va simtiti aiurea ca se uita lumea la voi ca sunteti ia ganditi-va la mine: cu burta la gura sai cu un copilas de pana in 2 ani in cartucoir sau de mana... sunt intrebata dar de ce l-ai facut asa de repede? pentru ca asa am vrut..

Eu cand vad o graviduta cu inca un copilas pe langa ea, chiar spun in gandul meu 'uite ce curajoasa',le vad asa mama eroine pe cele care fac mai multi copii.Si eu as vrea 2,dar nu vrea sotul.

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
31+

si asera se plangeau aia la stiri ca a scazut populatia romaniei
offf, cata ipocrizie
nu se vad sau nu si mai aduc aminte ca ei faceau copii pe banda rulanta, nu ai spun de chiuretaje

Mergi la inceput