Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo mi e tare greu sa ma mai misc
nici nu mi vine sa mai ies din casa
sunt multa si grea
obosesc repede, mi se umfla picioarele

mai e un pic si gata

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Si eu sunt prin zona ... m-am plictisit rau...sotul a zis pe la 12 ca doarme un pic si e 16 !

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Imi dau seama ca iti e greu Mirela..eu sunt micuta rau si ma vait toata ziua, azi nu am putut sta in bucatarie mai mult de 5 min in picioare..nu am stat in viata mea jos cand am tocat legumele..acu stateam frumos pe coltar si ma duceam cu ele pe rand la oala..ma si enervasem la un moment dat..eram frustrata,necajita ca nu ma pot misca ca inainte..nu e prob ca sunt grea..dar ma doare si ma inteapa..si ma sperie..si tot asa
mai avem putin..si ne facem balerine bre..sa vezi ce ne mai alearga piticii..si sa vezi cata energie o sa avem.
pentru mine mamele de gemeni sunt eroine..

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo........ma enervez cateodata ca se uita lumea la mine ca la extraterestri
legumele asa le toc si eu, mi le pun pe toate intr un castron, imi iau un ziar si tocatorul si hop la masa pe scaun, ca nu mai pot in picioare
vb lui bunica, treaba din cur, restul nu l pot spune

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Si eu ma simt grea, si inutila.Ma doare spatele, nu pot sa merg mult pe jos,etc.Eu eram foarte activa inaine...acum zici ca sunt o babaciune.Dar toate acestea vor trece, si vorba simonei,in curand o sa ne alergam cu prichindeii

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Hai mai mirela ca nu se uita lumea la tine ca la extraterestrii, sunt sigura ca se uita cu drag .Imi aduc aminte ce drag imi era cand vedeam femei gravide pe strada

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna fetele

Am inceput sa-mi fac de cap...azi am plecat de la serv la 13.00 le-am zis alora ca nu mai am chef sa stau si m-au lasat in banii mei, nu ma mai streseaza nimeni de acum...oricum mai am doua zile si gata

Tunde, apropo de "dieta" de care vorbeai (nu-mi place cuvantul asta, suna aiurea in aceeasi propozitie cu sarcina, oricum am inteles ce ai vrut sa spui). Eu sunt sigura ca daca ma tineam de treaba cum mi-a zis dr mea de la inceput, probabil luam maxim 12 kg pana la final cum a zis ea. Adica: fara junk-food, paste, paine, cartofi, dulciuri, sucuri carbogazoase sau alte prostii d-astea colorate din comert. Accent pe fructe, inghetata daca simt nevoia de dulce, carne slaba, oua, lactate (minim 1 litru pe zi de lapte sau smantana, iaurturi etc.). cam asa ceva, au am mai scapat pe la dulciuri, putin cam mult, si pana acum am luat 13 kg...un pic mai mult decat speram dar asta e, se dau ele jos dup-aia.Pup fata frumoasa
Mai ziceai de uleiul de ricin...si grija cu asta, noua la cursul de Lamaze ne-a explicat ca asta seadministreaza uneori in spitale pt declansarea nasterii!

Roxana_82_ct, la multi ani, o nastere usoara si o bebelina frumoasa si sanatoasa!

Tocmai am primit si eu rezultatele de la analize (secretie si culturi col) si sunt toate ok!

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Tocmai am primit si eu rezultatele de la analize (secretie si culturi col) si sunt toate ok!

Bravo . Mai faci analize , ce ti-a zis dr?

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

carmen, ar mai fi o tura de facut, in sapt 36 (hemoleucograma, glicemia, sumar urina, urocultura, secretie, cultura col, coagulograma). Si cam gata

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela si la mine se mai uita lumea lung pe strada, de parca nu au mai vazut o gravida in viata lor, ca sa nu zic ca in metrou se uita urat ca am ocupat un loc liber.

Roxx ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.

Laura

30+ cu

Mergi la inceput