Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 20
bluekidoo spune:
Aseara fata mea a spus MAMA si TATA Am plecat cu sotul la masa si am lasat-o singura in sufragerie sa se joace. Ca de obicei s-a dus la un scaun si s-a ridicat in picioare.. a stat ce a stat si a vrut sa coboare dar i-a fost frica asa ca s-a pus pe plans.. M-am dus si eu si sotul in sufragerie sa vedem ce are, ea m-a privit si a spus MAMA.. Am uat-o n brate si am stat un pic cu ea de vorba.. l-a privit pe sot si a zis TATA.. de atunci vorbeste intr-una si spune mama si tata
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
elba spune:
Fetelor e ok sa-i dau branzica in fiecare zi?(iertati intrebarea banala)Inca nu am inceput sa-i dau dar ma gandeam sa-i fac dimineata cu fructe.
Stiu ca s-a discutat asta mai demult dar nu mai stiu concluzia
mamica lui Filip(30.04.2010)
michelle_sf spune:
Roxi nu stiu daca ai observat, dar in stanga paginii, la reclame, este una "de ce nu imi plac cizmele uggs"
bluekidoo felicitari pt cuvintele magige, ia zi, cat de mare v-a crescut inima cand ati auzit-o?
elba eu nu ii dau in fiecare zi branzica lui Andrei doar pentru ca mai schimb, sa nu se plictiseasca, dar nu cred ca dauneaza. Stiu ca la carnita se face pauza o zi pe saptamana...
Bre, se vede ca mi-e sotul acasa, nu ma mai dezlipesc de laptop...
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle_sf bluekidoo felicitari pt cuvintele magige, ia zi, cat de mare v-a crescut inima cand ati auzit-o? Mamica lui Andrei (23.03.2010) POZE |
Nu stiu cat de mare a crescut inima ca nu am mai vazut-o din cauza lacrimilor de fericire
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
sensibila spune:
Am intrat sa spunem LMl, sa uram weekend placut tuturor, fara boli si fara suparari !
La multe lunici iepurasilor : Jeremy Noah de miri_mik, Sofia Maria de Kossir !
Ziua 13
La multe lunici iepurasilor : Tudor Florian de vladimirescu, Stefan Daniel de selina-d, Sara Natalie de emiliapop !
Ziua 14
La multe lunici iepurasei : Justina de Ioanact !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Ioanact spune:
citat din mesajul lui sensibila Ziua 14 La multe lunici iepurasei : Justina de Ioanact ! de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
Multumim frumos!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
bluekido felicitari tanyei, pt mami si tati :)
andira, michelle, haioase intamplarile :))) si frumoase amintiri
michelle am vazut demult articolul, de aia ziceam ca nu.mi pasa, fiecare cu gustul sau :) culmea ca mie imi plac si crocsii mult, am 2 perechi si cel putin la drumuri cu avionul stat prin aeroport sunt ideali, de fapt la statul in picioare, crocsii originali sunt facut in asa fel incat sa ajute coloana , de aia ii poarta personalul medical si altii care au munci unde se necesita statul in picioare
normal ca se transpira in ei, asta nu inseamna ca sunt prosti, din contra materialul nu intretine bacteriile ca cei fake etc
yaia, inca nu as vrea bb3, nu ma descurc , o tin pe silvana toata ziua in brate
va doresc un inceput frumos de gradinita si acomodare usoara!
selina ma bucur sa te citesc! multa sanatate voua
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
cate pastile de extraveral se pot lua in acelasi timp?
:))))))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
honeybaby spune:
citat din mesajul lui dayanara cate pastile de extraveral se pot lua in acelasi timp? :)))))))) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
citat din mesajul lui dayanara cate pastile de extraveral se pot lua in acelasi timp? :)))))))) |
Pt tine sau pt pici? Mie imi vine sa le dau si lor, cand le apuca chiraitul...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)