Abdomen extraplat (49)
Raspunsuri - Pagina 7
claucia spune:
Buna seara dragelor, remember me?
Tot eu, tot pe baricade cu diverse, si cu treburi cu copiii. A plecat sotul la Cluj cu treaba 3 zile si sunt singura pe plantatie cu fetele mele. Care fie vorba intre noi au fost extra dulci si scumpe astazi. Mai stam si maine toata ziua impreuna, imi place mult sa stau cu ele totusi, desi nu e usor.
Noutati am. Am inceput serviciul de 2 saptamani, e bine, dupa prima saptamana deja simteam ca nu am plecat niciodata, sunt din nou pozitionata bine intre colegi si sefi, nu mai am nici o treaba, ma lasa in pace sa ma organizez si sa fac ce vreau. Ma rog, imi fac treaba mea, dar aleg activitatile, fac cat si cand vreau eu, nu conteaza, treaba e facuta cand trebuie si nu avem nici o surpriza. Asa ca sunt ok din punctul acesta de vedere.
Cu mancarea sunt bine, astazi am mancat dimineata cafea si cam atat si din pacate nu am apucat pana la orele 6 sa mananc nimic din motive obiective insa. Aveam cu mine o salata mare de ton pe care am putut sa o mananc la ora 6. Si am legat-o de la o salata de rosii (chiar bune) cu branza si cu 2 gratare micute de pui facute de mine ieri cu cimbru si piper o bunatate.
Copiii sunt bine per total, cea mica, cea care avea temperatura si era bonavioara acum o luna acum e bine, insa se pare ca este alergica. Are o analiza de sange f mare, IgE pentru cine stie, e de 10 ori mai mare decat ar fi normal la varsta ei. Plus 3 episoade de bronsiolita acuta pana acum, e suspecta de posibilitatea sa dezvolte astm mai tarziu. Asta netratat. Am fost la dr, avem multe analize de facut, Phadiatop si alte teste pentru imunitate care ma si costa. Am zis ca daca nu am platit nimic in sarcina si am facut 4-5 eco morfo pt ca aveam o chestie la cordonul ombilical, precum si nu am platit vreodata vreun vaccin sau consultatie, si am tot avut cu ambele fete, de data asta le voi plati. Nu sunt acoperite de abonament. PLus ca astazi mi-a vomitat de la ou, ar putea fi alergica si la ou. Vom vedea, o sa ii fac testele si la asta, sa vad cu dr, marti abia le fac pe cele de sange.
Am fost la un alergolog/imunolog care se pricepe si la homeopatie, nu stiu ce sa zic, vreau sa o tratez serios si cu siguranta, cel mai rau ar putea sa fie astm, plus functia pulmonara care oricum se deterioreaza cu varsta, sa se deterioreze foarte devreme. Asa ca nu ma joc. Citind despre analize si chestii din astea, mi-am dat seama ce putine stiu de fapt...de ex analiza Ch50 m-a bagat in ceata, ceva cu celule care fac gauri in celulele rele ca alte celule sa vina si sa aiba pe unde sa killareasca celulele rele, in fine, Xio nu rade!
In rest de o luna suntem ok, in plin sezon de viroze si chestii aduse de surioara de la gradi si e f bine, vioaie, vesela, haioasa, amandoua sunt floricele, sper sa ramana asa ne-racite mai mult
Allure frumoasa plimbarea ta, e frumos sa vezi oameni noi si sa te mai aerisesti la creieri, adica alternativa la work si casa presupun, dar pe sot nu il iei? Nu ii place sau nu vrei tu? Scuze daca ma bag, eu l-as lua, nu pe al tau ci pe al meu, imi place sa merg cu un om, sa radem, sa batem pe jos orasul, sa stam noaptea la beri pe terasa sau undeva daca tot e cald, sa facem toate tampeniile posibile. Singura im place rar, cam canta cucul.
Oricum super ca esti aproape chiar daca in Cda nu e vreme de invidiat acum, macar vizitezi locuri care-ti sunt la indemana ca sa zic asa . Am vazut poze, super frumoase, nu apucasem sa iti spun, cele de pe un doc parca, cu un catel, esti tare frumoasa, si ce ziceau barbatii aia zambitori prin NY? La asa fata frumoasa!
Babyboom, imi place mult cum scrii, ai sfaturi de mult bun simt si mereu cu afectiune asa, parca cu dragalasenie in "glas"
Lumi, you know you are the one and only! Iti doresc sa fie asa cum vrei tu cu bebe, te loveste cu tancul la inceput, dar te simti unica si nemaipomenita, e al tau si tu il faci! E minunat.
Na, ca a aparut o sagetatoare ca mine, Anca_27, am vazut acum ca e nascuta pe 19, apai la multi ani peste o luna si ceva daca uit atunci!
Si gata, va pup pe toate si citesc cu spor, ce bine ca s-a rezolvat cu intinderea/durerea Sanda, parca te si vedeam cu tratamente si degeaba, cu durere de atatea zile! Eram aici alaturi de tine, numai ca nu am spus nimic
Gata, m-am intins si nu mai cititi cand vedeti asa roman de speriat, si eu vreau sa ma cititi
Va pup pe toate toate, si pe Georgia ca si de ea imi place cu "extraplatutele" ei, bine imi place de toata lumea, dar declar si eu asa pe rand
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
iulix spune:
Claucia ce bine ca ai mai trect pe la noi. si pt. fetite. Imi place tare mult cum ai povestit!!!
La mine azi a fost zi de gospodarit, asa ca m-am apucat frumos sa matur frunzele de la poarta si apoi am ajutat-o pe socrela sa stranga toate frunzele de prin curte asa ca vreo 3 ore nu am stat deloc si acum ma vaiet de spate de la atatea aplecari si rdicari. Mancatul a fost ok pana acum pe seara cand am halit niste cartofi prajiti si 2 bucati mici de carnaciori.
anca_27 spune:
Eu nu am timp. Vreau tiiiimp! Si rusii ma omoara, joi merg la ginec, obligatoriu, ceva nu e ok.
Sport? Azi m-am luptat cu un covor, ca m-am incapatanat sa-l spal in vana - n-am putut o vara-ntreaga sa-l car la tara sa-l frec pe bara. Sa-l ia mamonu, m-a rupt! Am gemut si urlat in baie ca Billy nu ma face sa scot asemenea sunete (de fapt nu numai Billy), si din viteza, mi-a scapat mana cand vroiam sa-l intorc si m-am automutilat. Am crezut pe moment, jur, ca mi-am spart ochiul. L-am deschis, am vazut ca vad, si m-am dus tematoare la oglinda. Oricui ii spun maine, nu ma crede ca nu m-a batut barbatu`, efectiv mi-am spart pielea, pe sub ochi. O sa le zic c-am si meritat, c-am injurat covoru si mama covoarelor, si prostia de-a avea covoare de lana-n casa, si neincrederea un firma specializata de spalat covoare pe care le lasa cu dare de mizerie, si tot ce-am mai putut injura ca sa-l pot urni si freca in cada. Sa-l ia mamonu!
Na, ca m-am usurat!
In fiecare seara, dupa ce va citesc in diagonala - nu reusesc nici sa citesc tot, imi propun ca maine sa pun poze, maine sa va raspund pe-ndelete, dar pic de oboseala seara de seara, ca acum, nu ma pot aduna...
Dar va pup pe toate, pe rand!
O duminica magica!
iulix spune:
Anca pune gheatza ca sa nu se umfle foarte rau. Of of... Mai bine renunti la covoare decat sa te patimesti atata. Si eu azi cand spalam cada mi-a sarit un pic de detartrant tot langa ochi, dar din fericire m-am sters repede ca incepuse sa ma usture.
moana spune:
Buna seara fetele. Am venit si eu cu raportul. Ieri si azi nu am facut sport - nu numai de timp dar m-au durit genunchii. O sa fac maine cu tanti Nicole sa vad cum ma simt.
De mancat am mancat binisor si am baut si apa. Ieri 3 l si astazi 2. Acu'ma duc la culcare ca sunt franta. Am avut musafiri si am facut curat si mancare pana la ora 3. Va pup.
baby-boom spune:
Ma pregatesc de mers la cocotz pana la 4....ca de la 5 incep 5 ore de workshop. I love sundays!
Ema vrem pooooze!!!
Claucia te citim, te citim! Imi plac la nebunie mesajele tale deoarece sunt lungi si cu povesti multe...asa ca pe mine conteaza la citit.Si eu iti doresc sa-ti tii piticele neracite mult timp. Noi vad ca am scapat de 1-a raceala dar a fost nasoala.
Iulix ia vezi acolo! Carnati cu cartofi prajiti?!!?!?!
Asa cand o prinzi pe Lumi din urma poti face ce face ea. Acum NU!. Mai trage la fiare vreo 2 luni si-ti dau io din partea mea o portie de carnati cu prajiti...asta daca o sa mai vrei prin vremurile respective.
Ciao extraplatelor!
Deus spune:
Buna dimineata!
Claucia - multumim de ganduri, ma bucur ca-ti este bine la job si ca va simtiti mai bine
anca - gheata si pe viitor vorbeste la o spalatorie auto ca-ti spala ei covoarele de arata impecabil:-)
Baby - spor la catarat
maoana,iulix
Allure,Lumi
Marina, Macrina, Ema, Nicole, chiqui, eunice, etc pe unde sunteti?
sa aveti o duminica frumoasa
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Buna dimineatza!!
Azi fac o tarta de post cu dovleac ca tot se lasa maine post si nu am mai avut scapare de la ai mei ca sa pastrez traditia si sa manacam azi ceva dulce, ca cica pana la Craciun nu mai mancam. De abia astept sa vad ce iese.
Baby am manacat asa pt. ca aveam manacare gatita sau altceva mai light la socrela. Spor la catarat.
toate fetele si ma duc la treburi.
shakti spune:
buna dimineata! :) - vorba vine, ca e dupa-amiaza deja :))
anca, esti wonder woman, nu-mi dau seama cum ai reusit sa speli un covor in cada. bine ca n-ai patit ceva mai rau la ochi.
iulix, mi s-a facut brusc pofta de placinta de dovleac :)).
accept, interesanta dieta, eu cred ca functioneaza pentru ca pare destul de low-carb. eu n-as putea sa o tin niciodata ca nu-mi place deloc mancarea gatita, pe mine fructele si dulciurile ma omoara :( (ma rog, la dulciuri mai e cum mai e, dar fara fructe sufar groaznic)
Allure, m-a apucat nostalgie de la postul tau... anul trecut in decembrie am fost si noi prima oara la NY, cam pe vremea asta ne luam viza. mi s-a facut un dor teribil, sper sa reusim o mini excursie pe undeva la inceputul anului viitor ca anul asta am stat tare prost cu concediile.
eu raportez ca am fost suficient de cuminte, joi seara am facut plyo cardio cu shaun acasa, vineri nimic ca n-am avut timp, ieri am fost la sala la un circuit de step aerobic si azi la spinning.
am primit de ziua mea un super gadget, un heart rate monitor Polar pe care il iubesc :D. si imi inregistreaza cate calorii am consumat la fiecare workout asa ca vi le dau si voua, poate intereseaza pe cineva (dar tineti cont ca eu am greutate mare, o persoana cu greutate normala cred ca ar consuma cu 20% mai putine calorii).
- plyometric cardio 50 min - 515 calorii
- step aerobic 1h 7 min - 663 cal
- spinning 1h 4 min - 783 cal
Acum mai tre' sa ma mai duc si la alergat sa vad acolo cat consum :)). Mi-a crescut respectul pentru spinning, desi ma cam plictiseste o sa incerc sa ma duc totusi de 2 ori pe saptamana.
gata, ma duc sa-mi beau cafeaua, pup si rest de weekend placut! :)
-