Abdomen extraplat (49)
Raspunsuri - Pagina 14
baby-boom spune:
'Neata!
Pana acum executat canceul de apa cu lamaie....zici ca-i club aici
Planuiesc cafea si mic dejun(probabil iaurt cu nejte germeni de grau si cereale din tarate....daca nu mi-e lene ies afara sa culeg si zmeurica)
Azi e ultima zi de workshop. Imi pare rau!
Mai viu cu vesti
chiquitita spune:
Salutare fetele!
La zi cu cititul, in spate rau cu scrisul .
Lumi, ma bucur ca esti in regula cu toate si spor la exersat aparitia bebeului! Ce putin ai platit la clinica. Arati super in continuare, nu mai spun de sprancenele mai groase ca imi plac la nebunie (nu te superi pe mine, da?)
Iulix, alt interviu? Succes! De abia astept sa pui poze cu noul look. Si eu tin post miercurea si vinerea.
Elena, vacanta frumoasa iti doresc! Cu sotul unde ai fugit?
baby-boom si pe mine ma minunezi cata miscare faci. Fetitei tale ii place cataratul sau nu prea?
Georgia, felicitari pentru scadere sub 64!
Deus si Allure ,voi tot la fel pe baricade si fara sa calcati pe alaturi.
claucia, mi-a placut de tine nasa, in italia etc!
Ele, ce mai faci?
Despre mine, ma tin de sportul meu usurel, deja nu mai vreau slabire ci doar tonifiere, remarca si cei din jur ca am slabit, insa marea mea problema sunt dulciurile, scap rau de tot in ele. In rest mananc sanatos si in cantitati normale/mici. Insa la dulciuri e prapad.
va pup
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
eloise spune:
Azi am facut o ora de yoga, pentru prima data dupa aproape 2 saptamini. Mai bagasem eu intre timp citeva sun salutations pe zi, dar nu o ora intreaga, intensiva. Imi fusese tare dor... Intii problemele cu genunchiul, apoi perioada aceea din luna, apoi acu' 3 zile ma trezesc cu o viroza luata de la scoala si cu rinosinuzita mea cronica pe punctul de a izbucni . Asa ca azi, destul de ametita de viroza si cu nasu' infundat, m-am apucat de Power Yoga si ce credeti? In juma' de ora respiram perfect . Stiu ca de la pozitiile inversate din Yoga se elibereaza foarte bine sinusurile, acum sper doar sa fie un efect durabil si mai ales sa nu ajung din nou cu genunchiul in pioneze. La ortoped inca n-am fost :(
Si ma simt instant mult mai bine cu raceala. In concluzie yoga is simply divine . Try it at home!
iulix spune:
Salutare.
Georgia pt. scadere!!!!
Chiquititala interviu nu am mai fost pana la urma pentru ca nu mai era valabil (am sunat si am intrebat), desi in anunt scria ca pana astazi inclusiv se pot depune cv-urile si oricum pe ce voiam eu sa aplic era decat un singur post.
Eloise ma bucur sa aud ca esti mai bine. .
Descarc pozele si va anunt cand le-am pus!!
iulix spune:
Gata pozele!!!! Sunt proaspete si asteapta sa fie vazute! Intind rufele si cred ca o sa ma bag un pic la somn.
Deus spune:
iulix ce figura esti in poze:-) in ce oras locuiesti?
se vede ca ai slabit! felicitari
chiquitita - bine te-am regasit! sa mai treci pe la noi si lasa dulciurile in pace:-) pt 2 felii de cozonac lucresi 1 ora la sala in forta!
eloise - sa ai grija la genunchi, prinde-l in fasa elastica cand faci sport
Lumi- m-am uitat din nou la poze...mama ce ai slabit! si ce tonifiata esti!!!!
raportez- orez cu ardei copti si stafide, apa multa si acuma un ceai cu lamaie(fara zahar)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Deus saru'mana. Locuiesc in Caracal, Olt. Cred ca de cand tin post am inceput sa slabesc mai bine.
Ca tot vorbiti de mancare maine am in plan sa fac ciuperci la cuptor (sunt cam mici ca de astea am gasit) cu o feliuta subtirica de cascaval peste ca de cand ma tin sa fac nu am mai ajuns! Sau sa amestec cascavalul ras cu putin pesmet??? Hmmm... sunt nehotarata.
Oricum ca sa nu va speriati de cat mananc pt. ca m-am hotarat ca micul dejun sa constea in fructe si apa muulta, la pranz sa mananc rezonabil si seara sa mai pap mai un fruct, mai un iaurt si sa vad ce iese din treaba asta.
moana spune:
Buna seara. Vin si eu la raport - jumatatea de ora zilnica de gimnastica si cele 10 pahare cu apa. Astazi am ocolit cu succes dulciurile.
M-a facut Deus curioasa si m-am uitat si eu la poze. Lumi - felicitari - o schimbare maaaare s-a intamplat cu tine.
Retin sfatul cu genunchiul "infasat".
Va pup si sa aveti o seara frumoasa!
baby-boom spune:
Seara buna!
Raport: mancat cuminte dimi (paine d secara cu miere si un pahar cu lapte) gustare1(seminte de floarea soarelui) pranz(ciupercile alea sotate miam-miam) gustare2(mere), baut vreo 2,5 l apa....in schimb p[e la 7 am luat in oras un sandwich in lipie cu carne d pui si ceva verdeturi. Stiiam ca ajung acasa pe la 10. N-am mai facut asta de vreo 2 ani si am simtit-o, cu toate ca am inghitit si o pastila de digestie. Buehhhh, sa-mi fie cu invatatura de minte. M-am scarbit, evident! Ma bucur.
Workshop 4 ore. Bere cu colegii si apoi 1 ora de panou...cu tot cu berea la bord. M-am dat c-o bucurie!. Siiiii muult biciclit prin oras!
Chiquitita fetei mele ii place cocotzul doar ca e destul de rebela si nu asculta sfaturile pe care i le dam despre cum se tin picioarele pe prize, care prize sa le apuce, cand sa se odihneasca si sa mearga mai departe, asa ca nu mai insistam decat cand va fi necesar si va fi mai matura si ne vom putea intelege cu ea. Acum se joaca pe la panou, mai catara putin la stanca vara, cat sa se obisnuiasca cu acest sport, sa-i prinda "mirosul".Avem insa in plan ca pe la 7-8 ani sa incepem sa facem antrenament sustinut cu ea. Sper sa reusim!
Noapte buna si mult spor la sport si slabit pe unde e cazul si la cine doreste!
P.S. Mi-e dor de Anda(Carina). Ce faci? in plus!