Mamici din Grecia - Un An Nou Fericit! (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetelor,ce faceti?haideti la o cafelutza,ieri am lipsit de la cafea.la noi e cald afara ,mai bate vantul,dar nu de speriat.aseara,am iesit cu o prietena pe la magazine,apoi la o cafea,fara bya,asa m-am relaxat,mi-am incarcat bateriile.

azi fac o ciorbade coasta afumata+dovlecel pane,poate fac si placinta cu mere
anouk3,asa face fimea la vaccin,urla de numa-numa,sper sa nick,sa se regleze cu somnul
pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Ufff, cateva zile ca azi si ma duc direct la spitalul de nebuni (nici macar d-asta nu-i pe aici..). Nu-i convine nimic lu' putza. E intr-o miorlaiala continua. De dormit nici poveste! Se freaca la ochi, casca de-si rupe falcile si.. nimic! Abia acum a adormit, de epuizare cred.
Am pus niste linte la fiert ca n-am nici o idee de mancare. Eventual o ciulama de pui cu nitica mamaliguta. Dar ma indoiesc ca apuc sa fac macar lintea. Imediat se trezeste printul mostenitor si ma tine drepti.
Mai, stiti ce n-am mai macat de mult? Fava. Habar n-am cum ii zice in romaneste. Asa-i de buna. Cu ceapa. Fug la linte. Pup

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

in sfarsit,incerc sa scriu un mesaj,si reusesc sa gasesc timpul

buna dragelor!suntem acasa,suntem bine,si o mamica ocupata cu 2 pui minunati

VA MULTUMESC DIN SUFLET PT GALERIE,URARI,SI TOATE GANDURILE BUNE!!!!
ma cam doare operatia si spatele,dar am scapat cu bine,acum cand il vad pe bebe sunt tare fericita

acum am reusit sa-i culc pe amandoi,si este asa o liniste in casa,nu-mi vine sa cred,ca suntem 4
in rest va pup,si cand am timp,mai bag si eu un ochisor pe aici
noapte buna!!!dragelor,ma duc la ,ca sunt franta

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)37s

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Larisa, si ma bucur din suflet ca esti bine si copilasii tai la fel!
Cand poti, mai da detalii. Cum a fost nasterea, cum e bebe, ai laptic, doarme, tot tot. A, si daca nu cer prea mult.. o pozica?..
La noi maraiala este fara sfarsit. Dintii astia pana ii ies lui o sa-mi cada mie. Mai nou am in fiecare zi o stare nasoala de sfarseala combinata cu ameteala. Am inceput sa iau iar fier, ca probabil de la asta e. MI-am luat si tensiunea: 9 cu 6. Mica rau de tot.
Atat despre mine. Alte plangeri nu mai am .
Acum ma uit la emisiunea cu agricultorul singur care cauta. Ce se mai dragalesc toti, vai vai..

Ma duc sa-mi fac un ceai ca iar m-a luat ameteala. Pupici, fete dragi si nu foarte vorbarete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Bine ai revenit, Larisa, si ma bucur din suflet ca esti bine si copilasii tai la fel!
Cand poti, mai da detalii. Cum a fost nasterea, cum e bebe, ai laptic, doarme, tot tot. A, si daca nu cer prea mult.. o pozica?..
La noi maraiala este fara sfarsit. Dintii astia pana ii ies lui o sa-mi cada mie. Mai nou am in fiecare zi o stare nasoala de sfarseala combinata cu ameteala. Am inceput sa iau iar fier, ca probabil de la asta e. MI-am luat si tensiunea: 9 cu 6. Mica rau de tot.
Atat despre mine. Alte plangeri nu mai am .
Acum ma uit la emisiunea cu agricultorul singur care cauta. Ce se mai dragalesc toti, vai vai..

Ma duc sa-mi fac un ceai ca iar m-a luat ameteala. Pupici, fete dragi si nu foarte vorbarete

Mai,mai,mai
ce e cu tensiunea asta?
Bei apa MINIM1.5LITRI?
Ia fa ti o cafea dimineata
poate iei si nu stii pastile care te fac sa elimini apa
dAR mai bine du te la cardiolod sa te monitorizeze(iti pune la mina o bratara ...)
Eu ieri am fost la endocrinolog (l am asteptat impreuna cu alte 10 persoane sa vina de la taverna....)
NUam nimic la tiroida(zice)
In rest in noaptea asta mi am pus dopuri in urechi ca sa nu mai aud pisicile care se bat pt ceva oase) ca orice altceva aici se da la gaini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetelor,haideti la cafelutza.eu mai stau putin si ies in parc cu pitica.la noi e nor,mai bate si vantul cate-un pic,ieri a plouat.mai fetelor,am racit,imi curge nasul de numa-numa.

larisa,sa-ti traisca bebei,sa fie sanatosi si cuminti.cum e cu 2?eu ma tot gandesc cum e,cum te descurci?
anouk3,baga o cafea tare sa-ti creasca tensiunea,ia fier,multivitamine(centrum e bun,contine foarte multe chestii),iar cu dintii,inafara de depon si gel de dinti nu prea stiu alte chestii,asa era si fimea.
pupici la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw
Mai,mai,mai
ce e cu tensiunea asta?
Bei apa MINIM1.5LITRI?
Ia fa ti o cafea dimineata
poate iei si nu stii pastile care te fac sa elimini apa
dAR mai bine du te la cardiolod sa te monitorizeze(iti pune la mina o bratara ...)
Eu ieri am fost la endocrinolog (l am asteptat impreuna cu alte 10 persoane sa vina de la taverna....)
NUam nimic la tiroida(zice)
In rest in noaptea asta mi am pus dopuri in urechi ca sa nu mai aud pisicile care se bat pt ceva oase) ca orice altceva aici se da la gaini

Mai, sa stii nu beau asa multa apa in ultimul timp. Uite, acum mi-am pus sticle cu apa peste tot prin casa ca sa beau mereu. Si bag fier. Stiu ca ginecologul meu si ginecoloaga din spital mi-au zis sa iau fier si calciu cat alaptez, dar eu m-am dat smechera si n-am mai luat de cateva luni. Calciul nu cred ca e o problema ca bag muuulte lactate in mine, dar fier?.. O sa incerc sa ajung si la un cardiolog, da' o fi vreun d-asta pe insula asta de toata jena?
Ce bine ca n-ai nimic cu tiroida! Is tare pacatoase problemele endocrine.
Iar pisicile.. poate se dragalesc, mai. Lasa-le sa se iubeasca ca atata placere au si ele.
Alex, plimbare placuta va doresc. Asa e vremea si pe la noi, dar bine ca nu ploua.
Nasol cu raceala, oi fi luat-o de la Bya. Ai uitat sa zici ce gatesti azi, nu de alta, dar ma mai inspir si eu.
Voi fetele, bucataresele, ziceti-mi si mie o reteta (incercata) de pandispan d-ala bun cu cacao. Mi s-au adunat multe oua prin casa si ma gandeam sa fac ceva simplu. Sau daca aveti sa-mi propuneti vreun dulce simplu de facut, ca nu ma lasa Maraiala Sa.
O zi buna va doresc si sper sa mai auzim vesti si de la celelate fete cucuiete.

PS. Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Neata!

Poftiti si de la mine o www.bizcafeshop.ro/skin/frontend/bizcafe/default/images/media/espresso-academy/cafea-clasica-vs-espresso.jpg" target="_blank">coffee caci fi-miu s-a trezit la 5 dimineata sa manance, apoi avea chef de joaca, pana la urma a adormit pe la vreo 6 si a mai dormit pana la 9, insa el n-a mai facut asa de pe la vreo 2 luni.

Alex, plimbare placuta.

Anouk, tre' neaparat sa iei fier, eu cat am alaptat mi-a zis dr sa iau cate o pastila pe zi. Si vezi ca-i important cand opresti alaptarea, fie ca o opresti tu, fie ca nu vei mai avea lapte sa iei niste pastile hormonale, altfel te trezesti cu alte alea p'acolo. Pai un dulce cu multe oua si usor d efacut e crema de zahar ars. Daca nu stii reteta, zi-mi si ti-o spun. A, vroiam sa-ti zic: nu vrei sa vii si tu la odisee la noi? Ca tu esti in aceeasi odisee cu mine, floricele de liliac mai-iun 2010, sunt multe fete dragute acolo, am fost impreuna cele 9 luni de sarcina (eu le-am gasit mai tarziu cand aveam vreo 4-5 luni, cred) si acum la scutece si vorbim, ne mai sfatuim, daca vrei iti trimit link-ul sa ne cunosti.

Larisa, bine ati revenit acasa, mult laptic si bebe necolicios iti doresc. Si cand ai timp sa ne scrii amanunte, asa cum zicea si Anouk, despre nastere, bebe Ilias si poate ne pui si-o pozica, doua. Ziceai ca te doare operatia, ti-au dat sa faci injectii anticoagulante in burta? Ca mie mi-au facut in spital si dupa aia, mi-am mai facut eu 20 de zile acasa. E f importnat sa le faci, sa stii.

Atat a reusit neuronul meu obosit sa retina, o sa caut din urma sa va pun si datele de nastere fetelor, sa vad cand am timp, ca astazi tre' sa fac curat, sa fac ceva de-ale gurii pentru maine, caci maine e Sfantul Stelian, ocrotitorul copiilor, si ziua lui Stelios si n-am invitat pe nimeni, insa sigur o sa vina multa lume. Si tre' sa fac ceva si de post (oricum fac numai placinte sarate si dulciuri), insa sa vad ce. Eu ieri am gatit revithia si am si azi, asa ca nu mai gatesc nimic.

Va pup si va doresc o zi buna!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina
Anouk, tre' neaparat sa iei fier, eu cat am alaptat mi-a zis dr sa iau cate o pastila pe zi. Si vezi ca-i important cand opresti alaptarea, fie ca o opresti tu, fie ca nu vei mai avea lapte sa iei niste pastile hormonale, altfel te trezesti cu alte alea p'acolo. Pai un dulce cu multe oua si usor d efacut e crema de zahar ars. Daca nu stii reteta, zi-mi si ti-o spun. A, vroiam sa-ti zic: nu vrei sa vii si tu la odisee la noi? Ca tu esti in aceeasi odisee cu mine, floricele de liliac mai-iun 2010, sunt multe fete dragute acolo, am fost impreuna cele 9 luni de sarcina (eu le-am gasit mai tarziu cand aveam vreo 4-5 luni, cred) si acum la scutece si vorbim, ne mai sfatuim, daca vrei iti trimit link-ul sa ne cunosti.

Stelios nu doarme???? sper sa fie numai o faza trecatoare.
Da-mi link-ul, sigur ca as vrea sa ma mai sfatuiesc cu alte mamici mai ales ca stau aici, la capat de lume. Pe perioada sarcinii am mai scris pe un alt site, dar fetele de acolo scriau intr-un ritm de te lua ameteala (cred ca stateau numai pe net toata ziua, altfel nu se explica) si ma simteam cam in plus asa ca am lasat-o balta cu forumurile. Poate aici o sa fie mai bine.
Crema de zahar ars nu-mi prea place. Mi s-a pus pata de cand eram mica si ne dadea foarte des la gradinita. Dar da-mi reteta cand poti, ca al meu sigur nu zice nu.
A, si ce pastile hormonale sunt alea? Pe cine intreb de ele? Ginecologul?
Pup la toate. Iar urla offf. O sa incep sa-i zgarman eu gingia sa iasa mai repede dintosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Fetele ajutor nu inteleg nimic am deschis la legislative un topic cu asig de sanatate
DEslusiti ma si pe mine
Trebuie sa fac o op e MIN 4700E(fara bacsisuri) pt ca nu am asig de sanatate de stat
EU stau in BUC unde ma duc?
Voi va platiti pt pensie???
Eu as vrea sa platesc un an pt pensie dar in suma sta nu intra si niste banuti pt asigurare medicala??
Stie cineva ...ca s pierduta rau??
PS Pt cine vrea sa consume oua...cookies,tort de clatite(nu te omorii pui nutella daca nu ai timp si l imbraci un frisca si cu portocale iese la fix)
HELP!

Mergi la inceput