Mamici din Grecia - Un An Nou Fericit! (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

buna fetelor!!!

fetelor de unde pot lua hartia E411,pt ro,imi cer hartia asta pt dosarul de alocatie in ro,si nu stiu de unde o pot lua
am fost la primaria si au spus ca nu se ia dee acolo,si acum sunt in pom,habar nu am unde sa ma duc...
astept raspuns,si sper sa reusesc sa intru mai des,dar acum sunt ff aglomerat
promit ca intru mai des...

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007) SI (18.11.2010)

Salutare!

Intru pe fuga sa raspund Larisei: Larisa, mie nu mi-a cerut nimeni nici un formular E411 cand am depus dosarul de alocatie in Ro. La ce Primarie depui dosarul in Ro? In fine, daca ti-l cer, cred ca aici il poti lua de la OAED (daca sotul are asigurare TEBE) sau de la IKA (daca e asigurat la IKA). Sau, s-ar putea ca in ambele cazuri sa il poti lua de la OAED, OAED este organismul de stat de aici care da alocatii, ajutoare etc. Sper sa-ti fie de folos informatia.

Fetelor dragelor, revin, sper astazi, desi sunt cam prinsa.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

theo
multumesc!

Mergi la inceput

'Neata fetelor!

Poftiti la o cafeluta!

DIMITRA de LARISA

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, noroc si voie buna! Larisa, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de copiii tai!

Mamitza_alex, multa sanatate, cum mai stai cu raceala? Pana sa-ti raspund eu cu telefonul, tu l-ai si luat. Am sa-ti pun niste intrebari pe PM, sper sa reusesc sa-l si trimit zilele astea. Pupici Byei si te mai asteptam sa ne inviti la cafeluta, sa ne mai spui ce mai gatesti.

Alma, scuze de intarziere, ai PM. Abia astept sa vad poze cu voi. Edit: Alma, nu ai activata optiunea PM. Mergi la contul meu/profil personal/mesaje private/options/si bifeaza activeaza mesajele private.

Carmaw, of, stii tu cum e vorba aia, toate cele rele in babei mele. Imi pare rau ca ai avut un inceput de an asa de prost, iti doresc multa sanatate si sa gasesti solutia cea mai buna pentru a rezolva problemele de sanatate, ca restul conteaza mai putin.

Moro_K, da, stiu cu fundatia aia sau ce-o fi, eu ma inscrisesem si pe forumul romanilor din Grecia, da' au inceput balacarelile p'acolo in stilul clasic romanesc si n-am mai intrat de un car de ani. Hai ca vara asta tre' sa ne vedem neaparat, ce naiba!

Fetelor, e sunt cam prinsa zilele astea, dar tot o sa mai intru sa citesc si sa schimb capitolul la un moment dat, mai las sa se scrie cateva mesaje pe pagina 20 si schimb. Va pup, va doresc sanatate si mult soare (ca asa ma enerveaza frigul, astept vara ).

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

[quote]citat din mesajul lui theophillina

'Neata fetelor!

Poftiti la o cafeluta!

Carmaw, of, stii tu cum e vorba aia, toate cele rele in babei mele. Imi pare rau ca ai avut un inceput de an asa de prost, iti doresc multa sanatate si sa gasesti solutia cea mai buna pentru a rezolva problemele de sanatate, ca restul conteaza mai putin.

=====================================================================

Mergi la inceput

Capitol nou

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput