Mamici din Grecia - Un An Nou Fericit! (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelore faceti?eu am pus sa fac salata de beaof si piftii de pasare,mai fac un tort,o ciorba cu carne de gaina,cheftelute si am mai cumparat cateva fursecuri

dimitra,ma bucur ca bebe doarme mai bine,
anouk3,vorbestei cum crezi tu ca e mai bine,eu una rar imi ies si cuvinte grecesti,dar sunt sigura ca va invata la gradi,nu-mi fac probleme
fetelor,va dorec un an mai bun,plin de realizari,multa sanatate si fericire!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Va urez si eu La multi ani! Xronia polla! Un an nou cu bucurii si realizari si multa iubire si pace!

Eu la menu nu stiu inca ce-o sa fac, stiu sigur ca Vasilopita, carnati cu salata si pure, si sper sa-mi mai vina idei maine. Dar suntem deja ghiftuiti dupa sarmale si salate cu maioneza, de aia n-am idei.

Alma & Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Acum am vazut pozele tale, Alex. Ce familie frumoasa sunteti! Iar Bya este o dulceata cu carliontii ei si cu zambetul ala de milioane! N-am reusit sa-mi dau seama cu cine seamana.
Eu am mai pus poze la semnatura, iar la mine e clar ca NU seamana cu mine. M-a si oprit o tanti pe strada in Atena si-mi zice.. "vai, doamna.." (apreciez apelativul 'doamna'.. ). M-am si speriat, nu stiam ce vrea sa zica. "Imi pare rau sa va spun ca nu va seamana deloc." Hmmm.. da, stiu. Multumesc de info.
Revin ca s-a trezit putza. Pup

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Pozici de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetelor,haideti la o cafelutza.eu m-am trezit pe la 8,n-am somn,am pus sa fac ciorba,cand se trezeste bya,fac si tortul,apoi putin smotru si cam atat.

anouk3,stai linistita cu cat creste cu atat se schimba.e leit tati(am vazut pozele)si voi sunteti niste scumpi,iar niko in costumas de mos e mortal.noi aseara am mers la niste greci,si ziceau ca bya seamana numai cu mine,altii zic invers,ei asta e
almy,un an nou fericit si spor la treaba azi
theo,moro_k,pe unde sunteti?
pupici la toata lumea,spor la bucatarit si un an nou fericit!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Fie ca Noul An sa va gaseasca in sanatate si bunastare alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Un An bun sa aveti, plin de momente frumoase si oameni dragi!

Pozici de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

La multi ani!Sa va dea Domnul un an mai bun decat toti cei ce au trecut, sanatate ,noroc si fericire voua si celor dragi voua!
Si sa dea Domnul anul asta sa devenim mai buni, mai politicosi,mai putin carcotasi....si lista-i lunga:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

gfg

LA MULTI ANI!DRAGELOR,SA AVEM UN AN PLIN DE BUCURI CU MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

ce mai faceti?pup toate fetele
noi am petrecut acasa,si pt ca nu am iesit,nu prea am simtit ca sunt sarbatori,dar asta este anul asta nu aveam alta solutie

in rest bine,cu copii,bebe inca mai tipa noaptea,hai ca aberez si iar ma apuca depresia....
nu prea am ce sa va povestesc,asa ca astept sa-mi spuneti voi cum a fost
va pup si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Buna si de la noi!

Lasa, Larisa, ca trec si colicii astia. O sa si uiti ca i-a avut vreodata. Cat despre urlat noaptea, Nicolas e drept ca n-a urlat cam niciodata, dar inca se trezeste de miiiinim 3-4 ori pe noapte. Am renuntat sa mai visez ca voi dormi o noapte intreaga vreodata in viata asta.
La noi, asa cum am mai zis, a fost Revelion in 2: eu si putza. Barbatu' imi vine (cu putin noroc) vinerea asta si cu si mai mare 'noroc' vine si soacra duminica si se instaleaza la noi pana se face bine. Deja simt cum ma apuca pandaliile.. Nu ma deranjeaza sa o ajutam, Doamne fereste!, dar e genul de om care, desi un suflet foarte bun si saritoare, este cam prea saritoare. In sensul ca trebuie, dar TREBUIE, sa-si dea cu parerea despre toate: cum imbrac copilul, cum il spal, cum spal vasele, cum matur, cum sa hranim gainile, mai nou cum sa ma imbrac si as putea sa enumar la nesfarsit. Sper sa am nervii tari..
In rest, toate bune, Nicolas se face tot mai comunicativ, e tot mai haios si l-as dragali toata ziua.
Gata, randul vostru sa povestiti.

Pozici de Craciun

Mergi la inceput