Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata tufa
dupa 3 zile de antibiotic cica e mai bine....nu mai curge nasul chiar ca la robinet iar la tuse parca parca cedeaza....in fine. la aerosoli urla, la antibiotic la fel...deci va dati seama ce razbel am eu de cateva zile....dar trecem noi si peste asta. asnoapte cica a fost o noapte mai linistita....macar nu s-a mai trezit plangand ca nu poate sa respire....am luat pulmex baby si l-am dat si olynth aromatherapy si fu mult mai bine si pt mine care-s varza de raceala si pt el. va pup si multa sanatate puiutilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

delicioasa supa-crema de rosii. trebuie sa fac mai des...sincer nu stiam cum se face...noroc cu Lucialu.

Emanouela ma bucur ca vii cu vesti mai bune. Olynth si noi adultii folosim, suntem incantati de el.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Sunt necajita ca Matei s-a ales cu o enterocolita. de azi dimeata si pana acum mi-a facut 5 scaune apa si tot ce a papat dimneata a vomat. nu prea vrea nimic sa bage in gurita si nici apica nu prea bea. acum doarme. a papat cateva sticsuri si a baut putina apa. i-am luat saruri de hidratare. mi-a zis pediatra ca daca nu le vrea sa incerc sa i le dau cu lingurita si daca nici asa nu reusesc sa i le dau sa mergem la spital pt ca e risc de deshidratare. sper sa beie totusi ca sa nu ajungem la spital.

sanatate multa zmeuricilor bolnavioare.

pupici fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

of mai Elena sper sa-l poti prosti sa bea sarurile alea, sa nu ajungeti la spital cu perfuzie. doamne ajuat sa coopereze!

Supa de rosii un adevarat succes. e clar ca voi mai face si in viitor.
Marco mi-a zis ca e mai buna aia de la gradi, dar pt. asta a mancat-o si pe a mea. am bagat multe legume si a iesit tare gustoasa.

Am fost la pranz cu edi in parc...numai bebelushi...se vede ca ei dorm inca de 2-3 ori...astia mari erau la somnul de pranz. Noroc ca a venit sotul si l-a culcat pe Marco. acum sunt ei doi afara, eu stau ca doarme Edi.

diseara mergem in mall, la shopiing de la miezul noptii. stam si noi pana pe la 22, caci si asa Edi are somnul de la 21:30.
.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Dragele mele, am nascut o fetita de 3,300 kg miercuri, prin cezariana. Se numeste Ioana, a luat nota 9 si maine plecam acasa. Totul a decurs ok, fara nicioproblema. Eu am laptopul un pic la spital si amdescarcat cateva poze... si filmuletul cu intalnirea dintre surori... Va pup si va tin la curent!
http://www.youtube.com/watch?v=Rv0l_Qp6D68
http://picasaweb.google.com/gaiu270709

mami de maria- 27 iulie 2009
36saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

elena, pt rehidratatre, pui o lingurita glucoza praf la 100 ml apa. si maine ma uit in reteta mariei de acasa si mai pe seara iti mai zic ce tb pt flora intestinala.pup

mami de maria- 27 iulie 2009
36saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Felicitari, Chance! Bine ai venit pe lume Ioana! Sa cresti mare, sanatoasa si buna! Ce frumoasa intalnirea, ne-am uitat toata familia

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Chance felicitari din inima! Sa va traiasca micuta zburlici!Sa fie fetele sanatoase, sa va bucurati de ele si putere sa le cresteti!
Elenadaimi pare rau. Sa-i treaca Mateiasului repde!
Multe zmeurici bolnavioare....
Giova, ma bucur ca v-a placut. Sa inteleg ca Marco e soacra in casaLa mine pana acum e sosul, moftureanu de mofturean...am mai pus pecioru'n prag ca ma agit sa fac papu bun si sunt prima care recunoaste dc ceva nu e ok. Ce shopping de la miezul noptii? eu fac ciorba de burta ca mi-e pofta si tre sa fac clatite dupa reteta domnului cireasa de pe tort, sa vad cum iasa aluatul lui.
Noi ne-am culcat la 10 dimiasa ca era fresh fresh cand a veit tati, drept pt care am iesit la plimbaceala. A mai tras un nani la 6 seara in masina, pe drumul de intoarecerwe cu oprire in kaufland. De fapt am stat in parcare pana a facut dansa oki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ne-a iesit analiza de giardia si e negativa..prima analuza de parazitologic tot asa...sa le vedem pe urmatoarele..3 probe la cateva zile, nu?

Eu parca m-am mai intremat desi abia daca am mancat ceva zilele astea.

Eva in schimb e vorbareata la greu, sa mi-o laud si eu, cere "pupu" sa ne pupam, canta "nani-nani", striga tot familionu', toate papusile cu nume, denumeste multe obiect si repeta ca un papagalut, zice "bubu" alintul de familie, "bebe mic", "mica mica", cand se vede in poze zice "tu", recunoaste personaje , animalute..ehe si cate si mai cate....nu mai zic de dans, de piruete, de catarari si stat pe burta cu picioarele in sus...e fermecatoare ce sa mai.

Elena..dai Hidrasec, Debridat, regim si pupam sa treaca.

Chance FELICITARI mamica bogata

Imi pare ca nu apuc sa va citesc...sa scap de unele chestii si imi revin eu.

Pupu

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Chance , felicitari! ce familie fericita trebuie sa fiti. Sa va dea DD multa sanatate si sa le fiti alaturi fetitelor muuuuuuuuulta vreme si inca atata.
Eu am mai tras o burta de plans.
A nascut si prietena mea si maine mergem si noi in vizita sa vedem fetitza.
M-C azi nu a vrut sa manance ce i am dat dar a cerut spaghete de la noi. Noroc ca nu am pus delikat si alte cuburi in sos, doar un pic de sare. A servit ceva. Lapte nu i am mai dat. aseara la fel nu i-am dat ca mi-a fost teama sa nu-l dea afara, in schimb dimineta am uitat i-am dat si gata, a pictat covorul. Nu stiu ce a fost in capul meu, era prea dimineata si parca mi-a si cerut. nu mai stiu ca era 5:50. Am inlemnit cand m-am uitat la ceas.
Se poate sa dezvolte alergie la laptele praf dupa o luna de zile? sau nu i prieste acum stomacelului pentru ca a fost bolnava? O mai las un pic si ii dau iaurt in loc.
A si ce inseamna mancare de regim? orez stiu, altceva? Scaunele nu mai sunt dese dar apoase.
Elenada, sanatate multa micutului.
Blanca, o mai vedem si noi pe Eva?
Si tot nu l-am vazut pe Raducu, sau l am ratat?

Mergi la inceput