Zmeurici de iulie-august 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

LA MULTI ANI ROMANI!
LA MULTI ANI ROMANIA!

revin dupa ce hranesc gorobetii.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

LA MULTI ANI, ROMANI!

lucialu hai ca o sa iau si eu weleda asta, sper sa nu arunc banii de pomana

sara uf nasol de nepotica, saraca. Dar cumnata chiar nu ii face analize? Doctorita mi-a zis ca daca o las asa fara tratament imi face iar vreo pneumonie cu internare pt masca de oxigen
Si Bia e fan mare tzitzi, dar am noroc ca nu tre sa ma intorc la munci. Deocamdata o las asa. E o dulce Sara

doina noi nu o putem lasa asa, caci altfel iar face vreo pneumonie urata, caci ea nu face vreo raceala banala, la ea raceala se duce direct in plamani si are nevoie de oxigen

moniland noi am facut Prevenarul la mijlocul lui noiembrie, si la noi fara nici o reactie adversa, doar durere la locul intepaturii si maraialaaaaa. A doua doza o sa o fac dar in ianuarie. Chiar nush dc dr mea de fam a zis sa facem a doua doza la o luna...

Mergem afara acum
O zi faina!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dragelor!
eu sunt cu amandoi pe cap, sotul la munca...afara ploua, stam cu becul aprins in casa....naspa de tot.
Trebuia sa fim in Alba acum...dar fiind in timpul sapt., cam naspa.

Lui Edi i se vede caninul de sus dreapta...e un punct alb, se simte la deget, dar nu a strapuns gingia. la fel e si ultimul incisiv, in acelasi stadiu. Ieri a fost foarte marait si a plans cam mult...macar noaptea doarme, a plans de 2 ori dar s-a potolit repede.

fug sa deschid capitol nou si sa va citesc.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Inutsa, nici nu ma gandeam sa o lasi asa, voiam doar sa-ti ridic moralul

mamica de baietzel Darius

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

LA MULTI ANI ROMANIAAAA!!!!

Fetelor, eu pentru jucarii astept ofertele de la Carrefour cum au fost in ultimii doi ani. Or mai fi si anul asta oare?

Voi vorbiti de canini, si noi avem abia 5 dinti. De doua luni jumate nu ne-a mai iesit nimic-nimic.

Mergi la inceput