Zmeurici de iulie-august 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
bibuga spune:
hop si noi,ingrosam randul zmeuricilor bolnavi....nu de mult ma laudam ca n-am fost bolnavi, acum il tratez pe victor de otita si
conjunctivita...ciudata forma in orice caz.in afara de nervozitate si sters la ochi n-au fost alte semne...deja am crezut ca ajungem
la neurologie cu crizele de plans dumininca,inaite sa facem vizita la med,de fam...acum e pe antibiotice si picaturi de 5 zile ,dar tot se mai
sterge la ochi...bine ca nu i-am facut ROR-ul,am nmintit ca-i curge nasul sa mai trag de timp...sigur ne alegeam cu ceva necaz...
eu cu virusii mei...am(cum sa n-am vreo podoaba ) de 2 ani stafilococ auriu in nas,straluceste in intuneric,ce mai,e aur pur..
si n-am scapat inca de ea pt ca alaptez...si tratamentul ar fi fff dur,e o bacterie frezistenta la orice penicilina,asa ca v-a mai tr sa-l rabd.din cauza lor
sunt mai tot timpul cu gatul in flacari si restul....
intre timp si tomi -fiul meu mai mare-e racit un pic ,cu el ne pregatim intens de admiterea in scoala de muzica care v-a fi in 18 dec.l-am si scos din gradi,el a
terminat grupa pregatitoare la vara,asa ca mi-am permis sa-l scot si sa-i reeduc urechea..stiti voi cum s-au veti stii cum e cu cantatul in gradi...hehe
felicitari proaspetelor mamicutze,sunteti eroine !eu nu am avut curajul la timpul potrivit pt bb2,dar bine ca nu m-am lasat acum e super cu doi copii!!
chiar daca dif,de varsta e mare (5ani juma.)
multumiri pt retete!
sanatate puiutilor !!!
mami de victor cu 7 dintisori ![]()
blanca000 spune:
Buna seara si de la noi,
In sfarsit Eva e in pat mancata si imbaiata dupa o zi plina la ai mei la curte si o seara intre copii caci au fost in vizita vreo 3 mititei. Era obosita fleasca mica mea..
Pe noi vad ca ne intoarce raceala. Pe Eva adica..ufff..vremea asta de kko..prefer sa fie frig asa cum e normal la perioada asta sa stiu o chestie..nu oscilatiile astea..
Eu incerc sa ii explic Evei despre Mos Craciun..ba chiar a vazut o papusa in marime naturala cu mosu' si sa speriat mica mea, nu a vrut neam sa se apropie.Sper ca pana de sarbatori sa se obisnuiasca caci as vrea sa chem un mos acasa
.
De curand i-am facut un set de analize care au iesit ok, insa cele de alergie arata ca ar avea asa ceva. IgE total a iesit marit...sa vedem.
Analizele le-am facut in urma unui control la renumita dna dr Marcu de la medlife care mi-a spus ca pare a avea o alergie...la analize asa a iesit. I-a mai facut si intoleranta la lapte (de orige gen :de vaca, praf si UHT) care au iesit negativ si cea la gluten care din 3 analize una sa pozitivat..sapt viitoare ma duc cu analizele sa vad ce imi zice.Sper sa fie doar o reactie la ceva.
Dienutza de curiozitate..in Spania cat stau mamele acasa cu copii?
Uliiasi noi am facut RORul si nu a avut nici o reactie la el..zip..nimic...si am urmarito intens 21 de zile cate cica ar da reactii.
Va pupacesc si somn bun.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
elenada spune:
Buna fetelor
In sfarsit am scapat si noi de probleme si suntem pe drumul cel bun. Piticilor le-a revenit pofta de mancare si mananca de sparg ceea ce ma bucura enorm pentru ca Matei e mititelul un sac de oase.
Astept sa le treaca si figurile si totul o sa fie minunat. Matei de cand a fost bolnavior nu vrea sa mai mearga afara tinut de manuta. el vrea numai in brate si ma omoara sa merg cu el in brate si pe ana sa o tin de manuta. Nu imi mai simt spatele de durere dar ii trece lui si bazdacul asta sper. Tare morocanosi au fost amandoi saptamana asta si asa au mai urlat de m-au terminat.
Legat de indemnizatie daca o reduc la un an cu noi ce se intampla. gata azi o aproba si maine ne ducem la munca. Mie una mi se urca parul in cap pt ca nu vine nimeni sa stea cu doi copii decat daca ii dai o caruta de bani, bani de care nu dispunem. Cresa e o optiune dar cand auzi ca de 20 de copilasi se ocupa o ingrijitoare sau maxim doua iar mi se zbarleste parul ca vb aia abia ma descurc eu cu doi dar femeia aia cu 20. Ma apuca groaza numai cat ma gandesc. Sper sa mai dureze pana aproba asa ceva.
va pup fetelor
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Dienuta79 spune:
Blanca aici mamele stau cu copii acasa doar 4 luni,atat e concediul de maternitate,dar ele sunt invatate sa-si duca bebelusii de la o luna la cresa,cam toate familiile de aici au cam 3,4 copii si la cati bani castiga le convine sa se intoarca la munca mai repede.
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dienuta79 Blanca aici mamele stau cu copii acasa doar 4 luni,atat e concediul de maternitate,dar ele sunt invatate sa-si duca bebelusii de la o luna la cresa,cam toate familiile de aici au cam 3,4 copii si la cati bani castiga le convine sa se intoarca la munca mai repede. Dienuta mamica fericita de ALBERT ANDREI 02.07.2009 |
Nu ma intelege gresit, insa remarca ta cu "ce tara avem si noi" sau geva de genul mi sa parut un pic deplasata. Nu neg ca 2 ani imi convine de minune si convine si mamelor ce iau 8 mil cat si celor ce iau 35 mil. Cred ca suntem singura tara sau prin putinele care au avantajul asta (ma repet : mi se pare minunat) si stiu care sunt si dezavantajele financiare sau nu.
Recunosc ca ma surpins vestea unei asemenea schimbari si stiu ca nu convine caci ne-am obisnuit asa...insa totusi remarca ta nu sa potrivit....nu sunt patrioata (sau nu mai sunt) dar cateodata ma mai deranjeaza anumite remarci.
Te pup si nu te supara
..de altfel il pup si pe adorabilul de Albert.-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Dienuta79 spune:
Blanca eu ma refeream la faptul ca multe dintre mamici nu o sa poate sa mai petreaca atat de mult timp alaturi de puiutii lor si vor fi nevoite sa se intoarca la munca mai devreme.Eu una consider ca e foarte important pentru un copil sa petreaca cat mai mult timp cu mama lui, stai linistita ca nu m-am suparat,o pupam si noi pe frumoasa Evita 
Giova spune:

Noi am fost in Alba, plasat copiii la bunici si ne-am mai relaxat putin.
azi noapte iar a plans edisorul mic...nu stiu ce are...caninii de sus coboara tot mai mult, dar pana sa iasa...mai e
.
Reducerea concediului eu sincer sper sa nu se aprobe, sau daca ar face-o sa fie doar cu cele care intra in CIC din ianuarie 2011. sunt rea?
Cum zicea si Dienutza la ei sunt 4 luni ...ok...dar acolo sunt mult mai bine puse la punct cresele, sistemul e altfel.
la noi te lasa 1 an acasa si ce-ti ofera pe urma?
cine-si permita sa dea copilul la o cresa privata/ sa stea cu o bona?
Tu Blanca esti norocoasa, ai parintii aproape, dar restul?
Uite cum e Elena...ce se va alege cu gemenii ei? daca nu-si permite o bona sau cresa privata, atunci ce va face? ii va duce la parintii ei si ii va vedea in weekend? astea nu sunt solutii...
Nesimtitii din guvern se gandesc cum sa reduca taxele si atat...restul nu-i mai intereseaza.
Si da, in Spania stai 4 luni acasa cu copilul,. dar primesti salariul 100%, nu 85% ca la noi si taiat si inca 15% pe urma.
scuzati, dar sunt asa de nervoasa pe cum merg treburile la noi....si eu sunt patrioata si ne-am intors din Italia aici....dar cand vezi cum isi bat joc de oamenii de rand, iti vine sa-i linsezi pe toti.
revin, dupa ce-mi bag doza de cofeina...ca tare m-am turat...si e de- abia luni
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
asa...am culcat copil marait si am zis sa intru sa va citesc mai pe indelete.
Anne-mary
! Multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!
Inutsa ma bucur ca ai mai scris. Pupam Bia cea frumoasa.
Dienutza bine ca a scapat Albert de conjuctivita.
Uliiasi doamne ajuta sa nu faca David nicio reactie de la vaccin.
Stiu ca e mult 2 ani in CIC, dar cum am zis mai sus...ce faci cu un copil de 1 an daca nu ai bunici si nici nu-ti permiti bona sau cresa privata? la noi ar trebui sa puna la punct cresele de stat, sa asigure conditii umane si apoi sa umble la taieri....numai asta vad nesimtitii.
Bibuga sa scapati cat mai repede de otita/conjuctivita. pupam baiatul!
vezi ca pt. stafilococ auriu este un remediu homeopat. eu i-am dat lui Marco si a scapat de el.
Blanca ma bucur ca setul de analize e ok. sper sa fie in ordine si sa nu fie asa alergica. sa ne tii la curent.
Elena ma bucur ca piticii sunt bine, doamne ajuta sa pape mult si sa recupereze ce-au pierdut.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
of,of, nici eu nu vreau sa se reduca concediu. Ce-o sa fac cu fetitele? Tot salariul mi se va duce pe bona/e. De cresele de la nici nu poate fi vorba.
de gemenute Laura Ioana si Irina Maria
blanca000 spune:
Aveti dreptate, e rau sistemul la noi. Cresele si gradinitele bune se numare pe degete, cele private sunt scumpe, bonele sunt discutabile. Nu bag mana ca si in alte parti nu e la fel.
Eu am noroc, asa cum a spus si Giova ca ai mei stau destul de aproape, la curte si mama e pensionata deja...probabil ca Eva va creste mai mult pe acolo decat in crese.
Totusi noi am avut noroc si cel putin un an jumatate daca nu chiar doi (depinde de lege) am stat acasa cu zmeuricile..dar cand se va termina ce veti face? La doi ani ma refer...ati inscris deja copii la cresa, ati vorbit de bone?
Ma refer si eu la situatia Elenei cu gemanasii scumpi..ii duci la cresa de la 2 ani sau...? Giova zice " Uite cum e Elena...ce se va alege cu gemenii ei? daca nu-si permite o bona sau cresa privata, atunci ce va face? ii va duce la parintii ei si ii va vedea in weekend? astea nu sunt solutii..."..ok si inteleg, insa peste cateva luni nu va alege oare aceleasi variante??????
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo