BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_1977 spune:

ingeras sa te ajute DD sa fie bine de data asta si sa fie bebe puternic....m-ai speriat un pic cand anuntai ca nu mai faci fiv luna asta...dar dupa ce ne-ai spus si motivul m-am bucurat tare mult pentru voi
sarah o si pentru tine si sper sa ne tinem de mana luna asta si apoi sa ne plimbam bebeii prin parc impreuna. iti urmaresc povestea de pe vremea cand erai pacienta lui T. ne-am mai intalnit si pe la usile lui
catalina si goggy felicitari pentru comorile pe care vi le-a daruit dr D (cu ajutorul lui DD bineinteles);va multumesc, pentru ca voua va datorez decizia de a veni la aceasta clinca
tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Iulia bine ai venit printre noi
Si eu am avut problema asta, ca intarzia menstra , desi eram sub tratament cu dihpereline. A venit exact in ultimul moment, dar a fost perfect cit sa incep bine stimularea. Parca la eco de control ar trebui sa mergeti pe 12, adica vineri nu? eeee pai ai timp suficient draga mea sa vina uratii ( dar sa fie pt ultima oara )
Stiu ca sportul ar ajuta, putin efort fizic, o baie cu apa fierbinte la fel, poate un pahar de vin rosu... si mai ales multa , multa incredere

Mergi la inceput

stiu ca sunt moderata asa ca o sa scriu repede cateva mesaje

despre mine ce sa va spun - asteptam o minune de vreo 7 ani; o singura sarcina obtinuta natural(doar stimulare si pregnyl) in urma cu 3 ani dar din pacate am avut un avort spontan la 8 sapt...oricum sarcina era mult mai micuta si nu se dezvolta normal
in rest endometrioza si ovare de portelan despre care am aflat in urma laparascopiei. Probabil de aici si problemele cu dereglarile de menstruatie si spoturile pe care le am de cand ma stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

iulia - bine ai venit si sedere cat mai scurta iti doresc.Cand doresti, daca doresti te trec pe lista aspirantelor.

Mergi la inceput

multmesc fetelor de buna primire
da adriana asa mi-a spus si maria ca am sunat-o acum - pana vineri e destul timp sa nu ma ingrijorez important e sa vina pana sambata cand ar trebui sa incep stimularea ...problema e ca eu imi dau seama cu cateva zile inainte sa apara uratii astia...dar de data asta nimik
off offf cand nu-i vroiam ma navaleau si acum ma rog de ei
catalina as fi onorata sa apar la lista aspirantelor de noiembrie....cum vad prima pata te anunt....ea e singura care ma tine pe loc acum

Mergi la inceput

Mama ei de pata ca se joaca cu nervii nostri. Las' ca vine el. Asta de nu esti gravi naturel cum se intampla p'acileasha.

Mergi la inceput

poate a dat norocu peste mine...si eu ma dau de ceasu mortii.
dar nu are cum sa se fi intamplat, am luat yasmin pana duminica trecuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Daca ai luat ac, sigur vine maine...ai sa vezi

Mergi la inceput

deja incerc sa-mi conving sotul sa accepte un plan B
daca nu ma nimeresc cu programul dr.D in tara, sa plecam noi la atena pentru punctie si transfer. eco sa le fac tot aici la clinica si cand e momentul dam o fuga la greci
oare sunt aceleasi preturi la proceduri?

iulia

Mergi la inceput

Iulia,eu am facut in Atena, iar preturile sunt puuuuutin, mai maricele. (100 -200 eur)

Mergi la inceput