BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

nu cred ca tb renuntat la forum dupa aceasta discutie...
Eu tot timpul am scris ce cred si ce mi s-a intamplat, dar pana la urma e decizia fiecaruia unde se duce si in ce medici are incredere!

eu personal nu am incredere in medici greci pt ca am avut colegi greci la facultatea de medicina care erau niste pramatii!!! dar este o parere TOTAL SUBIECTIVA, nu cunosc medicii de la Byogenesys, si la ce frumos scriu fetele de ei, pare ca sint profesionisti si isi fac treaba! oricum, sint ceva reusite pe forum, asa ca fara indoiala e o clinica serioasa.

Mie mi se pare f bun forumul pentru info pretioase, suport psihologic si sfaturi de la fetele care trec prin toate astea! stiu f bine ca, in afara de sotul meu care stie exact prin ce trec, doar cu fetele de aici pot sa vb! asa ca n-as renunta sa citesc si sa scriu pe aici in nici un caz! am incercat pe la odiseea de gravide fara probleme, dar nu m-am regasit deloc acolo...
pana la urma am aflat de clinica la care am reusit sa raman gravi de pe desprecopii.ro!

pe toate
sarbatori fericite!
Gabi+24
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Gabi pe cuvant ca nu toti grecii sunt pramatii. Ete sotul meu este un om extraordinar :)). Si nu pt ca este al meu.

Gata, deschid cap. nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cap. nou

Mergi la inceput