BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)
Raspunsuri - Pagina 13
ariadna33 spune:
sarrah, trebuie sa fii un pic mai relaxata in privinta endometrului, pentru ca reusita nu consta neaparat in grosimea enodmetrului, ci mai ales in structura lui. De cand sunt introdusi embrionii pana la nidare mai trec niste zile in care endometrul sufera modificari mai ales de structura, devenind apt pentru implantare. Asa ca, bucura-te de calatorie si lasa corpul sa-si faca treaba
Catalina stie mai bine care e treaba cu endometrul si ia uite ce minunatie are acum
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
Rock68 spune:
Cata, te rog sa-mi schimbi status-ul, de la gravidutze la prietene dragi, inca nu stiu ce voi face in continuare...
Poti sa adaugi: avort terapeutic la 19 saptamani (Sindrom Down).
Tin pumnii fetelor pentru tura asta, va pup si va multumesc pentru incurajari
iulia_1977 spune:
cata multumesc pentru gandurile bune, azi am avut punctia si acum astept sa ma sune fetele sa-mi spuna mai multe detalii
Oricum am reusit sa vorbesc 2 minute cu dr D, pentru ca era foarte ocupat. Mi-a spus ca a recoltat 15 ovocite si desi nu sunt toate mature le-a recoltat pe toate ca sa nu fac hiperstimulare.
acum sangerez putin si ma dor toate cele...dar ma refac eu pana duminica
sarah tu cand ai FET duminica? poate ne vedem atunci
o pentru toate fetele
iulia
adrianaady spune:
Iulia bravoo pt cele 15 ovocite asa productie buna tot sa vedem.
Sa fie iubarete si sa aveti embrioni frumosi si lipiciosi.
Sarah lasa fata draga endomentrul ala in pacem, ia sa vezi ce primitor va fi de data asta, am eu un sentiment asa....
Catalina
filipac1979 spune:
salutare
ma alatur si eu celor care fac fiv la biogenesis, in ianuarie voi incepe asa ca am nevoie de incurajarile si sfaturile voastre.
sambata am fost la a doua vizita la biogenesis si impreuna cu domnii doctori am luat hotararea sa incepem procedura.
prima vizita a fost acum un an cand aveam 3 chisturi din care unul mare si nu se punea problema uner fertilizari. dar mi-am spus ca daca voi face vreodata asa ceva sa vin la ei. anul acesta dupa un moment horor in vara in urma caruia am ramas fara o trompa si un ovar, dar si cu un chist de 2 cm pe ovarul stang si cu diagnosticul de endometrioza, am revenit la aceasta clinica. si asta pt ca ultimul medic la care am fost mi s-a spus sa ma ma gandesc serios la adoptie.
vestea buna este ca domnul dr. D imi da o sansa avand in vedere ca am sub 35 de ani, ca spermograma sotului e ok si ca mai am totusi un ovar. partea f proasta e ca fsh meu este mare - 14 datorita endometriozei dar si faptului ca am ramas cu un singur ovar. asa ca daca raspund la stimulare, mergem inainte, daca nu asta e.
stiu ca rezerva ovariana nu se poate imbunatati cu nimic asa ca imi pun toata speranta in Dumnezeu.
daca sambata saream in sus de fericire ca ni s-a dat o sansa, azi ma gandesc ca o sa-mi iau un fund zdravan de pamant daca nu raspuns la stimulare.
stiu ca ma asteapta o perioada grea in care azi o sa fiu sus si maine jos, dar macar trebuie sa incerc.
asa ca cine mai face fiv in ian?cu cine ma tin de manute?
iulia_1977 spune:
am revenit si eu cu vesti foarte proaste, aventura mea s-a oprit aici din pacate, FIV 1 intrerupt din cauza hiperstimularii. Au fost 3 zile cu dureri crunte.
sarah tin pumnii stransi
cata sterge-ma te rog din listuta de aspirante a lunii, era prea frumos sa fie adevarat.
iulia
adrianaady spune:
Iulia imi pare tare, tare rau. Dar citi foliculi/ovocite ai avut? Au inghetat embrionasi? Hai capul sus
Filipac ai incredere, e sansa ta si trebuie jucata pina la capat
Sarah tu ce vesti bune ai?
iulia_1977 spune:
adriana au congelat initial 6 embrioni de ziua 1 cu cate 2 pronuclei, si ieri dupa ce s-a luat decizia asta i-au mai congelat si pe ceilalti 5 pregatiti deja pt ET.
iulia