BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

FETELOR, nu mai pot daca n-o strig aici! o prietena de suflet a facut fiv luna asta si la punctie i-au zis ca nu are ovocite, se sparsesera foliculii! ce credeti??????? e gravida! beta pozitiv! a ramas chiar inainte de punctie natural!
Dumnezeu e mare!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Ingeras, imi pare tare rau!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Rock - stiu ca nu esti ok, nu ai cum, dar daca ai nevoie de noi....suntem aici.

iulia - mai ai putintel si esti gravida.

ingeras -imi pare tare rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

adriadna33,ce minune!Sarcina usoara ii doresc.te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

FETELOR, nu mai pot daca n-o strig aici! o prietena de suflet a facut fiv luna asta si la punctie i-au zis ca nu are ovocite, se sparsesera foliculii! ce credeti??????? e gravida! beta pozitiv! a ramas chiar inainte de punctie natural!
Dumnezeu e mare!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

ariadna,am vorbit si eu azi cu prietena asta a ta...ca e si a mea...si e o minune ce li se intampla!!!!
si eu am fost uluita insa sunt extrem de fericita pentru ei amandoi...ca-mi sunt tare dragi.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare, fete dragute !

adrianaady - endometrul meu bucuclas a fost astazi de 7,8 in cea mai mare parte. sper sa mai creasca pana duminica.

Iulia
- la ce ora ai fost astazi ? ai parul negru , esti slabuta si ai stat pe canapeaua de la masa cu bomboane ? daca da, am vrut sa vorbesc cu tine dar...nu am indraznit
stai linistita, nu se vor sparge foliculii ! cand faci pregnylul? endometrul e super si estradiolul la fel ! joi mai mergi ?
adriana33 -
catalina - pup fata saritoare si pe micuta marea minune Anastasia

eu sunt cam ametita, am tensiunea mica si dureri de cap...si de burtica. sper sa-mi treaca pana la FET.

si...vreau o parere de la voi. pe 28 am FET iar pe 4 dec ar trebui sa plecam la Milano. credeti ca ar trebui sa renunt ? dl dr a spus ca nu ar fi nicio problema daca zbor cu avionul dar...

Ingeras- multumesc !

georgia-

pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1977 spune:

nu sarah nu ne-am vazut astazi
eu intarziata cum sunt de obicei nici nu m-am asezat pe canapea, am urcat direct la eco.
Ai vazut ca endometrul a luat startul in marea cursa? sigur iese invingator de data asta
am primit si eu indicatiile de ultima ora
estradiol 4406
si progesteron 0,8
azi ultima doza de 50 puregon si maine pregnyl.
Punctia vineri la 36 ore de la pregnyl. sigur voi pierde o parte din foliculi mai ales pe cei care azi erau de 29 si 30 mm
joi nu mai merg la clinica o sa ajung vineri si sper ca n-o sa mai intarzii

despre milano...ce sa zic... daca e pt shopping eu l-as amana

iulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sarrah

salutare, fete dragute !

adrianaady - endometrul meu bucuclas a fost astazi de 7,8 in cea mai mare parte. sper sa mai creasca pana duminica.

[b]adriana33
-

si...vreau o parere de la voi. pe 28 am FET iar pe 4 dec ar trebui sa plecam la Milano. credeti ca ar trebui sa renunt ? dl dr a spus ca nu ar fi nicio problema daca zbor cu avionul dar...

pupici tuturor !

Sarrah

ai vazut?
sper ca te-ai relaxat!
zboara linistita, iti prinde bine o iesire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Dumnezeu e mare!

ariadna,am vorbit si eu azi cu prietena asta a ta...ca e si a mea...si e o minune ce li se intampla!!!!
si eu am fost uluita insa sunt extrem de fericita pentru ei amandoi...ca-mi sunt tare dragi.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

este ceva extraordinar ce i se intampla! este o adevarata minune! ma bucur enorm pentru ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah
Sarrah

eu cand am ramas insarcinata cu Maya (in Caraibe), m-am plimbat cu ATV-ul si am zburat 20 de ore, deci chiar nu e nicio pb cu zborul.
Plus ca, gandeste-te la fetele care fac FIV in afara tarii, o parte dintre ele se intorc cu avionul.
Crede-ma pe cuvant, daca e sa fie, e oricum.

Eu la sarcina pe care am pierdut-o acum 3 luni, trebuia sa merg la un targ la Frankfurt si am ezitat mult daca sa ma duc sau nu. M-am dus, sarcina am pierdut-o si am stat sa-mi reprosez ca de ce dracu'nu am stat acasa...si acum o saptamana am mai pierdut o sarcina, fara sa zbor noicaieri si fara sa fac nimic, nici colipul nu mi l-am luat in brate 2 saptamani (mare greseala!). Asa ca, parerea mea, daca e sa fie, e oricum!

Bafta multa!Vin si eu la clinica in we dar inca nu stiu exact cand.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput