Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Vai ce imbufnata e putica. dar e frumoasa foc! Sa va traiasca!
Si eu stiu ca postul e post complet, cu abtinere de la toate cele, inclusiv iubareala.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Pogonici: Am intrat sa-ti spun ca ma bucur mult pentru tine; cu fiecare povestioara a ta parca traim si noi alaturi de tine aceleasi sentimente....Doamne Ajuta sa fie totul bine!
Anadomnica: Ce mai faceti? Ai reusit sa ajungi acolo unde doreai?
Pinuta: Noi am tinut toate posturile de cand ne-am casatorit si o singura data am reusit sa tinem tot postul Pastelui si trupeste.....bineinteles ca problema este la sot...dar incerc sa fie cat mai rar cu putinta....avem duhovnic de la manastire si care ne- a dat Sfanta Impartasanie desi am marturisit ca nu a fost un post asa cum cer canoanele. Probabil ca o parte din fetele care scriu aici sunt in aceeasi situatie cu mine...Iti doresc un post usor!!
P.S. sper sa nu intru in polemici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Si noi ne straduim sa tinem posturile. Din pacate, cu mancare e mai usor, pe cand cu restul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am revenit sa va spun ca ne-a ajutat Sfantul Nectarie si Sambata s-a nascut micutul Nectarie, natural dupa cezariana. A fost foarte dificil si pana in ultima clipa a travaliului nu pareau sa fie sanse prea bune sa reusim. Am avut si un medic minunat, sa-i dea Dumnezeu sanatate, dar sunt convinsa ca fara ajutorul Sfantului Nectarie nu s-ar fi intamplat. Nu va spun ce usurare a fost dupa ce s-a nascut Nectarie sa plec pe picioarele mele de-acolo fara probleme, si sa ma pot ocupa exclusiv de puiul meu inca de la 3 ore dupa nastere, sa pot sa il alaptez exclusiv din prima clipa, sa ma pot intoarce repede acasa si intreaga la cel mare, sa fiu fericita intr-un cuvant dupa nastere iar nu deprimata si incapabila sa ma ocup nici de mine. Cine a trecut prin cezariana stie ce spun. Rugati-va cu credinta Sfantului Nectarie ca este grabnic ajutator.

Mami de (28.10.2008) si de (13.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ma bucur mult Alinushca,

Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate! Slava Domnului pentru sfintii Lui!

Mergi la inceput

Alinushca .

felicitari

Sa va traiasca, sa fie mare si sanatos, la fel si fratiorul lui mai mare.Ma bucur ca te simti bine si Sf. Nectarie te-a ajutat sa treci cu bine peste nastere.

Mergi la inceput

Lili_g multumesc din suflet!Am primit cartea.
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

aristica
maria08 poate cei ce sunt in primul an de casatorie, sa aibe 'dezlegare'..dar mult mai bine ar fi sa se abtina.
alinushca FELICITARI, mamico de 2 baietei!
Recuperare rapida, laptic mult pt Nectarie si putere, rabdare sa ai cu amandoi.
Odihneste-te cand poti, ca e greu cu amandoi, oricat de cuminti ar fi!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Pogonici cum rezisti? Ce face bebita mica?

Mergi la inceput

Lili_g !Cu adevarat minuni se intampla in fiecare zi, e suficient sa crezi!

Mergi la inceput