Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

In alta ordine de idei si eu subscriu ca sunt multe ispite acum in post,mai ales pentru cei care nu am fost inca la Sf.spovedanie si nu am primit binecuvantare de la parinte duhovnic pentru a tine acest post...deci este mai greu pana vom ajunge si ne vom usura sufletul.Nu va grabiti sa spuneti nimic,uneori este mai buna o vorba hotarata,vine ca un dus rece,ca in ea este multa iubire,chiar daca nu se vede,ca altfel nu ar fi fost scrisa/adresata.

Pe mine ma "lucreaza" multe de cand a inceput postul si va spuneam din ce motiv,ca nu am ajuns la parintele duhovnic....Ma streseaza un buboi care-mi da batai de cap si dureri la propiu,nu pot sa-l tratez cu antibiotic,sa nu-l afectez pe bebe,asa ca astept sa sparga singur si sa treaca cu ajutor de la Dumnezeu.Apoi m-a mahnit,maniat noul proiect de lege pt. indemnizatia de crestere a copilului,ne prinde urat de tot si daca este cum arata Pogonici in acest proiect,noi trecem dintr-un concediu in altul de crestere,deci s-ar putea sa avem surpriza celor 6 milioane OBLIGATORIU?!Va inchipuiti cum sa cresti 2 copii cu 6 milioane si sa mai fi si tu pe langa ei,ca se presupune ca asta e venitul mamei.Apoi azi am fost in parc cu Maria si tatal meu si-a pierdut actele toate,plus cheile toate si bineinteles ca cineva "de bine"a pus mana pe ele si nu le-am mai gasit....asa ca numai ispite,insa cu ajutor de la Dumnezeu speram sa rezistam si sa le trecem pe toate.

Si nu in ultimul rand as ruga-o pe Alinuscha,pe care o felicit ca prospata mamica si ma rog sa fie bine si ea si pruncutul acum la inceput de drum,sa ne dea mai multe detalii despre nastere,ca asta sper si eu din tot sufletul,sa ne ajute Dumnezeu si Sfintii nostri dragi,ca dupa o cezariana sa pot naste normal,desi dr.mea nici nu vrea sa auda.Insa ce nu pot medicii,pot Dumnezeu si Maicuta sa Sfanta.Deci,cand ai timp,Alinuscha,poate ne povestesti cum a mijlocit Sf.Nectarie.

Va pup si Doamne ajuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriancic spune:

Fetelor, va multumesc mult tuturor pentru sprijin!
nu m-am simtit gonita, pentru ca stiu ca e bine sa fii cununat si atunci sa astepti minunea copiilor in viata. credeti-ma, inteleg asta si stiu ca sunt o pacatoasa mare, cea mai mare. vreau din tot sufletul sa ma cunun cu barbatul iubit in fata Domnului si sa incepem o familie. cred in Dumnezeu si stiu ca acest lucru se va intimpla cind El va dori sa se intimple.
La fel cum ma rog Domului pentru cununie, ma rog si pentru copii, dar stiu ca Domnul va face sa fie si cununia, si copiii, cind va socoti El de cuviinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

ainigriv da, va fi greu daca se aplica legea.
Eu nu i-au m mult de 600 lei, dar pt ceilalti.
Am inteles ca vor si sa reduca, la un an.
Adriancic ma bucur ca ne-ai (si ca ne vei scrie) scris.
Dumnezeu va v-a ajuta sa va cununati si sa aveti copii pe care vi doriti!

P.S. Aveti planuri pt nunta?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

VIRGINIAAAAAAA
draga mea
ce ma bucur ca ai scris
si ce frumos ai scris
si eu sunt la fel
voi prinde obligatoriu cei 600
o nebunie curata intr-adevar
offfffffffffff
tu cate saptamani de sarcina ai?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput

Am uitat..www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1290315600" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

www.crestinortodox.ro/liturgica/viata-liturgica/intrarea-maicii-domnului-biserica-70701.html" target="_blank"> Aici aveti cateva cuvinte despre sarbatoarea de azi - INTRAREA MAICII DOMNULUI IN BISERICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sunt atat de fericita

AMR 2 zileeeeeeeeeeeeeeee

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Virginia, locuiesti aproape de Bistrita unde este SFantul Grigore Decapolitul?
Am fost si eu acolo vara trecuta. Am mers si la pestera. Este asa de frumos! Multumim de acatist si multa sanatate.

Pogonici

Adriancic - bunul Dumnezeu sa va ajute si sa va daruiasca totate cele de folos.

Sa aveti in continuare un post linistit, binecuvantat si cu pace sufleteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetelor, la noi a contat cununia religioasa... dupa ce am stat casatoriti doar civil 16 ani si ne-am chinuit vreo 7 ani sa avem copii, intr-o buna zi ne-am hotarat sa facem si cununia religioasa. Am facut-o fara fast, restrans, in familie dar am avut un preot cu har care ne-a tinut o slujba foarte frumoasa. Peste jumatate de an am reusit sa raman gravida cu gemeni!

sper ca ne primiti si pe noi printre voi, as vrea sa fim si noi pe listuta, cui pot trimite numele noastre?

Pogonici, vreau sa te felicit si aici!Dumnezeu ti-a ajutat si esti mamica! Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti o familie fericita!

va multumesc tuturor celor care veti da un vot pentru Mos Craciun!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

ariadna33 bine-ai venit la rugaciune!
Poti sa scrii numele tau, al sotului si al copiilor, ca sa te trec in lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor au mai ramas doar 2 zile pana cand viata noastra ni se va schimba ptr totdeauna...

am emotiiiiii..ieri am fost la parintele nostru sa ne dea binecuvantare si miau dat lacrimile de emotie....si am plan s si eu si parintele..ca si parintele are un baiat infiat..si stie ce inseamna...

sunt lacrimi de bucurieeeeeee

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput