Fluturasi de martie-aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Yasmi, sa-ti fie de bine plimbarea si fornetti.
Eu nu m-am interesat de clinici private in Romania, am auzit de bine de cele din Ungaria, dar 90% ca nasc la Elias, ca si dr meu e acolo, si am auzit de bine de acest spital

Waiting for a miracle !!! 20 sapt

Mergi la inceput

Simo, nu te mai plange de juma de ora, ca eu mai am 2h
Mi se pare mult de la 8 la 17 pt o graviduta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Asa zic si eu...Si mult pana la prenatal, ar tb s aavem dreptul la mai mult de atat

Yasmi, daaa, varza acra sau cu otet au fost de baza in sarcina asta la mine, sunt terminata dupa ea in orice formaSi mi-e si foame acum...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

svetlana din cate am vazut la tv spitalele voastre din buc sunt mai ok.
inca un lucru care ma atrage spre spitalul particular este faptul ca iti pune bebele la san imediat dupa nastere. nu baga in ei lapte praf de la inceput...
apoi ca nu mai ai nici o grija, nu ai nevoie de baga de spital, nu ai nevoie de nimic pt tine si pt bebe. nu ai voie/nevoie sa ti se aduca nimic de mancare/baut din exterior.tatal poate veni/sta oricat/oricand vrea, nu are ore de vizita, spaga de dat la portar, etc in timpul travaliului poti sta in apa. ai in permanenta personal langa tine sa te ajute sa treci mai usor peste travaliu, etc , etc

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Eu nu m-am interesat de clinici private in Romania, am auzit de bine de cele din Ungaria, dar 90% ca nasc la Elias, ca si dr meu e acolo, si am auzit de bine de acest spital

la ce doctor mergi la Elias ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:

Asa zic si eu...Si mult pana la prenatal, ar tb s aavem dreptul la mai mult de atat

Yasmi, daaa, varza acra sau cu otet au fost de baza in sarcina asta la mine, sunt terminata dupa ea in orice formaSi mi-e si foame acum...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

o sa radeti, dar eu la prima sarcina stiti ca n-am mancat varza cruda de frica..citisem undeva ca trebuie evitata in timpul sarcinii.. of, of ce grijulie mai eram..
eu mi-am facut o salata mare din telina, morcov si sfecla toate crude date pe razatoare, am stors lamaie si am adugat nuci ..mmm, extraordinara..cred ca mergea si un mar ras dar acum mi-e lene sa ma mai opresc.. roxy, multam pt pont, n-am incercat niciodata sfecla cruda dar e delicioasa..cred ca devin fan..si cate lucruri bune am citit despre ea..e un aliment minune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Simona sa iti traisca baietelul !
Am vazut pozici frumoase cu burtici una si una
Noi nu am recoltat celule stem la prima sarcina,nu stiu daca la a doua o vom face..
Yasmi da asta este avantajul clinicilor rivare-tratamentul este altul dar cat e costul?
Vrei varza?vino ca am butoiul pe balcon

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

la ce doctor mergi la Elias ?

Eu ma duc la dr Rotaru, dar ma duc la el la privat, si tu esti la un dr de la Elias?

Mergi la inceput

bbyasmi, intrebai ieri de gatit..ca mi-am adus aminte..
eu i-am facut lui vlad o tocanita de pui cu multa ceapa si ardei rosu..si suc de rosii natural de la bunica..stii cum mananca de cateva zile ? nici n-apuc sa ne asezam la masa ca termina imediat, si pe urma cauta in castron si in oala in care ii incalzesc sa-i mai dau..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

svetlana din cate am vazut la tv spitalele voastre din buc sunt mai ok.
inca un lucru care ma atrage spre spitalul particular este faptul ca iti pune bebele la san imediat dupa nastere. nu baga in ei lapte praf de la inceput...
apoi ca nu mai ai nici o grija, nu ai nevoie de baga de spital, nu ai nevoie de nimic pt tine si pt bebe. nu ai voie/nevoie sa ti se aduca nimic de mancare/baut din exterior.tatal poate veni/sta oricat/oricand vrea, nu are ore de vizita, spaga de dat la portar, etc in timpul travaliului poti sta in apa. ai in permanenta personal langa tine sa te ajute sa treci mai usor peste travaliu, etc , etc

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Da, din cate povestesti tu, e super la un privat.... dar cred ca si pretul e pe masura... Tu vorbesti de privat in Romania, avem asa ceva?

Mergi la inceput