Fluturasi de martie-aprilie 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Happiness, stii, pana acum nu m-am gandit la recoltare... vorba ta, ce tocmai noi o vom pati, dar m-ai pus pe ganduri...tre sa vb cu sotul :)

Yasmi tu vrei sa nasti la o clinica particulara in Romania? Care e asta?

Waiting for a miracle !!! 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

iarasi pot sa zic ... buhuhu.... la orele astea probabil dormiti, sau va plimbati...

Waiting for a miracle !!! 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cris, iti spun eu de ce....ii este mai simplu si mai usor dr sa iti programeze o cezariana decat sa il deranjezi pe el de acas (sau de unde o fi) noaptea sau in concediu, wk etc . asa te-a programat, te-a operat si a scapat de imprevizibil

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Sau poate ca mai sunt si mamici care nu locuiesc in orasul unde vor naste, si atunci ca sa evite intrarea in travaliu si nasterea pe drum, desi la prima sarcina dureaza ceva travaliul , recurg la a programa cezariana/inducere nastere naturala.

Asta problema o am si eu, ca stau la 70km de Buc, si va treb sa vb cu Nuraltay. Ca eu nici in ruptul capului nu vreau cezariana nene. No way, mai ales ca am nascut natural prima data. Acum, Dumnezeu hotaraste, ca daca se pune problema sanatatii bb, atunci nu incape discutie. Sper sa nu.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

da si eu la fel..vreau naturala dar mi-e frica sa nu-l scap pe drum..ca am ceva de mers pana la spital, tot vreo 70 km..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Happy tare. Sa stii ca parca m-am hotarit instantaneu citind mesajul acesta al tau.cred ca vom preleva si noi cu atit mai mult cu cat nu e o avere...Am sa vb si cu al meu sot azi....
Madutza si Miki...cine-mi pune si mie pe PM informatiile privind firma cu care pelevati voi...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simona, nici eu n-aveam de gand sa prelevez..din aceleasi motive ca si tine..la prima sarcina m-a convins o prietena cu ceva cunostinte medicale ca medicina evolueaza si se vor descoperi noi metode ( se pare ca se recolteaza celule stem mult mai bune din dintii de lapte ), ca bolile sunt limitate, ca prelevarea poate sa fie nu f reusita si ca pot sa ajunga pana pe la 15-20 kg ale copilului- in cazul nostru pana la 2 ani! si tot asa...dar sincer acum ma gandesc serios..n-om muri din asta desi momentul e asa de prost..se duc toti banutii cu casa asta iar in rate nu mai am curaj ca vom avea destul pe la banci..dar trebuie sa gasesc o solutie..

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am fost putin la plimbarici ca nu mai rezistam in casa...si...bineinteles ca nu am rezistat fara sa imi cumpar 100 gr fornetti

svetlana, nu eram hotarata cu nascutul la particular, dar dupa cate am mai citit si azi, m-am cam hotarat 80% sa zicem asa

Mergi la inceput

am ajuns la fix....ca a inceput ploaia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

hello ce fac fetele cucuiete?
ma duc sa citesc din urma

mami de Naty (10.04.2009) si 26+ cuAlex

Mergi la inceput

eu am o senzatie ciudata de plictiseala cu agitatie, neliniste... nu am putut nici dormi si mi-a mers gura intr-una azi (la mancare ma refer )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Eu am mincat gogoasa Acum mi-e iar foame, dar astept sa ajung acasa sa pap niste varza calita si fac putina mamaligutza.
ABia astept sa plec de la sv...mai am jumatate de ora. Bleaah
Miki, ai dreptate, cu banii nu e nemaipomenit acum, dar merita incercat cu celulele...parca+mi pare rau c an+am recoltat la primii...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simo yamiiii...vreau si eu!!!!!!!!!!!!! varza acra

Mergi la inceput