de unde pot lua decizia ca sunt in CIC

de unde pot lua decizia ca sunt in CIC | Autor: Raluca_u

Link direct la acest mesaj

Buna

am mare nevoie de decizia ca sunt in CIC si nu stiu de unde sa o iau.pentru o interventie chirurgicala am nevoie de dovada ca sunt asigurata pe care casmb-ul mi-o da doar la prezentarea deciziei.
daca stie cineva de unde si cum pot face rost de ea, va rog mult sa ma ajutati.

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Eu cred ca decizia este cea eliberata dupa depunerea dosarului de indemnizatie. Ma gandesc ca despre asta este vorba si care se elibereaza de la DMPS-Bucuresti. Eu asa inteleg din ordin,am pus mai jos cateva randuri. Sper sa te ajute.

Directia de Munca si Protectie Sociala (DMPS) - Agentia Pentru Prestatii Sociale Bucuresti (APPS).

Date de contact
Adresa: Str. Hambarului, nr. 6, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 021/250.90.20, 021/250.90.21, 021/250.90.22

Ordin Nr. 617 din 13 august 2007

pentru aprobarea Normelor metodologice privind stabilirea documentelor justificative pentru dobandirea calitatii de asigurat, respectiv asigurat fara plata contributiei, precum si pentru aplicarea masurilor de executare silita pentru incasarea sumelor datorate la Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate
Emitent: Casa Nationale de Asigurari de Sanatate
Publicata in: Monitorul Oficial Nr. 649 din 24 septembrie 2007

SECTIUNEA a 8-a
Documentele justificative privind dobandirea calitatii de asigurat, respectiv de asigurat fara plata contributiei
i) pentru persoanele care se afla in concediu pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si in cazul copilului cu handicap pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani, pe baza actului de identitate si a deciziei emise de directiile judetene de munca, familie si egalitate de sanse, respectiv de Directia de Munca, Familie si Egalitate de Sanse a Municipiului Bucuresti;

Mergi la inceput

Este decizia prin care ti se comunica cuantumul sumei pe care o primesti lunar in CIC, pe baza actelor pe care le-ai depus cand ai intrat in concediu. Daca nu ai ridicat-o, te duci acolo (Str. Hambarului)si o soliciti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

asa credeam si eu alexalorena si am fost astazi pana acolo si e totul inchis, cladirea aceea e scoasa la vanzare, nici o informatie spre un alt sediu. acum caut sa si gasesc unde s-au mutat, poate ma lumineaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Raspunsul dat de AlexaLorena este cel corect din punct de vedere al emitentului dar eu din Oradea nu cunosc adresa fizica - am citit pe aici ca s-a mutat.
Parca era un subiect pe aici cu noua locatie

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Noua adresa : Strada Ion Campineanu nr. 20, Sector 1, Bucuresti

Tel : 021 - 313.60.47 Cod postal : 010038

Fax : 021 - 313.60.98

Mergi la inceput

Gata, acum sper ca este corect. Scuze pentru eroare, dar chiar nu stiam ca s-au mutat.

AGENTIA PENTRU PRESTATII SOCIALE Municipiul Bucuresti
Program pentru lucru cu publicul
Luni, 08:30 - 16:30
Marti 08:30 - 16:30
Miercuri 08:30 - 18:30
Joi 08:30 - 16:30
Vineri 08:30 - 16:30

Adresa institutiei:

Municipiul Bucuresti
Telefoane utile:
Str.Ion Campineanu, nr 20, et 3 sector 1

email: apsmb@prestatiisociale.ro

Relatii cu publicul
021 2509020
021 2509021
021 2509022
021 2509023
Str. Ion Campineanu, nr. 20, et. 2 sector 1

021 3168415

Mergi la inceput

In timp ce scriam a mai dat cineva acelasi raspuns asa ca acum sper sa te ajute sigur.

Mergi la inceput

Ce ti-e si cu DC-ul asta...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

va multumesc din suflet la toti pentru ajutor. maine dimineata ma prezint acolo.

Mergi la inceput

Eu va multumesc tuturor pentru promptitudine. Sunt asa de multumit cand vine cineva aici si gaseste un raspuns potrivit.

Mergi la inceput