""Buburuze de 2009 in actiune (33)""
Raspunsuri - Pagina 8
cris_82 spune:
neata gagici cu kinderi terorici![]()
haideti la o 

calda,perfuzabila cu nes
,ceai
,trabuce
si vougue

Am terminat holul de vacsuit 

o sa fac azi poza sa va arata
Se pare ca suna bossul aseara si al meu e plecat iar pe teren la fibra,dar sper ca pana la 6 termina![]()
getik bun asa
trebuie si el sa se implice,mai trist o sa fie cand ajunge si la partea cu pampersul![]()
ana oauuuuuuuu,ce de cadorisori..mamei poti sa-i iei un ghiveci un boscheti(in traducere=flori)
,iara la barbati..habar nu am,e tare complicat
uite ce baiat mare ai
in curand o sa vorbeasca bine si o sa te intelegi cu el
picky fata,raceala asta e tare pacatoasa,ia doftoriciti-va si voi pe langa stefi ca nu-i de gluma
..nu,pai atat ii trebuie,sa puna mana sa mazgaleasca peretii ca dau cu ea de-azvarlita
ce tare
saracul nicu,probabil se gandeste ca data viitoare e posibil sa iasa gemeni si de aia e asa timorat![]()
simina weekend placut si te asteptam luni la o barfa
picky e mai mult tragic decat comic ce se intampla cu tony,e musai ca al tau sa vb cu mama lor si sa vada ce e de facut,dar daca tu zici ca si ei ii e frica,internatul e o solutie,unde se va discipila sau cateva sedinte la un psiholog,poate s-a intamplat ceva..o ruptura pe undeva de a devenit violent,trebuie vorbit cu el,dar fara bruscari sau amenintari ori reprosuri si sa vedeti care e cauza comportamentului sau
iar daca e si gelozia pentru sora lui,atunci singura vinovata e mama lui ca dragostea trebuie impartita in mod egal pentru copii,nu unul e sfant si celalat e oaia neagra a familiei..poate ideea cu psigologul e mai buna decat cea cu internatul,sa nu creada ca daca va merge la internat e dat la o parte si nu e dorit..nu stiu..
ana sper sa nu va ia raceala din nou
getik hai fata ca inceputul e mai greu,pune mana si fa chestii cu tematica de craciun(ca tot se apropie sarbatorile) si pune-le la vanzare
lavi punele aicea http://bazar.desprecopii.com/index.asp intri pe mess si iti spun pas-cu-pas cum sa procedezi
si eu mai astept de luni incolo inca un colet de le elena
ce face miru??pai tocmai ce ziceam ca sper sa nu puna mana sa strice peretele ca o halesc cu fulgi cu tot,si uite ca fix acum a bagat degetul in gura si si-a intins scuipinolul pe perete
cred ca-i bag un sut in bucinele ca ma enerveaza..ei,lumea mananca rahat cu polonicul(scuzati expresia) dar se pare ca apropiatii astia se crde mai cu motz si nu sunt in stare decat sa comenteze in loc sa se uite in propria lor ograda
ce,au impresia ca ar trebui sa ne crestem copiii in stil spartan???i-ate de ei,nu-i lasa sa comenteze in necunostinta de cauza,la mine a functionat si acuma evita orice subiect legat de miruna
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
emanouela spune:
neata fetele
Darius e mai bine, eu varza.....dar nu conteaza, el sa fie bine ca eu ma pun pe picioare.
revin mai tarzior cand ma va lasa sa cetesc si sa scriu
Picky_toto spune:
Neata fetele,
Cris multam de cafea...
Multumesc de sfaturi, le-am citit dar nu am timp acum sa le dezvolt ptr ca trebuie sa pun masa fetei sa pape..am facut si ceai cu lamaie si miere si mai tarziu fac un sirop de ceapa. Tati a plecat dupa copii...inca o faza...ii suna pe la 6:30 aseara sa-i intrebe daca ii lasa masa sa vina ca noi suntem raciti si sa nu se molipseasca si ei...si-l roaga pe tony sa o dea la tele pe masa..nu se poate ca femeia..doarme ..la ora aia?!
..ok ii sune sa il sune inapoi cand se trezeste masa ca sa ne raspunda daca merge azi dupa ei sau nu...a sunat aseara la 9 si ceva..ca at s-a trezit masa 
..am ramas socati ..oare la noapte mai putea sa doarma?!![]()
Eu sunt tot mai nasol cu boala, simt o durere si in spate si in piept cand respir, de ochii, urechii, maxilar, gat nu mai zic..Stefi azi noapte a avut iar noapte alta ..sunt si cheauna de somn ca niic sa ma odihnesc nu am putut..sotul vroia zilele astea ca a avut liber sa se apuce de munca la casa, dar cu boala nu i-am dat eu voie..am zis ca si asa e vremea de kk, ca toata noaptea a plouat si inca ploua si frig si daca iese afara sa lucreze(trebuie sa ridice un zid) in spital il baga..asa ca..vb Emei ..mergem inainte, ce o fi o fi...
Gata s-au fiert si ouale...merg sa-i dau papica fetei..si ceai..sa speram ca papa..
Revin dupa 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
20+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
lavinia.p spune:
Buna gagicile!
Intru rapid la cafea, multam Cris e delicioasa
La noi e iara soare asa ca papam rapid si afara cu noi![]()
Crisla amiaza cand doarme piticul intru pe mess si vb, ms mult, draguta ca intodeauna, si iara poti sa te umfli ca un papagal fiindca asa e![]()
Pupici si la Miru scuipinoasa mica...iar cu rudele ma fac ca nu le aud ca alta solutie nu am
Emamulta sanatate
Pickypofta mare la voi
Revin mai tarziu.V-am 
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
getik1 spune:
neata fetele am venit la
azi m-am trezit cu ary la 9,30
iar acum o las cu niste vecinii sa hranesc iepuriii
revin mai incolo
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Salutare din nou...am scris un "roman" dar l-am sters si vin cu noutati..
Ca sa stii afli adevarul trebuie sa asculti ambele parti...si azi sotul a vb putin cu tony cat erau in masina...copulul e frustrat si se simte dat la o parte ptr ca tot timpul el e oaia neagra in aceea casa...el e pedepsit mereu, daca comenteaza mai primeste inca o pedeapsa, daca inca mai comenteaza mai primeste inca una..are un timp fix la pc ..pe cand Emmy la discretie..masa il pedespeste 3 zile de ex, dar in cele 3 zile se poarte urat cu el, ii vb urat, il dispretuieste..si mai nou a inceput si sotul ei sa se comporte la fel cu el si sa-i tina parte ei..clar ca de aceea e rebel si se razvrateste astfel la ea..la noi v-am zis nu face asa ceva..din contra...si noi i-am observat pe amandoi ...de multe ori Emmy incepe sa-l sicaneze si le riposta..si sunt sigura ca la fel se intampla is acasa, numai ca pedepsit este numai el...
In fine as fi vrut sa raspund la fiecare in parte dar ma rezum doar la a va mai da cateva detali...ptr ca nu vreau sa va saturati de mine ..si daca e asa sa-mi ziceti..ok?! ![]()
1.sotul a discutat cu ea in repetate randuri,la telefon si fata in fata.chiar s-au intalnit in particular la o cafenea sa discute(sotul nu intra la ea in casa si ea la noi nu are ce cauta) au dezbatut problema copilului, a lui tony, ptr ca astfel de probleme sunt de pe la 8 ani, sotul si-a spus parerile si i-a recomandat sa aplice amandoi aceleasi reguli si sa le respecte si sa o observe si pe Emmy ca de multe ori ea e capul rautatilor...ea ca nu, ca ea stie ce face si cum face....ok nu s-a ajuns la nici o lamurire..si sa- decis ca tony sa nu afle de aceste intalniri..da vezi sa-si tina femeia gura..imediat la o cearta cu el cum i-a zis totul si il ameninta ca tacsu o sa-i faca si o sa-i dreaga...
2. tony a urmat anul trecut sedinte la psiholog ..rezultatul..copilul e perfect normal si nu are probleme majore gen adhd si ca faptul ca se comporta astfel e din pricina altor persoane...culmea ca singur nu a intrat la psiholog ci cu masa si din spusele copilului numai masa vorbea si daca copilul zicea ceva ea il contrazicea repede de fata cu pihologul (adevarul poate e undeva la mijloc ca varianta ei o stim altfle) ..dar nu-i de mirare de ce ea acum face sedinte la psiholog...sigur i-au fost recomandate ...![]()
3. sotul sa-si petreaca doar timpul liber cu el nu ni se pare normal, nici mie si nici sotului..suntem o familie si timpul trebuie petrecut cu familia..daca si l-ar petrece numai cu el, at tony ar fi foarte multumit si nu ar reusi niciodata sa aiba o relatia adevarata cu surorile lui..le-ar vedea tot timpul ca pe niste intruse..da ok, sa discute intre patru ok doar el cu tacsu, sa mai iasa amandoi din cand in cand..dar nu de fiecare data cand vin la noi...suntem o familie si vrem sa ramanem o familie
4. i-a spus sotul si lucrul acesta ca e vina ei de se comporta copilul cu ea asa ..dar ea tot pe copil il considera vinovat..fata e sfanta, tony e ala rau...pai cand ai doi sau mai multi copii nu faci diferente vizibile intre ei ptr ca pana la urma ce fel de parinte esti?! sa va mai zic ca nu o data i-a zis lui tony ca "eu te-am facut, eu te omor"..expresia asta tampita care se foloseste des in tara..si l-a mai si lovit din cand in cand peste fata..pe emmy nu..ea e fata lu' mama..se fac multe diferente la ea in casa si consider ca internatul nu e pentru ea decat o solutie sa se debaraseze de"problema" ..dar ptr copil nu e o solutie..ptr ca atunci copilul se simte dat la o parte, ranit si neiubit si atunci indiferent cat de strict ar fi internatul el va fi mult mai rebel, mult mai distantat si va cadea in alte extreme..in astfel de situatii un copil nu trebuie departat ci din contra trebuie sa-l apropi sa-i fi prieten si sa-l intelegi si sa-l ajuti..de aceea noi consideram ca ar fi mai bine sa vina la noi...sotul i-a propus acest lucru si lui azi-dimineata si l-a lasat sa se gandeasca sa ia singur o decizie..mai ales ca daca vrea sa vina la noi nu e ptr 1-2 luni ci ptr o perioada lunga..ca implica o decizie judecatoreasca in care sotul devine tutorele lui, schimbatul scolii ca nu poate sa faca scoala unde e acum la 50 km de noi..si multe altele...eu nu ma dau inapoi de la asta, sunt de acord ca daca isi doreste sa vina la noi..Acum vom vedea ce va fi...
Gata v-am plictisit destul....sper ca nu fugiti, da?! ![]()
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Lavi hainutele le poti pune la bazar cum te-a sfatuit Cris, ai sanse mai multe sa le vinzi acolo
Asa e un babyfoon e foarte util...eu ma bucur ca mi l-a luat sotul..asa nu mai stau uc inima stransa ce ce face copilul in camera...o vad, o aud...si ma sint linistita...o sa-mi fie foarte util si la bb2 ca nu mai vreau sa o/il invat cu noi in camera...ma bucur ca v-ati simtit bine impreuna..si ii place sa faca baita cu mami? Stefi de la 4 luni doar cu mine face..cada e prea mare si nu o pot lasa singura si ca sa ma aplec mereu e foarte incomod
Ce super de voi ca puteti lua hainute del a bazar si intre voi...am vazut is eu hainute foarte frumoase dar dinstanta si costurile sunt foarte mari asa ca le cumpar din magazine. Avem noroc aici ca sunt 2 magazine cu hainute de copii convenabile la pret si multe i le iau de acolo, iar de la magazinele mai scumpe doar cand sunt la redeuceri sua le gasesc convenabile la pret 

Cris apropo tu maiau la pizza o faci inainte si o lasi la dospit sau framanti toate ingredientele odata?! ca vreau sa fac azi blatul dupa al tau si vreau mai multe detali..la reteta mea lasam la dospit drojdia cu zaharul si apa calda. Asteptam pozicile cu holul 
Getik am vazut prima bijuterie si vreau sa-ti spun ca nu e rau ptr inceput..tine-o tot asa si sigur veti avea succes si veti scoate ceva banuti din asta. chiar mm-am uitat pe aici pe site-uri be si am observat ca si aici sunt la mare cautare..
Simina weekend placut si tie alaturi de familei. te asteptam cu vesti proaspete luni 
Ema ma bucur ca Dariusica e pe drumul cel bun..sa sperma ca se face bine cat mai repede...si asemeni iti doresc si tie...sper ca te vei insanatosi si tu repede ca sa profiti in continuare de vremea buna din tara 
Cris pai nu a ajuns sa scuipe cu gura?! ca a mea zici ca e profesionista in asta..si dupa ce se spala pe dinti scuipa din gurita..si cand o apuca pe ea bazdacii scuipa apa din gura dupa ce bea...acum juma de ora m-a suparat si i-am dat 2 la bucile goale..am vrut sa o aiu de pe olita ca nu facea nimic si se tot ridica singura is se plimba cu pantaloni in vine si ea nervoasa ca am luat-o a inceput sa riposteze, sa ma zgarie sa se zbata la mine in brate si m-a tras de ureche, mai exact de cercel de mi l-a scos...acum gata a uitat ...se zbenguieste cu sorasa si e un dezastru in casa, jucarii insirate peste tot ...da-i bine..imi da si mie liber cateva ore 
Anna voi ce mai faceti? 
Gata cred ca am recuperat cam tot..sper sa nu fi uitat ceva ca am scris din amintiri..![]()
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
ema multa sanatate si te asteptam la o cafeluta si o barfa
picky nu te soca de cat dorm unii,te rog..cunosc si eu un specimen din asta care nu stie decat pc si somn cat cuprinde,daca sta mai mult de 4 ore treaza,o doare capul

lavi cand ai timp da un buzz,ca altfel eu sunt prin casa si imi fac de lucru
picky cred ca ma-sa e nebuna si copilul nu are absolut nimica,pai daca eram eu in locul lui la fel as fi procedat..foarte urat din partea ei,are 2 copii dar numai unul e al ei??
clar are nevoi de un psiholog si poate o internare la nebuni ea,nu baiatul..voi trebuie sa vb cu baitul daca vrea sa stea la voi si ce implica acest lucru,ca nu este pentru o perioada scurta si care sunt regulile casei,iar voi nu sunteti dusmanii lui.Trebuie convins ca ce i s-a intamplat la ma-sa nu o sa i se intample si la voi,si discutia asta trebuie sa fie intre 6 ochi(tu,nicu si tony)din ce spui tu o sa fie niste alergatura si banuti cheltuiti,dar daca voi sunteti de acord ca baiatul sa stea cu voi si invers,pai eu zic sa incepeti dejademersurile si sa nu mai amanati
stai tu linistita ca nu fugim noi as arepede..stai sa terminati voi si apoi vin eu cu ale mele si sa imi spuneti la mine ce e de facut cu casa..ca si la mine e destol de aiurea
..ei,lasa ca daca vi in romania la anul o sa facem comanda de toale la copii de aicea
,pentru pizza folosesc 1 plic de "aluat pentru dospit" care in maxim 15 min face minuni,si nu mai pregatesc nimica dinainte,ci pun toate ingredientele odata si gata
iar pana bat eu coca(toata smecheria e sa framanti mult si bine)trec cele 15 min sik doar o intind in tava si am aruncat deasupra ce trebuie
am trecut de ceva timp de partea cu scuipatul,nu stiu daca va spusesem,dar o invatase mamaia si o tot indemna sa scuipe(bunicii i se parea al naibii de amuzant
)si i-am dat una peste gura o data si am certat-o si de cate ori o vedeam ca scuipa o pedepseam
acum e ok si stie ca nu e voie..off din categoria "ce invataminte proaste o invata bunica" sunt atatea ca imi vine sa-mi iau campii
si cu toate ca mereu ii spun ca nu vrea sa-mi invete unele lucruri copilul,mereu ajungem la discutii aprinse si distanta care deja e mare,creste pe zi ce trece,dar sa mor daca cedez,nu frate..vechez mereu ca sectorista sa creasca dupa cum vreau eu nu dupa educatia bunicii care le-a permis copiilor orice la inceput si apoi ii batea ca deh,au crescut si de ce fac asa
si cu era copilulde vina??cu nimica,dar asa i s-a parut la vremea respectiva ca se face treaba buna si acuma vad ca nu s-a invata minte
am de lucru nu gluma se pare..
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
emanouela spune:
back![]()
bai pe bune ca medicii si farmacistele is batute in cap cu leuca....spun de atetea zile, de 3 ori pe zi ...da ce atatea ori ma duceam la farmacie, ca piticul nu respira bine si nici o fufa nu zice...fimei ia pulmex, ia olynth aromatherapy
...noroc ca am citit aseara ca picky i-a pus piticei pulmex si m-am dus si eu si am cumparat, am luat si olynth aromatherapy si am avut si noi o noapte mai umana...deci picky sa traiesti mama ca ne-ai salvat
legat de subiectul tau....sa stii ca scrisesem ceva de genul, ca baiatului i se trage din frustrare aceasta chestie si ca toata treaba e de undeva din interiorul casei....ca nu o iei pe aratura asaaaaa....dar s-a stares mesajul, asta e....normal ca ascultand ambele parti afli adevarul...nu in totalitate dar macar iti faci o idee ....sit e ft complexa, acu na, Emmy nu are nici o vina ca masa e limitata, nici baiatul...e prea complicat ca sa intelege noi doar din descrieri....altceva e cand traiesti situatia, asa cum o faci tu. ideea e urmatoarea....tu ma stii ca eu is radicala si nu intind pana la nesfarsit situatiile...boala lunga, moarte sigura, asta e conceptul in capul meu....copilul tre sa iasa din acel mediu, asta e clar dar tre sa o faca voit, nu fortat...avand acceptul lui actionezi si in instanta....dovezi slava domnului sunt si se mai strang si luati copilul la voi, eu una asa as proceda
cris asa mi-e de greu sa citesc si sa mai si retinnnnn....nu-ti imaginezi....am capul infundat, nasul curge, tusesc de imi sar ochii
...offff
sarumana de urari fetele...lavi, getik, elene, simina, ana...va pup pe toate si va dau si virusi
, ca sa nu ziceti ca-s zgarcita....daca am omis pe cineva...sorrrryyyyy
getik1 spune:
fetlor multumim pentru aprecierii la fulgusor,a re o poveste toate pietricelele sunt din ce m-ia ramas de la marturii de la nunta
asa ca cez l-ea gaurit cu un motoras dupa la dacie si o mandrina de la o bormasina cu un spiral ff subtire m-ia facut front de lucru pana vin bilutele
piky m-ai lasat masca asa ca b
etu copil nu este in totalitate vinovat daca putetii sa il luatii la voi si pentru u u este ff greu ar fi bine ca ar vedea cum sete climatul familial de la voi si ar fi mai usor pentru el
revin
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar