""Buburuze de 2009 in actiune (33)""
Raspunsuri - Pagina 20
Picky_toto spune:
Neata
Vreau si eu o reteta pentru placinta cu dovleac. ...si rapid daca se poate ca vreau sa ma apuc sa fac...Am sunat-o pe mamaia sa-mi zica cum o face ea dar e la bisierica si pana vine mai dureaza
Am cautat pe net ideei si m-am bagat mau mult in ceata ..
Voi cum o faceti? ce ingrediente folositi...? stiu ca dovleacul se rade, se amesteca cu zahar si zahar vanilat, scortisoara..mamaia parca il folosea crud direct pe foaie ...nu mai stiu ca nu a mai mancat de ani buni ..
Azi am in plan sa fac ceva bun..si mi-a venit in cap placinta de dovelaca ca a zis Anna zilele trecute...
Astept raspunsuri
si revin dupa ce termin treaba..
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
21+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
ups
se pare ca va e frica sa cotizati si ati inceput sa apareti ..ha ha ha
picky eu nu sufar placinta de dovleac
dar stiu cum se face...dovleacul se da pe razatoare cu partea mare sau poti sa-l toci un pic la robot,se amesteca cu zahar si esentasi se umplu foile care se ung cu putin ulei in prealabil
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
Picky_toto spune:
Cris multam, mie imi placea placinta de dovleac si sper ca si fetei sa-i placa..dovleacul are si el propietatile lui..
Getik nu te mai stresea ca vei gasi tu o solutie in caz ca trebuie sa te reintorci la job..bucura-te ca poti sta si 1 an de zile acasa cu copilul si nu doar 15 sapt cat e aici..adica sa fi obligata sa te intorci la job cand are copilul 3 luni jumate.
Ti-am vazut noile bijuterii si sunt dragutele...oricum e bine ptr inceput, usor, usor si vei deveni experta in margeluit 
Ema ma bucur ca v-ati revenit si tu si Darius. Laptop ptr copii/bebei m-am gandit si e sa-i iau dar cand a auzit sotul mai avea putin si-mi dadea cu ideea in cap
..ca ce laptop la copil de 1 an jumate..daca o invat de pe acum cu de astea mai tarziu o sa trebuiasca sa-i iau nintendo, psp, wii, xbox...si nu vrem..avem doi care numai asta au si asta vad si nu vream ca si ai nostii copii sa devina cibernetici...copilul prietenilor nostrii nu iese afara din casa decat sa mearga la scoala in weekend il gasesti de dimineata pana seara numai in jocuri..asa ca m-am lasat pagubasa cu ideea ..ii iau mai degraba jocuri mai de varsta ei...COnduci zilnic? si merge bine? 
Cris iar soacra-ta? apropo vroiai sa ne intrebi ceva despre casa...ce bine ca Ionut te sustine..asa si trebuie...ma da otv-ul asta a pus monopol pe varstnici?! ![]()
Anna da trebuie sa o faci zi de zi..ptr inceput cate o jumatate de ora apoi 1 ora si tot asa..eu zic ca trebuie sa se obisnuiasca 
Elena, Alic, Lavi si restul fetelor ce mai faceti?
Adina voi sunteti ok? stiu ca nu mai aveti net, dar poate pe la altcineva mai arunci cate un ochii
Merg sa ma apuc de placinta, am gasit o reteta cat de cat mai ok si o sa o incerc..ca mamaia inca nu a venit de la biserica..o sa incerc sa mai sun sa vedem..
Tati s-a apucat iar de treaba si sunt 3 grade afara
..dar nu are ce face..trebuie ridicat zidul..
A lucrat si ieri si spera ca azi sa termine..Eu ieri am facut curat si m-a ajutat si Stefi, si-a intins sandvisul pe parchet cat eu spalam baia...Apoi am fost la parc si apoi ea a trecut la somn iar eu am intrat in cutia cu acte la sortat...inca nu le-am terminat.. Pe seara am fost invitati la masa lap rieteni si uite asa s-a facut 9:30 cand am ajuns acasa..Stefaniei ii pica ochii in gura si atat s-a mai vaitat ca ii fac baie..dar i-a trecut iar pe la 10 si ceva deja dormea..bineinteles cu noi in pat a dormit toata noaptea...gata vreau sa o invat la ea in patut ca nu se mai poate...
Merg sa ma apuc de treaba ..o sa incerc sa intru mai tarziu si sa schimb si capitolul .
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
22+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
picky ma scuzati,nu m-am exprimat eu bine..nu a pus un program tv monopol pe varsta a III-a,ci invers..nu mai exista altceva pentru ei decat OTV,etno,taraf si genul asta de programe 
unde indobitoceste omul

Chiar si Ionut s-a certat ieri cu ai lui,ca vezi domne sa avem grija ce mancam si la lasam televizorul pentru filme ca pe X program zice de E-uri...ideea e ca sunt tocatori la cap si te scoate din pepeni indiferent de cata doza de nesimtire si indiferenta dispui..in concluzie,le-am recomandat cu multa caldura sa traiasca doar cu aer,dar sa-si ia masuri de precautie ca si asta e destul de poluat
de casa ca zic eu in alta zi ca acum mi s-a trezit mandra si vreau sa plecam la plimbare
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR