""Buburuze de 2009 in actiune (33)""
Raspunsuri - Pagina 16
Picky_toto spune:
Neata
Dau si eu o
mare cu tot ce va trebuie si beau si eu de la voi ca simt ca imi pica ochii in gura...ma dor toate..gat, nas, ochii.. 
Cris m-am amuzat teribil de Miru si tati al ei
...si chiar stie multe cuvinte pe care le pronunta foarte bine 
Lavi las' ca si chineza e bine sa o invete
..ca in curand o sa devina limba internationala in locul englezei asa ca ..da inainte trebuie sa invete sa vb romaneste, nu?!
Multam de siropuri, cum i-am zis si Annei o sa merg sa caut pe la magazine bio sa vad daca au asa ceva....
Anna neata, cum mai e Vladut?
Cris pai tu lasi fata sa se documenteze la stiri? eu o las sa se amuze la razvan si dani ...stiri doar seara le vedem atat...e bine ca are companie..a mea ba vine cu degetul in gura la mine, ba il mai ia pe bebe, ba isi mai ia vreo jucarie...
Apropo legat de crima de aici (off topic bineinteles)se speculeaza ca furtul masinilor a fost doar un pretext si principali supsecti sunt parintii fetei, iubitei fiului avocatilor, care au murit toti trei..ca cica ii ameninta pe avocati ca nu erua de acord cu relatia fetei lor cu un belgian..ei sunt turici...chiar nu credeam ca turcii pot fi chiar asa rai sa ajunga sa plateasca pe cineva ptr a ucide .;
Si inca una..miercuri aici a fost sarbatoare la musulmani, a fost ziua sacrificarilor..au sacrificat oi, cu cutitul ca inainte...intr-o tara ue unde nou ni se impune sacrificarea animalelor intr-un mod mai placut, ei iau cutitul si le taie gatul si unde exact in belgia nucleul ue..in fine legile de aici nu sunt facute si ptr ei..... si ei nu au muncit iar copii nu au fost la scoala...la scoala copilului prietenilor nostrii au fost in toata scoala 20 de copii..pai frate eu sunt romanca si stau aici si respect sarbatorile belgienilor, iar cand e pastele nostru daca nu cade in aceasi zi cu pastele lor, merg la munca.. si tot asa ..eu nu inteleg de ce nu toti respecta asta..
..daca vor sa-si respecte traditia sa mearga la ei in tara sau sa faca cum fac evrei scoli ptr copii lor, si frecventeaza doar cercurile lor..si atat ..
Gata ca e off topic ![]()
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
21+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
M-a lovit iar o problema in cap si nu ma pot abtine
Ma intreba prietena asta a mea cand ma apuc de impodobit bradul ...Sotul zice ca in ajunul craciunului ca pana acum dar daca iau brad artificial nu pot sa-l impodobesc mai devreme sa se bucure si Stefi mai mult de el?
Prietena mea il impodobeste pana de mos nicolae ca in ajunul craciunului vor pleca in italia la rude..iar noi ramanem singuri aici
..in fine..
Asa ca va intreb..
1 Voi cand va apucati de impodobit bradul?
2 Ce jucarii le aduce mosu la bebei? Eu mi-am facut cateva idei dar trebuie sa le negociez cu sotul..
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
picky oarecum,inca mai vorbeste mult pe limba ei,dar pe noi ne amuza teribil
..ei,la noi e regula cu stirile de dimineta,ca seara e rost de joaca si miorlaituri la ora stirilor si nu aud nimica de gura ei...poate oi parea si eu un pic deplasata,dar ai uitat ca si Ramania e stat UE si ma noi in tara maghaiarii vor autonomie??stat in stat cica,cu regulile lor,scoli in limba lor,legi in limba lor si tot ce vor ei
,ei pai nu-i chiar asa..nu traiesti in tara ta si ai face bine sa respecti legile si tot ceea ce e al tarii straine,asa mi se pare normal.Eu daca m-as maca in SUA sau alta parte cred ca mi-ar da la buci cu toata religia si traditiile mele
Cu bradul si eu zic la fel..in ajunul craciunului,adica pe 24 nu mai fac nimica decat bradul cu fi-mea
mi-am rezervat o zi intreaga ca voi avea de dus multa munca de lamurire cu domnisorica mea cum e mai frumos si sigur nu o sa avem aceleasi idei ornamentale![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
cris_82 spune:
uitasem de parte cu cadourile![]()
pai am pregatit pentru mai toti pricindeii cadourile de craciun cu punguta lor si bine dosite ca sa nu atenteze fi-mea
ba chiar si pentru finutz pentru 1 ianuarie am pregatit totul
La sectorici am sa-i iau vreo 2-3 jucarii si gata,ca oricum o sa primeasca de la toti ca toata lumea ii sta la picioare de parca ar fi sheic![]()
Mai am de pregatit si pentru astia marii cate ceva simbolic si gata,am terminat cu cadorisirile![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
Picky_toto spune:
Pai Cris am inteles ca i-ai luat jucarii dar ce anume?
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
deocamdata nu i-am luat decat o broasca mare de plus care are si ceva sunete cand o apeshi,dar mai vreau sa-i iau un puzzle si inca ma mai gandesc
sa vad pe ce anume mi se poreste privirea cand ajung la magazin![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
getik1 spune:
frate dar ati scris nu glumaa
multumesc de aprecierii pentru steluta mai pun pana diseara ceva poze
piky ai fost criminala cu socramiuu

.
si cu curiozitatile ei
eu nu stiu ce sa cumpar de craciun ca nu am resurse asa ca planuri nu fac si bradu il fac dupa mos nicolae cum ternim curatenia de craciun.
cris bv este bine cale iei din timp totul. tare miru, curioasa terorica
anna cum mai este vlad.??u cf??
lavinia am scapat de duerea rusilor care azi si-au luat carabalacu si au plecat la alt cineva
.
ultima boacana a lu ary aseara ma uitam pe forum si am langa pat in camera la noi 3 cuburi mari adica cutii de gheata carbonica de la TNT si fimea sa urcat pe cub pe piciorul meu si apoi in pat si directia ucis laptopu
dar era delicioasa
a sa nu uit hai la o
tarzie o dau eu
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Eu mi-am pus fata la nani, si mancarea pe foc..bine ca le-am taiat pe toate pt mancare si acum am timp sa stau sa mananc si eu ![]()
Cris eu ma gandeam sa-i iau ceva cu forme pe care sa le introduca in locurile potrivite, cu melodii, care vb etc si un papitoi gen iepurasul ei(ala il are de la emmy) poate ceva care sa zica culorile, ciferele
...da' trebuie sa le caut intai ![]()

Getik pai daca te mai enerveaza socru, faci cum ti-am zis eu..si sa vezi ce repede inceteaza cu economia
Super tare Ari, ti-am zis noi ca de acum incepe si ea sa va amuze teribil..creste fata lu' mama, nu?! 
Am fost ieri afara si vad ca iar a inceput sa ii curga nasucul garla Stefaniei
..azi o tin in casa ca e mai rece ca ieri
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Frate da pe unde umblati...ca doar nu mai e cald afara sa hoinariti...
La apel acuuuuuummmmmmmm!!!!!! ca pun bata pe voi 

![]()

05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Picky, uite, acum am sosit in casa si nu am avut timp sa recuperez...pfff....
Dar sa va zic una de-a lui Vladut ca sa va distrati un pic
Avand in vedere ca Vladut isi spune numele, adica "Dadut" am zis sa-l incep sa-l invat sa raspunda la intrebarea "Cum te cheama?" Buuun, se dadea uta si il intreb "Cum te cheama?" si apoi ii zic "Zi Vladut", el nimic, pauza....ma gandesc ca nu intelege raspunsul, adica nu intelege ca el trebuie sa zica doar Vladut, asa ca reformulez si ii zic "Spune, pe mine ma cheama Vladut" si incerc sa accentuez pe Vladut. Asa ca il mai intreb o data "cum te cheama?" la care Vladut imi raspunde "Cama"(adica "cheama") Fetelor, toata seara nu mi-a raspuns la intrebarea "cum te cheama?" decat cu "cama" si apoi se prapadea de ras
![]()
Hai ca daca o sta cuminte incerc sa revin cu recuperatul 

de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR