""Buburuze de 2009 in actiune (33)""

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am reusit prima steluta pentru iarnaaaaaaa

prima steluta aici

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Am imbaiat fata si acum e cu tacsu in baie il pazeste la dush ...apropo ce fete au facut ai vostri copii cand au vazut ca tati si mami nu au putza la fel? Ca Stefi a fost fooarte uimita si de fiecare data cand il vede pe tacsu gol, inainte se duce la el si i-o studia (tacsu nu o lasa) apoi vine si ma dezbraca pe mine ca sa vada daca e la fel...si apoi incearca sa se dezbrace ea .tare curioasa este....

Pana sa o bag in baie a pus mana pe feon si se chinuia de zor sa-l bage in priza ..incepe sa fie tacsu intreg ca numai el avea treaba cu prizele cand era mic.bag tot ce prindea in priza pana faceau poc ..tine minte ca tacsu i-a deschis o jucarie la baterii cu surubelnita..de atunci o tot cere sa o desfaca si ea "da-da"..vineri tacsu i-a reparat pe iepurasi ca nu mai canta..si de atunci tot incearca sa-l demembreze sa vada ce i-a facut tacsu in spate...plus ca i l-a adus si pe winnie the pooh(teddy ca asa ii zice) sa-l "repare"

Ema multam de lamurire, deci Stefi are tuse umeda acum ca sunt cu flecme .sa speram ca-i trece cu siropul de ceapa
Cris tare faza cu chilotul si Miru... cine stie cu cine comunica ea... Nu ca acum sunt hotarata sa tin de pedepse..mai ales ca de tacsu are o frica si cand tacsu ii zice sa adune jucariile sa vezi cum executa..iar cand ii zic eu zici ca nu aude..ma trateaza cu fundul...
Anna muguri de pin o sa merg la magazinele astea bio sa vad daca au asa ceva si sa iau sa am in casa. Cum a fost Vladut dupa ce s-a trezit? Ca eu cu Stefi am ajuns si pe la o prietena in apropiere si acolo a facut dezastru...
Getik pai eu vreau sa ma tin de militarie.....Tare faza cu socru tu...fata pai fa economie la curent si plus de asta nu mai poluezi nici atmosfera..ia o lumanare aprinde-o, daca socrul te intreaba de ce ai aprins lumnarea ii zici ca te rogi la dzeu sa-i ierte toate pacatele...sau daca nu, ii zici ca ti lumanarea aprinsa in caz ca vine tanti cu coasa sa-i faca vreo vizita si atunci sa fi pregatita si atunci sigur te va lasa de acum incolo sa aprinzi becul si sa nu mai aprinzi lumanari ..is sadica, nu?!

Fiica mea m-a auzit ca il strig pe tati, "iubi"..si cand ma aude il striga si ea, "ubi"..din vocabularul ei: ta(fetita), ba(baiat), ba(banana), shshss(lapte), ca(acasa), ma(masa), pa(pat), tutu(olita) inca o data ba(balon),aca(raluca..sora mea) oma(bunica din parte lui tati) opa(bunicul din partea lui tati), cta(pisica), aca(aki verisorul ei),to(tony) si tot asa o tinem ...deci va place vocabularul nostru?!

Acum face hupa, iar noi asteptam sa ne inceapa serialul

Va pup si va urez noapte buna si ne auzim maine la cafea

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

am reusit prima steluta pentru iarnaaaaaaa

prima steluta aici

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Getik felicitari e tare frumusica..tine-o tot asa si o sa devii experta

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 21+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

getik bravo hai ca iti dai mana si sa vezi ce minunatii facisocru-tu e de belea..dar o sustin pe picky
picky super tare stefi si "costumatiile goale" ,la noi fi-sa nu a vazut never ce are tati,nu de alta dar cand e rost sa se schimbe ionut,isi ia bulendrele si fuge si se inchide in baie,chiar daca fi-sa ciocane de zor la usa sa-i dea si ei drumulcica "mami,tine kinderul ca sa nu-mi vada cocoselul" ,iar in seara asta fi-sa a navalit peste el in baie si incerca sa vada cum naiba se face ca tati nu face pi-pi ca ea ci din picioaresi asta se tot topaia de colo colo in jurul budei si fi-sa tipa la el ca sa stea potolit si sa vada ea ce si cum...la noi sectoricul ne trateaza pe amandoi cu bucile..noi ordonam si tot noi executam,iar daca ma infig mai tare in ea incepe si se stranba ca o maimutica si face"aaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii"iar eu ma stric de ras.Vocabular zici??ei(fetita),ii(bebe)ochi(oi)nas(as),mustati(pistasi),gura(papa),brum(masina)pis(pisica)ham-am(cutu),ata(asta),ute(uite)mama(sunt eu binenteles),bai(tata),esti(pesti),ca-ca(buda),apte(lapte),napte(noapte),ec(bec),na(poftim),ptica(pitica)ao(telefon)pia(p...a),nu-s(nu este),da(da-mi)pisa(printesa din carte),cunu(capacaunul din aceeasi poveste)si inca multe altele care nu-mi mai vin in minte la ora asta

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Seara buna gagici! Moama ce ati mai tastat cat am chiulit eu, a fost o vreme super la noi si am profitat din plin, dar ma bag la recuperat

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

In primul rand vreau sa-i zic la Getik ca-mi place la nebunie steluta, foarte tare tine-o tot asa, se pune in bradut? e ornament? sa ne mai arati dupa ce mai mesteresti ceva ...Rares e bine, foarte mamos zilele astea nush ce bai are
Criscu intarziere iti zic si eu ca ma bucur ca ati avut o zi asa frumoasa teroricea dulce si ms mult ca m-ai ajutat cu anuntul la bazar
Annaoff ce va maichinuiti si voi cum mai e Vladut? Si Rares isi face greata cand vin cu siringa cu medicament...sanatate multa va dorim ...ma bucur ca ati petrecut bine in familie si ca v-ati strans toti.. dulce
Anna si eu am mai luat o tura, pe saptamana viitoare tre sa-mi vina 2 colete, va arat atunci ce am luat sunt super, abia astept sa vina...eu le-as vinde da nu mi le ia nimeni...sa vina si bb2 atunci...intr-adevar e rau cu distanta si eu simt asta
Siminams, cred ca deaia nu prea trec ca sunt f micute, asta este, incercam....pun si pozicile promit...super va mutati abia astept pozici cu voi si cu casuta noua, spor la impachetat...multi
Cris ce tare esti cu Miruna de zici ca era pui

Mergi la inceput

Alicma bucur ca ai trecut sa ne pupisi noi te pupam si pe tine si pe printesaaaa
Ssabryasarcina usoara, cum sunteti? ce frumos nume ati ales, imi place tare mult, sa mai intri pe la noi sa ne mai povestesti despre voi
Crisce dimineata sesi ai avut, cred ca as inebuni sa ma trezesc la 6.15 ...eu sunt f rea de somn..multi
Getiksper ca a mai trecut durerea cauzata de rusii aia nemernici
Annama bucur ca Vladut e inspre bine, dar nu-mi place sa aud ca tu esti racita..offf dintr-una in alta...multa sanatate la amandoi!
Siminace emotionant ca a primit floricica de la pui cred ca te-ai topit, eu ma topesc mai nou de dragul lui cand ma strange tare tare in bratele lui si ma pup de numa...noi am chiulit umpic dc tot ai intrebatdar am revenit cu forte proaspete...
Emama bucur ca esti mai bine
Getiksa iasa cat mai repede dintisorul sa nu chinuie fata.....OMG e carnivora iepuroaica?

Mergi la inceput

Getikfelicitari pt jobul soatei, ma bucur pt voi
Pickyma bucur ca sunteti inspre bine cu raceala, sa te odihnesti si sper sa treaca repede starea asta naspa
Annaeu asa sunt cu Rares deja de cateva luni bune, putine zile sunt acelea in care ma asculta, sau cand face vreo boacana mai nou vine repede dupa ce-l cert se ceree la mine si ma pupa si ma strange tare in brate sa-mi treaca...apoi iara o luam de la capat cu crize, tipete, nervi cand nu se face pe placul lui
Pickyhorror ce zici tu acolo cu crima , Doamne fereste!
Pickyla tuse mai e buna si ridichea neagra scobita cu miere, siropul de muguri de pin cum a zis Anna si siropul de patlagina, acestea fac minuni efectiv, adica la Rares merge f bine! si sa treaca repede tusa!
PickyRares nu are astfel de curiozitati
Mama fetelor dar ce vocabular au copii vostri, al meu e pus pe silentios sau chiar pe mut...defapt nu pot sa zic pe mut ca vb pe chinezaa luiiiii!
Gata va merg la somn ca e tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetelor,ce-am mai fi dormit..dar cum a a uzit maimutica pasii lu' ta-su la bucatarie,a inceput sa ne cheme sa o luam din patut cu tot cu papitzoii eimomentan e la stiri pe protv cu biberonul si se hraneste pe ea si respectiv una bucata iepure si un domn soricel

dar haideti sa va servesc cu ,perfuzabila ,ceai ,trabuce si vougue

lavi ce fain ca ati fost la plimbare,eu fara masina sunt terminata..am vrut liniste si pana ajung la civilizatie de unde stau eu nu ma pot risca sa merg pe jos 1 km dus si unul intors cu piticania ca as fi terminata.

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va servesc cu si revin cu recuperari!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput