Mamici inimoase de Constanta ***131***
Raspunsuri - Pagina 19
CRIXIA spune:
Aseara s-a ocupat locul la calc, asa ca am stat cu Alexia la Dansez pt tine cam pana la miezul noptii.
Azi am inceput o curatenie, dar un telefon mi-a luat soatza la servici iar eu am ramas cu moatzele. Noroc cu curtea, s-au aerisit bine si au dormit lemn la pranz.
Merry, te asteptam la urmatoare intalnire
Ema, pupam Oaniciu!
Ghiulten, nu-i bai!
...va salut pe toate, toate, toate!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
simonapro spune:
Buna, fetele!
Acum m-am potolit si eu, am ajuns acasa pe la 8 si ceva, toata ziua am umblat. Am fost de dimineata pe faleza la Cazino cu copiii, apoi mai pe dupa amiaza la targ la pavilionul expozitional si o tura prin Carrefour, de data asta fara copii, ne-am facut de cap
Miha: te sun maine dimineata sau poate ne intalnim la biserica mai devreme
Pe mine maine o sa ma apuce melancolia, stiind ca trebuia sa-mi vina finii de lasata secului si nu vin, ca s-au despartit
Fug la , ca maine o luam de capat cu plimbaritul. Noapte buna
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
Constanta
o duminica frumoasa si numai bine va doresc
Noi pe acasa cu "trebi"
all
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Gabi pentru "tratatzie" .
merry , te asteptam mai des cu vesti.
Ce bine suna, joaca la malul marii.
Ieri am ajuns la carfrefour si real, am fost surprinsa sa vad ca cei de la real au coborat mult preturile din oferta de care v-am povestit, si le-au adus ca la concurenta. Totusi am am vazut o diferenta ff mare la roata olarului, la real aproate 90 ron, dincolo 50, deci trebuie testata bine piatza ca se poate lua tzeapa.
ma duc la bucatarit ca la pranz vin finii.
Va dorecs duminica placuta!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mihaela77O spune:
'neatza,inimoaselor....
se anunta o zi frumoasa si azi,se pare ca Dumnezeu tine cu noi,sa ne inatlnim....
Cami,sa ai spor la bucatarit,eu imi beau si astept sa trezeasca Mihaita,ca sa ne pregatim de plecare....
va pup pe toate si va doresc o duminica placuta!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
diana2242 spune:
trec si eu doar sa va salut astept sa mi se trezeasca printul si sa plecam si noi undeva inca nu stiu unde. Sotul e plecat de aseara cu nasu sa isi faca tuica asa ca suntem independenti pana pe la 12 cand se preconizeaza ca se va intoarce,am cautat pana acum a doua cheie de la masina deja ma vedeam stand in casa dar surpriza a fost ca am dat de ea,noi am fost aseara si am dus un pomelnic la biserica din inel 2 si as trece si astazi pe acolo dar cred ca va fii nebunie mareo sa incerc totusi innainte de a pleca la nasi ca e lasat de sec doar.Apropos de lasat de sec se duc cadouri la nasi?cu mana undeva nu ma duc dar am doar o prajitura si cred ca o sa iau o sticla de vin e suficient?Pupici si distractie placuta tuturor.Lulu cand te mai eliberezi masoara-mi rochita nu de alta dar deja imi fac planuri sa o port si daca nu imi vine ma impusc.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
vladis spune:
'neata, fetelor, inca o zi insorita! fata e la meditatie, copilu' mic se uita la micky si eu ma dau pe net...relax
azi se pare ca toata lumea se va infrupta aveti grija cu animalutele alea mici care vin si stramteaza hainele noaptea
nici noi nu facem exceptie, mergem la pranz la ai mei, probabil vom pune masa afara, in curte, sa profitam de soare, totusi sunt un pic trista in zile ca asta, imi aduc aminte ca mergeam la nasi, ultima oara a fost de paste, apoi a decedat nasul meu...
diana, rares are inca doua somnicuri, de doarme la ora asta? la nasi noi mergeam cu ceva dulce, un pachet de cafea, o sticla de bautura, eventual ceva pt copii daca au. distractie placuta!
o zi frumoasa tuturor
CLIPE DE VARA
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
hello,
acum s-au linistit toti in casa, eu am pus la facut o paine, Luca a cazut rapus de la alergatul de dimineatza cu Mihaita, Seba, Moni Theo, Nancy si doarme alaturi de tati.
Poze ...pe seara sau maine.
La nasi nu putem merge, sunt la Bucuresti cei de casatorie, si cei de botez ai lui Luca in Olanda.
Finii, o pereche sunt dusi la parinti in Moldova, si o pereche...au divortat
Asa ca dupa amiaza o vom petrece prin plimbari, probabil pe malul marii, o teresa, vom vedea.
Diana, rochita are 37 cm*2 sub sani, deci bucata aceea care vine fixa, ca un corset.
Duminica frumoasa va doresc in continuare alaturi de cei dragi
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
batmanita spune:
buna unimoaselor!
aseara am petrecut la un botez, si azi am iesit putin in parc , vremea a fost super. am fost zilele trecute am fost la carrefour dar nu am gasit creionele comestibile.voi ati gasit si daca da unde?
noi pt jucarii asteptam la carrefour daca o sa mai fie seri magice cu jucarii la reducere intre 15-25 %.
Leditia spune:
Buna seara inimoaselor.
Am si eu nevoie de un electrician bun,dar care sa nu-mi ia si pielea de pe mine,stiti pe cineva?...Dupa ce am dat o gramada de bani pe niste becuri,spoturi,ce naiba sunt..nu stiu cum,dar s-au ars,nici n-am apucat sa le pun.Si vreau sa dau plafonierele alea tampite jos,cu becuri smechere si scumpe,mostenite de la fostii propietari si sa-mi pun dom'le din alea normale,cu becuri mai ieftine pt Dzeu..
Sunt foarte suparata ca in nici o secunda mi s-au ''ars'' o gramada de bani aiurea..
Asa,n-am ajuns sa iau convectorul ala,dar i-am luat covor si perdelute din banii aia.(tre sa le duc si pe astea undeva sa-mi puna rejansa pe ele si sa le mai scurtez,ca desi sunt faine pana jos,fii-miu trage de ele si-mi zapaceste sina aia)
Multumim mult tuturor.
O seara placuta tururor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.