Mamici inimoase de Constanta ***131***
Raspunsuri - Pagina 18
happymumy spune:
Neata! Azi dau eu cafeaua.Cred ca nu m-am trezit eu bine, ca nu vad emoticonul ca cafeaua .
Noi ne pregatim sa mergem peste o ora la pian si teatru.Si se pare ca dupa- amiaza vom avea musafiri.
Un weekend minunat va doresc, daca cumva nu mai apuc sa intru.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13
mihaela77O spune:
Ghiulten,daca tu nu ai gasit cafeaua,am gasit-o eu,asa ca mai luati si de la mine o ,dar eu langa cafea pun si niste cereale cu scortisoara!
va doresc o sambata frumoasa!
eu ma apuc de curatenie(dupa ce trimit baietii la plimbare) si de facut felul doi de mancare,ca ciorbica am facut-o azi-noapte cand ma uitam la dansez pt tine!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Multzumesc de !
Noi am terminat si ne pregatim sa plecam pe la socrii, le-am promis de saptamana trecuta mandrelor ca vor merge sambata aceasta la bunici . Le lasam acolo si noi plecam la piata, maine avem invitati finii, este lasata secului si din cate stiu asa se obisnuieste. Noi la nasii nostrii nu putem ajunge deoarece sunt stabiliti in Germania.
Vrem sa vedem si oferta de jucraii de pe piata, am primit o oferta ieri de la real, in care au talon ce poate fi completat de pici cu jucariile dorite, trebuie depus la ei pentru o tombola de .
Va doresc we placut!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
emaaimee spune:
servit cafea, ceai. va servesc cu placinta de mere facuta de mine
moama da ce de ati mai scris
m-am tuns mai scurt aseara in sfarsit.
abia asteptam sa vina weekendul si sa vedem X-Factor, copilul meu e fan, dansam in timp ce ne uitam
zilele astea: program comun in gasca- de curatenie, gatit, sport si plimbat
weekend placut
Leditia spune:
weekend placut tuturor.
Eu am program de gatit,iesit afara,aerosoli,etc etc..mers dupa becuri,musai,musai:)))..
Azi e ziua nepotelului meu,face 2 anisori..insa sunt prea departe de el..
Si mai trebuie sa-mi storc si creierii sa-mi fac un discurs pt saptamana viitoare cand voi merge la Bucuresti,la acel curs de fizioterapie...Inca nu stiu ce sa zic,dar voi vorbi probabil despre David,depre cum vad eu aceasta boala si despre ce facem noi.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
lulu77 spune:
pup inimoasele,
noi am terminat rapid curatenia, si la ora 10 eram pe plaja, pana la ora 13 am stat, acum Luca doarme, si dupa ce se trezeste iesim tura a doua.este asa de frumos, marea atat de linistita si frumoasa, plaja plina de copii.
ema,
crixia, bag seama ca ai adormit langa fete.
007, sa vad cu ce ma mai santajezi acum
ledi, sa iti traiasca nepotul si sa va aduca multe bucurii.nu am mai trecut azi, au profitat de vreme, si nu s-au indurat sa plece de pe plaja. ramane cum am vb, prin Rox, facem tranzactiile.
camelia, shopping cu spor.
happy..distractie plakuta cu musafirii.
pup toate inimoasele.
simo, mada, 007, ramane cum am stabilit?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
mery_anna spune:
Buna seara,dragelor.Acum am ajuns si noi acasa,am profitat de aceasta zi frumoasa si am trebaluit prin curtea socrilor:eu am jumulit doua gaste si am facut placinta la cuptorul din curte,multa de au mancat toti vecinii,iar Ionut a curatat boabe pentru pasari.Maine lasam sec si fac sarmale si ciorba din gaste.Mi-ar placea sa va pot oferi vreodata o placinta facuta in cuptor si cu foi facute in casa!Sunt tare bune!
Draga Camelia,am primit PM-ul de la tine.Mi-ai facut o mare surpriza,am simtit caldura vorbelor unui prieten!Multumesc din inima!Ai dreptate ca scriu rar,ma gandeam ca daca ne mai intalnim si mai povestim,prind si eu curaj.
Iei am fost cu Ionut la alergolog la d-na doctor Copaciu.Analizele sunt bunicele,dar trebuie sa luam 3 luni singulair,aerius si nasonex.Si la logopedie ieri a fost mai bine,parca de la ultimul reglaj aude mai bine.Acum vrea sa se uite la un desen animat.Poate revin.
O seara buna sa aveti,
lulu77 spune:
merry-ana, ma bucur sa aud vesti bune.ce bine suna ce zici tu acolo...ciorba de gasca, sarmale, placinta, mi-ai facut .
te asteptam mai des cu vesti despre Ionut.
Eu azi am pregatit niste clatite cu Finetti, acum am venit din plimbarea de seara si ma apuc sa prajesc niste stavrid proaspat.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
mihaela77O spune:
hello...
la noi s-a schimbat modificarea,adica n-am mai trebaluit prin casa,ci am plecat la un gratar,maine e ziua finei mele,se lasa si sec,marti e ziua mea,asa ca am petrecut azi la comun,la padure!
Alina,in principiu,ne vedem maine la 10.30-11,as vrea sa trec un pic si la biserica....sa vad daca nu-i aglomerat,ca Mihai nu prea sta!
Simona,daca este suna-ma si te luam cu noi...(eu am uitat sa salvez numarul tau)!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2