Pregnyl

Pregnyl | Autor: musettepink

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am deschis subiectul la forumul potrivit,rog moderatorii sa-l mute daca e cazul dar undeva unde sa fie vizibil

Sunt insarcinata si am mare,mare nevoie de pregnyl,am avut amenintare de avort si dr meu mi-a dat tratament cu pregnyl pt sustinerea sarcinii.Pana acum m-am descurcat cu cateva fiole ramase de la sarcina trecuta insa acum s-au terminat si eu am nevoie in continuare.Stiu ca nu se gaseste in Ro insa sper ca undeva e cineva care mai are uitate niste fiole si nu-i mai trebuie sa le cumpar eu.
sau daca mai sunt persoane care si-au facut rost de undeva,din alta tara,cum au procedat,am inteles ca trebuie reteta,cum le-au transportat ca sa stea la rece,va rog orice sfat e bine venit.

Multumesc!

de Luca si 11+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Nu stiu daca am deschis subiectul la forumul potrivit,rog moderatorii sa-l mute daca e cazul dar undeva unde sa fie vizibil

Sunt insarcinata si am mare,mare nevoie de pregnyl,am avut amenintare de avort si dr meu mi-a dat tratament cu pregnyl pt sustinerea sarcinii.Pana acum m-am descurcat cu cateva fiole ramase de la sarcina trecuta insa acum s-au terminat si eu am nevoie in continuare.Stiu ca nu se gaseste in Ro insa sper ca undeva e cineva care mai are uitate niste fiole si nu-i mai trebuie sa le cumpar eu.
sau daca mai sunt persoane care si-au facut rost de undeva,din alta tara,cum au procedat,am inteles ca trebuie reteta,cum le-au transportat ca sa stea la rece,va rog orice sfat e bine venit.

Multumesc!

de Luca si 11+

incearca la medlife la sectia de materno fetala
daca nu, inlocuitor este ovitrell

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Esti sigura ca e vorba de pregnyl?

Pe asta il gasesti in Romania, eu l-am luat de la Sensi Blue, acum cateva luni cei drept.

Nu cumva e vorba de progesteron injectabil, ala chiar ca nu il gasesti la noi.
Noi am dat sfoara in tara, se gaseste in Italia, Germania, rep. Moldova. Se da fara reteta, nu trebuie tinut la frigider ci doar sub 25 de grade.
Noua ni le-a trimis cineva din Germania, ruda unei cunostinte cu DHL-ul, a costat transportul mai mult decat medicamentul, da ce mai conta!
Din pacate nu mi-au mai ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

mirela merci o sa intreb,sper sa nu coste o avere o fiola.Am sa intreb si dr despre inlocuitor.

Cristiama suta la suta e vb de pregnyl.tu chiar ai gasit la sensi blu asa ceva?am intrebat la toate farmaciile,plus la depozite si nu se mai gaseste in Ro:(

de Luca si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Draga mea,uite unde apare ca fiind pe stoc la SENSIBLU

http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=pregnyl&ItemId=1056592

Incearca si vezi daca iti livreaza direct cei de la Mediplus:

http://www.mediplus.ro/ro/product_search.php

Sunt tot din holdingul Sensiblu si ei fac distribuita retelei cu medicamente.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

Draga mea,uite unde apare ca fiind pe stoc la SENSIBLU

http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=pregnyl&ItemId=1056592

Incearca si vezi daca iti livreaza direct cei de la Mediplus:

http://www.mediplus.ro/ro/product_search.php

Sunt tot din holdingul Sensiblu si ei fac distribuita retelei cu medicamente.
Sanatate multa!

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt

Multumesc mult de ajutor,din pacate am sunat la prima ora si mi-au zis ca sunt retinute pt nu stiu cine,mi-a balmajit ceva de genul ca vin numai daca comanzi gonal care costa 500 ron o fiola...cu alte cuvinte cred ca se dau pe sub mana si fara o pila in domeniu nu am sanse sa mi le dea mie,ba cand am sunat la a doua farmacie vanzatoarea de acolo mi-a zis ca la farmacia unde am sunat prima data nici nu mai apar pe stoc,le-a sters repede.
Vedem cum facem,merci oricum.

de Luca si 11+

Mergi la inceput