Protest anti-abuz Mircea Badea - Victor Ciutacu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Sa vezi cum e cand nu spui nimic amendabil, dar Marius iti sterge postarile .

Sa nu-mi spui ca e mai rau.
Nu e sesizabila diferenta intre libertatea cuvantului in general si cea pe un forum al unei persoane Y care are parerea X? Eu am pasarelele mele, de ex. il apar pana in panzele albe pe Michael Jackson. Daca cineva vine pe unul dintre siteurile mele si il vorbeste de rau, nu stau sa explic viermelui, ii inchid gura si gata. Omul e liber sa schimbe forumul.
Compari actiunea asta (a mea / a lui Marius / a lui X) cu actiunea statului de a inchide gura?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Daca doriti sa vedeti mitingul celor "2", se transmite live pe blogul lui Badea.

http://www.mircea-badea.ro/blog/anti-abuz-live/

Impresionant.
E galagie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/oameni-adusi-cu-autocare-de-la-alexandria-la-protestul-lui-mircea-badea-911827.html

cinci autocare cu pensionari manipulati !!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Daca este real ca au adus pensionari cu autocare, atunci au facut o mare prostie si consider ca e o mare greseala pentru imaginea lor, isi minimalizeaza singuri actiunea de protest. Jenibil.
Ar fi fost mult mai demn si astfel de efect sa fie singuri cuc acolo, decat sa faca asa o gogmanie care ii decredibilizeaza, de fapt face sa para ca nici ei nu cred prea mult in ceea ce fac.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

http://www.evz.ro/detalii/stiri/oameni-adusi-cu-autocare-de-la-alexandria-la-protestul-lui-mircea-badea-911827.html

cinci autocare cu pensionari manipulati !!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Eu astept o dovada, ceva ... ca de scris poti sa scrii ce vrei. Cica "revenim cu amanunte". Eu le astept cu interes.

Dar tu de unde stii ca sunt manipulati, daca chiar sunt? Poate au venit de buna voie si din convingere...

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Laura, sincer, tu chiar crezi ca isi plateste un pensionar biletul de autocar si vine sa protesteze pentru Ciutacu la CNA?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Nu isi asuma nici macar manifestarile propriilor suporteri ...

Nu, daca ai fi ascultat in intregime ceea ce a afirmat, ai fi auzit ca a spus ca nu ii e teama de suporterii lui (care in actiunea "Miscarea contra statului" au avut un comportament exemplar) si nici macar de neica-nimenii veniti cu aere de smecher sa faca vreo traznaie. A spus ca ii e frica de oamenii PUSI sa faca ne-facute, pentru care el ar fi in totalitate responsabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Ah, le-au promis ca ii duce gratis la Mall in Bucuresti si le da si cate un kil de zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Laura, sincer, tu chiar crezi ca isi plateste un pensionar biletul de autocar si vine sa protesteze pentru Ciutacu la CNA?

Nu

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:

Eu cred si sper ca da. De ce nu ar avea oamenii acestia dorinta de libera exprimare? Pentru ca sunt saraci? Pentru ca sunt batrani oare?

Mergi la inceput