Protest anti-abuz Mircea Badea - Victor Ciutacu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

In vara, Badea (Antena 3) a castigat un proces cu CNA. www.ziare.com/mircea-badea/in-gura-presei/mircea-badea-a-castigat-un-proces-cu-cna-la-instanta-suprema-1026190" target="_blank">JustificareaCurtii Supreme:

sanctionarea impusa de Consiliul National al Audiovizualului a reprezentat o "interferenta excesiva si nejustificata in exercitarea drepturilor la libera exprimare contrara principiilor unei societati democratice"

Ceea ce nu inteleg multi este faptul ca una e sa faca un abuz Badea, Ciutacu si orice emitator de pareri pe un post de televiziune privat, si altfel se pune problema cand abuzul e facut de o institutie a statului !!!

Iar de ranking-ul antenistilor, nu va indoiti, sunt in top! Pai tocmai asta-i durerea (puterii)!

Alina

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Badea a vorbit si despre textele scrise de Gabriel Liiceanu, facānd urmatorul comentariu: "Se da cu crema pe corp. Nu e minunat? Nu mai māncati trei zile, nu? Zece zile? (...) Nu va suparati, dl. Liiceanu, da' pipi cānd faceti, faceti pipi... o data aveti probleme cu prostata?".

Tzii, ce comentarii de 2 bani...
Am citit cartea aia a lui Liiceanu. A fost asaaa, ca painea cu unt si cu miere .

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Ete si tu acuma, ce scrie ala, trei lulele trei surcele. Daca zice Mircea cel cult ca e de kko, e de kko si gata. 'nteles?

Mergi la inceput

Si inca o dilema: de ce nu va revolta mitocania celor care va conduc si care-s mitocani pe banii vostri, cum ar veni ?!?....Antenistii, de-o fi mitocani, o fac pe banii lor,facuti din audiente, nu pe banii statului....

Alina

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pai, Alina, daca nu ar fi avut dreptul la libera exprimare ar fi fost inchisi. Sau li s-ar fi interzis emisiunile.
Daca prin ceea ce spun incalca legile cna, atunci sa plateasca. Sa se exprime in continuare asa cum doresc, da' sa nu faca scandal daca platesc amenzi.
Deci, pe bune, Badea ala e unul din cele mai grobiene personaje pe care le-am vazut io in viata mea :D.

Sa vezi cum e cand nu spui nimic amendabil, dar Marius iti sterge postarile .

Before
After

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu l-am auzit la radio vorbind despre mitingul acesta de protest si m-a frapat un lucru: el a fost sa ceara autorizatie pentru un miting mare insa autoritatile, Primaria generala, recte Oprescu (care numai portocaliu nu e) i-a atras atentia ca trebuie sa asigure conform legii oameni de ordine si ca raspunde pentru eventualele incidente din timpul mitingului ca organizator. De bun simt, spun eu. Dar el, cu simtul maxim de raspundere care il caracterizeaza a declinat raspunderea si a cerut autorizatie doar pentru protestul individual al lui si al lui Ciutacu.
Super lider de opinie, nu credeti ?
Nu isi asuma nici macar manifestarile propriilor suporteri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall
Pe Ciutacu nu l-am vazut NICIODATA

E firesc pentru ca tot timpul e NEGRU de suparare.

Mergi la inceput

Citat:

Pai, Alina, daca nu ar fi avut dreptul la libera exprimare ar fi fost inchisi. Sau li s-ar fi interzis emisiunile.

Pai asta urmeaza, daca totul decurge asa cum vrea Baselu

Un prim pas a fost www.agenda.ro/news/news/31783/basescu-loveste-in-presa-prin-csat-exista-campanii-care-atenteaza-la-siguranta-nationala.html" target="_blank">asta.

Alina

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sunt numai doi protestatari? e grav daca au primit autorizatie doua persoane pentru protest
la ce limbaj are Mircea Badea io l-as trimte la reeducare.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:

Pai asta urmeaza, daca totul decurge asa cum vrea Baselu

Un prim pas a fost www.agenda.ro/news/news/31783/basescu-loveste-in-presa-prin-csat-exista-campanii-care-atenteaza-la-siguranta-nationala.html" target="_blank">asta.

Alina

22 +

Nasol...
Pentru ca, daca intr-adevar Basescu asta urmareste (sa sugrume libertatea de exprimare) va avea toate sansele sa o faca.
Eu m-am ingrozit de ce am putut sa vad/aud cu ocazia mortii lui Paunescu :(. Muulti romani sunt dispusi sa inghita muuulte...
E a doua oara in viata mea (prima data a fost acum 10 ani) cand ma gandesc serios la emigrare.

Before
After

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

sunt numai doi protestatari? e grav daca au primit autorizatie doua persoane pentru protest

In ce sens e grav?

Orice individ are dreptul sa protesteze....e un drept constitutional!

Stii ce-i de fapt cu adevarat grav? Ca unii nu-si cunosc drepturile!!!

Alina

22 +

Mergi la inceput