Prietene la bine si la greu -74
Raspunsuri - Pagina 9
magdaz_ina spune:
Lavi mult curaj!
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Matei!
La multi ani,Nicholas!
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata!
La multi ani,Dozz!
Iti doresc sa fii fericita alaturi de Ana cea frumoasa si sa ai parte numi de clipe frumoase!
Padi,imi pare rau ca si tu treci prin aceeasi problema.
Am fost aseara la pediatra si mi-a spus ca daca nu fac ceva acum,ma voi chinui asa pana pe la vreo 2 ani,daca nu si mai mult.
Mi-a spus ca trebuie sa fiu tare si sa incerc sa 0 "dresez"- deci,doua mese pe zi solide-nu accepta,ii spun ca nu este laptic si o las asa,pana la urmatoarea masa.Poate va dura ceva timp,dar sunt sigura ca asta e ultima solutie(Dumnezeu mi-e martor ca le-am incercat pe toate). Ieri am si inceput-la masa de la 18 i-am dat bucatele de pepene galben(a mancat cam o feliuta),cateva lingurite de cereale si cateva lingurite de iaurt. Nu a mai vrut sa manance,am ignorat semnele ei de cerut lapte,ne-am jucat si a primit lapte inainte de culcare.
Astazi a luat cateva lingurite de piure cu vitel,cateva de supa si a mancat 3/4 dintr-un galbenus.
Sunt foarte hotarata sa continui pt ca nu se mai poate!
Lavi,multa sanatate!
Magda,sunt super draguti fratiorii! Cred ca Iarina e o surioara grozava
Andre ,ia zi ce pitici ai!!!! M-ai facut curioasa...si tare imi doresc sa contribui la alungarea piticilor!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_RichardAndre ,ia zi ce pitici ai!!!! M-ai facut curioasa...si tare imi doresc sa contribui la alungarea piticilor! |
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 ce joc? unde se poate vedea? |
Lumi_Richard spune:
Andre,trec si eu prin asa ceva....mai ales acum,ca Richard trebuie sa plece. Plus alte 1000 de chestii...
Nu pot vedea linkul pus de tine. Noi vrem sa comandam niste DVD-uri cu Teletubbies,dar as fi foarte interesata de joc!
Ii pun cantecele pe calculator si,din intamplare,am dat peste "Sesame Street". Sunt atat de dragute,felul cum vorbesc,mesajul pozitiv pe care il transmit...chiar faceam comparatie cu idioteniile de pe CN,pline de violenta....
Gabitza ,nu ti-am mai raspuns,scuze
In legatura cu gustul,cred ca ii cautam scuze,incercam sa gasesc o explicatie,de aceea incercam sa ma mint singura cu "seamana cu taica-sau"
Gustul se invata,stiu asta foarte bine....of,of!
Ce mai fac frumosii tai? Ce le-ai mai gatit?
Ava,sunt frumosi foc baietii tai! Si eu am un favorit
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
magdaz_ina spune:
Lumisucces cu noua metoda.
Eu pentru Rares am trecut la extrema cealalta, mananca ce vrea el, numai sa manance, pe principiul babesc "altii s-au facut mari si numai cu ceai".
Sunt "incurajata" si de experienta cu Iarina care a fost fara probleme cu mancarea pana la 4 ani iar acum abia ciugule ceva toata ziua si ar manca doar dulciuri daca m-as pune la mintea ei.
Pur si simplu faza cu mancarea copiilor e o sursa permanenta de stres pentru mamici si nu imi place sa fiu atrasa in acest cerc vicios; adopt "tactica strutului".
Nu mai spun cat mancam eu ca si copil sau ce faceam cu mancarea sau ce "conduita alimentara corecta" am in prezent.
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
gabitza35 spune:
Andre...da,pe tine te intrebam,dar cum tocmai incepea o paruiala,atat am putut formula,in doi peri si fara "adrisant"
Lumi,chestia cu educatul gustului am zis-o asa...cred si nu prea cred in ea...;de ex oricat s-au chinuit parintii mei timp de 30 ani sa ma faca sa mananc spanac a fost in zadar;a trebuit sa ma casatoresc ca sa incep sa-l mananc asa deodata,parca toata viata asta as fi facut
Eu iti doresc bafta in noul demers legat de mesele pisicoasei...pana la urma papa ea
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Andrecluj spune:
Lumi mergi pe google.it si da-i cautare teletubbies. E un joc unde teletubbies astea se dau pe topogan, le faci lapticul, ii pui la culcare, etc. Multumesc de incurajare, stiu ca trecem toate prin asta. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!