Prietene la bine si la greu -74
Raspunsuri - Pagina 12
lili_a spune:
Hello hello, ma clatin nitel ca am beut de la Capisoana niste "aperitive" si am dat pe git si o tuiculica de la Dozz
lavi sa fii bine si tu si copilasii tai
Lumi, Dana felicitari pt maseluta! Noi tot la 4 dinti sintem, cred ca asa stam pina la 2 ani
Dozz saru-mina pt sugestiile de lectura
Monis cam laconica, nu zici nimic de voi? Ce face Santi-de-1-an+?
lyly imi pare bine ca n-a facut Alexu febra
Raluci,Ancutz ce fac burticile mici?
Andre uite www.obaibi.fr/VAD/Jupes-robes/Robes-a-manches/Robe-pull-en-angora-/p:1:2:1:193693.htm" target="_blank">aici rochita. Tracy Hogg e cu "dus-ntors" ca sa zic asa, se adreseaza in principal parintilor care doresc sa impuna o rutina stricta copilului, pt mine de exemplu nu prea s-a potrivit
padi cam rarut pe la noi, de ce e bolnavioara Laura?
Ma duc la culcare repejor ca in seara asta sint eu responsabila cu opaitul, ca la Capisoni e bairam
Lumi_Richard spune:
Lylyana,ma bucur ca nu mai are nevoie de medicamente,pup Alexutul frumos! Si Doamne ajuta sa scapati fara febra sau maraieli
M-am gandit eu ca maseluta poate fi cauza,dar ma mai gandeam si cum papa alti bebei,chiar daca le ies si cate 2 dintisori in acelasi timp?!
Andre,si a mea are unele reactii ciudate....Daca ne jucam si aude un zgomot,sare pe burta,langa mine(ca soldatii la instructie). Noi nu am putut tusi in prezenta ei de vreo 4-5 luni,ca se speria rau de tot.
Si felul cum se agata de mine in anumite situatii...pare mult mai afectata de unele chestii la care ar fi ras inainte. Si eu imi doresc mult sa o inteleg si sa fiu alaturi de ea,sa-i dau incredere in ea insasi,sa o ajut sa devina o persoana echilibrata si confidenta. Sper sa reusesc.
Dozz,ma bucur ca vezi partea plina a paharului,chiar daca trebuie sa mergi la serviciu si nu mai petreci la fel de mult timp cu Ana si sunt sigura ca iti este greu.
Cu mancatul....am hotarat sa adopt metoda sugerata de pediatra,deci nu va primi laptele la 14 si la 17-18. Imi este foarte greu,dar profit acum,ca si-a marit mesele de lapte-de la 150 la 200 ml....
Imi pare tare rau ca Ana refuza lapticu,tare as vrea sa stiu sa-ti dau un sfat,dar habar nu am..... Si da,600 grame intr-o luna e mult,dar depinde si ce greutate are Ana acum,ca daca e mai slabutica,nu cred ca e rau.
Dana,felicitari si voua! Si sa fie fara dureri si maraieli
Tina,multumesc de sfat,nu am stiut. Maine am zi de aprovizionare,deci numai bine sa cumpar tarhon si nucsoara. Si voi cumpara si leustean proaspat(daca se mai gaseste),sa vad cum merge treaba.
Ma bucur ca doarme Geo 3 ore. A mea si-a scos un somn,si vad ca la singurul somn pe care-l are,nu doarme mai mult de 2 ore....
Ohhh,astazi am gatit mazare pt noi,si am gatit si pt ea,separat. I-am facut mazare cu orez-nici nu a vrut sa guste. In schimb,i-am pus cateva boabe pe masuta si a mancat singura vreo 5-6.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
hihi sa iti zic eu cantitatile din ochi experimentate de mine: o ceasca (de aia putin mai mare de ceai) cu apa, si o treime din ceasca aia cu faina. Stii tu, pui la fiert apa cu putina faina, cand clocoteste restu fainii si fierbi cam 15 min mestecand incontinuu. Ies cam 2 portii de mamaliguta, cam cum mananca fiimea. Eventual poti sa pui o ceasca si ceva de apa, si o treime faina sa iti iasa o mamaliguta moale. Eu rechinasei i-am amestecat pe urma mamaliguta cat era calda in smantana, ca ea e cu consistente de astea mai lungi si mai lichide. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Atelierul meu |
Bei, nu vad bine sau sunt si nu stiu sa fac o mamaliga???????/.........cum , faina?????????
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a Raluci,Ancutz ce fac burticile mici? |
burtici? ai zis burtici? mai avem burtici si eu nu am fost pe faza???
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
simina_kin spune:
LA MULTI ANI MATEI
LA MULTI ANI DOZZ
Lavi sa ramana samburelul la locul lui
Raluci, Dana sanatate piticilor
wowLumi deja apar maselele????, vorba Ariadnei..credeam ca vin mai tarziu
Si noi suntem in categoria mancare-DA......lapte-NU PREA VREAU
UPS...SE AUDE FATAITA
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
many_bani spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
Bei, nu vad bine sau sunt si nu stiu sa fac o mamaliga???????/.........cum , faina????????? Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2 fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Probabil faina de porumb (adica malai), zic si eu
mami de Vlad (29.10.2009)
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariadna33
burtici? ai zis burtici? mai avem burtici si eu nu am fost pe faza??? pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota multumim! ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
BURTICILE PITICILOR
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Probabil faina de porumb (adica malai), zic si eu mami de Vlad (29.10.2009) |
aa......pai daca eu stiu de malai, na....
Specificati si voi mai clar nene
Am fost la fimea sus si am gasit-o uda fleasca, a trebuit sa o schimb , si binenteles ca s-a trezit. Am mai stat 10 min sa o adorm , dar iar o aud in boxa ca se fataie, asa ca va spun NOAPTE BUNA si ma duc sa o iau in pat cu mine
ariadna33 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simina_kin
BURTICILE PITICILOR Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2 fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
ca sa n-o dau de tot in bara o sa zic : cine stie, poate chiar sunt burtici si nu stiu inca! na, am zis-o!
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
ariadna33 spune:
La Multi Ani, Teodora!
Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor! Un an cu multe impliniri si progrese sa urmeze in viata ta!
multumim!