Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Decalotarea o fac la baita in fiecare seara si la recomandarea pediatrei ungem putica cu crema de galbenele ca se inmoaie si se desprinde pielicica mai repede. Sa speram ca fac bine ce fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

noapte buna delfinariu si vise pufoase...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

A fost o noapte relativ linistita, dar totusi grea, mor de somn desi m-am culcat regulamentar la 10 jumate. Nurofenul si-a facut treaba, nu a plans pana de dimineata la 5 jumate, in schimb foieli la 1.30, 3.30, 4.30, 5.30.la 5 jumate plangea la fel de ti se rupea inima, l-am schimbat de pampers, i-am dat chamomilla, pe la 6 s-a culcat la loc, eu am mai reusit sa dorm vreo jumate de ora, acum e fresh cu chef de joaca

multumesc fetelor de raspunsuri

si noi facem la baita,dar se pare ca nu e de ajuns. si la noi la fel, se desprinde greu. i-a mai tras putin pediatra pe la 3 luni, atunci a fost ok, doar putin rosu, acum a mai tras mai tare de ea, dar tot nu e gata, mai trage si la 7 luni

deci urmatoarele 2 luni cand vine pediatra se lasa cu plansete,dupa vaccin si apoi dupa decalotare din nou...offf

sa vedem cum va decurge ziua de azi, cred ca va sta pisoiul meu in putica goala si il voi schimba din ora in ora, ca daca e gol pampersul si nu sta lipit nu il deranjeaza asa rau

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI

SEBASTIAN SI FELIX, GEMENASI IUBITI DE DRAGAICA
CRISTIAN ALEXANDRU (LAURIKA)
ERIC NICHOLAS (GRETY NIKU)
RADUCU, MANCACIOSUL LUI PUFESCU

toti fac 3 lunite astazi! sa fiti sanatosi pui dragi!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

va povesteam aseara ca a venit pediatra...copilul meu a luat 5 kg de la nastere, cica atata tre sa ia un copil in 8 luni si a crescut 16.5 cm...a recuperat foarte bine!

dar asa vad ca sunt si dragutul de Raducu a lu Tina si frumusica de Iza a Rodicai...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, sanatate, noroc sa cresteti mari si sa ascultati de mami!:
SEBASTIAN SI FELIX, DE DRAGAICA
CRISTIAN ALEXANDRU, DE LAURIKA
ERIC NICHOLAS, DE GRETY NIKU
RADUCU, DE PUFESCU

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

va povesteam aseara ca a venit pediatra...copilul meu a luat 5 kg de la nastere, cica atata tre sa ia un copil in 8 luni si a crescut 16.5 cm...a recuperat foarte bine!

dar asa vad ca sunt si dragutul de Raducu a lu Tina si frumusica de Iza a Rodicai...

9 iunie 2010

Bravos! Creste ca Fat-Frumos feciorasul tau
Azi mergem si noi la pediatru, ne laudam la intoarcere

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Multumesc fetelor si va doresc si voua la fel sa nu aveti probelme

Racusor dupa 24 h ii cam trece
Sa iti spun din experienta mea cu 2 baieti, la primul l-am decalotat o singura data la dr si a tras rau de ea , am patit la fel ca tine, la al 2 ne-a chemat o data pe saptamana, m-am dus de 2 ori iar dupa asta l-am desfacut noi cand il scoteam din baita pe prosop treptat si a fost ok
Eu ti-as recomanda sa il desfaceti voi treptat sa nu stai pana la 7 luni ca se lipeste la loc

Mergi la inceput

Otilia, am uitat sa te felicit pt primul kg dat jos! si 3 cm! Esti tare! Clar esti constiincioasa!
Eu calc stramb numai la micul dejun, cerealele sunt indulcite, plus ca mai adaug si cativa biscuiti. Aseara am mancat stiuca la gratar cu orez basmati si salataverde+spanac. Nu-i rau (la gust e excelent) pt dieta... zic si eu

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI

SEBASTIAN SI FELIX, GEMENASI IUBITI DE DRAGAICA
CRISTIAN ALEXANDRU (LAURIKA)
ERIC NICHOLAS (GRETY NIKU)
RADUCU, MANCACIOSUL LUI PUFESCU

toti fac 3 lunite astazi! sa fiti sanatosi pui dragi!

9 iunie 2010

La multi ani si din partea noastra, cu multa sanatate si bucurii in viata!

Racusor, chiar vroiam sa te felicit pt cum a crescut Andrei, foarte , foarte bine! Se vede ca are mami grija de el tare bine!

Rodi, de ieri am ramas setata cu video cu Isa. Azi noapte pe la 3 nu am reusit sa dorm, pana la 4, si mi-am amintit faza din video: Maria:"Da' ce face, mananca?", Rodi:"Pai sigur, dar ce crezi ca fac cu el?", Maria: "Cu el?", Rodi:"Cu suculetul". M-am distrat azi noapte de una singura...

Aseara l-am indopat de LP, apoi san, la 9 fix l-am culcat, a dormit pana la 8 dimi, cu treziri la 3, 5, 7... Foarte bine. Si cuminte, a papat si s-a culcat... Asa da. O sa incerc sa respect programul asta- musai la 9 in pat, si musai dupa o masa maaaare cu bibe- ca e LP, ca e LM... ce se gaseste... Asa ca sunt mai odihnita, mai bine dispusa... De dmineata imi parea copilul atat de vesel, povestea, radea, ne explica, l-am chemat pe sot, ii explica si lui, Doamne, ce se mai distra... Poate asa a fost si ieri, alaltaieri, dar cu ma-sa obosita, cine sa il vada...

Nela, ma gandeam pe unde esti... Te-am mai intrebat o data de vreo saptamana, doua, pe unde umbli, dar probabil nu ai vazut... Ma bucur ca sunteti bine.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput