Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara delfinariu,

multumim mult de urari!

Andrei, de racusor
Stefan Calin, de ariana1
Matei, de creatza
Nectarie si aniversare frumoasa Larissei!

Va servim cu placinta cu mere si prajitura cu branza de vaci.
Revin, ca-i cam marait sarbatoritul.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Am ceva nervi pt ca ma cam lasa pc-ul....cand mi-e lumea mai draga el se inchide....dar asa brusc! Se cam incinge, l-am aspirat dar degeaba......oare sa am vreun virus?

Georgia, Antonia e tare jucausa! Mi-a placut tare mult de ea!

Racusor, ce mai face delfinasul sef? Mai are muci?

Si noi mai avem si vb aia doar ce am terminat 3 zile de tratament cu Eurespal

Fetelor, cele care le faceti aerosoli...de cate ori pe zi le faceti si cati ml de ser fiziologic puneti? Noi facem o data pe zi cu 2.5ml de ser fiziologic.

Puiutz, ce mai face Raducu? Sunteti bine?

Ramo, nici de voi nu mai stim nimic...sper sa fiti bine!

Vroiam sa va intreb pe cele care sunteti din Bucuresti si ati ajuns pe la targul de copii cand s-a organizat.....sunt mai ieftine jucariile, scaunele auto, de masa?

Tb sa achizitionez scaun de masina si de masa si daca le-as putea lua mai ieftin am trage o fuga la targ, la sf lunii.
Scaunul de masa pe site la chicco e la reducere, dar poate il luam mult mai redus de la targ, iar cel de masina la fel.

Mirela, felicitari si casa de piatra! Multa sanatate si sarcina usoara in continuare.

Cris, e super caciula lui Vladut, iar el este un frumos!

Poate mai revin....sper sa ma mai lase sotul pe laptopul lui

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Carmen eu mananc des paste,cam asa le fac si eu ,mai ales cele cu legume.

Miha,Andres nu prea pare gelos,nu imi zice sa il las jos pt el,il pupa rau toata ziua,chiuie dimineata de cum ii vede ochii deschisi,e foarte atent la tot ce face,mai ales cand plange e primul la el,il leagana ,ii pune suzeta,ii spune sa nu mai planga ca e Andres langa el,intre timp striga si la mine,trage de mine sa vin la Miguel(de multe ori Miguel doar maraie,dar el zice ca plange).

LARISA cum v-ati petrecut ziua cea mare ?

PUFESCU-

Citat:
la noi nu sunt ciripeli delicate ca sa indice foamea...doarme sau se joaca si odata face ochii mari,baga amandoi pumnii in gura si ii suge isteric...din momentul ala mai am un minut :)).
hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

MIRELA Bravoooo !! acum vad ca au si nume motaneii scumpi,Razvan si Robert,si doamne cat a trecut timpul,esti deja in 30 de saptamani,vai mai e atat de putin,sa va dea dumnezeu sanatate ! abia astept sa iasa la lumina mult asteptatii!!!
Felicitari !!! te-ai casatorit ieri?? sa fie intr-un ceas bun!

CARLA pt varsta lor,indiferent ca incepi sau nu cu dovleacul,se dadoar piure fiert(in aburi sau apa) fara sare ,ulei,minuni.sau combinat cu cartof ,apoi si cu morcov,apoi cu toate legumele posibile,cand ajunge sa le manance pe toate,in piure,doar cu apa.

CRISPO ce frumos e cu caciula aia!!

BtZ OVI sper sa fie ce spun fetele,si sa nu fie nimic grav !

La multi ani Andrei,Stefan Calin,Victor,Matei,Nectarie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fetele care incepeti cu dovleacul,de unde il cumparati?eu as vrea sa gasesc dovleac romanesc,nu de la real,supermarketuri etc.si cum il preparati?
dovlecel cand dati?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Taiat bastonase si fiert la aburi.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

si ce masinarie de fiert pe aburi recomanzi?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mai, eu toata aparatura o am de la Black&Decker sunt ieftine si bune.
Filtru de cafea il am de 4 ani, ma tot rog de el sa streice si nu vrea
http://www.nextag.com/Applica-Black-Decker-HS1050-611234585/prices-html

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Si mai avem inca o problema grava.

De la 5 a.m. pana la 15.00 am avut 5 scaune De atunci si pana acum nimic dar doarme de la 4.30...probabil a confundat ziua cu noaptea.
Mi-a dormit azi de la 10.30 pana 11.45 si la ora 14 a mai dormit o ora.

Eu cred ca e diaree. Voi ce spuneti?

Maine il sun pe dr pediatru. Dimineata i-am facut 240 ml de ceai de menta si un pliculet de smecta...si i-am tot dat pe parcusul zilei aprox 75 ml....sper sa nu fi gresit......dar m-am saturat de doctori.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aelita, cred ca te topesti cand il vezi pe Andres ce afectuos e

Tina, se poate sa fie deranjat la burtica, eu zic ca e in regula ca i-ai dat ceai de menta cu smecta, asa imi recomandase si mie pediatra cand am avut pb cu Victor. Are scaunul vreun miros/aspect diferit?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Aelita, cred ca te topesti cand il vezi pe Andres ce afectuos e

Tina, se poate sa fie deranjat la burtica, eu zic ca e in regula ca i-ai dat ceai de menta cu smecta, asa imi recomandase si mie pediatra cand am avut pb cu Victor. Are scaunul vreun miros/aspect diferit?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Aspectul scaunului zic eu ca-i ok.... cum face kk il si schimb sa vad daca e apos dar scutecul imediat absoarbe si nu prea pot sa-mi dau seama. E de culoare galbuie si cu f multe stelute de lapte

Mirosul: niciodata nu am stiut sa fac difetenta. Mie mi se pare ca miroase la fel de urat fiecare scaun. La asta nu ma pricep deloc!

Nu stiu ce s-a intamplat cu RAducu ca doarme de 3 ore si 20 min.

Alina, iti multumesc din suflet pt raspuns!

Gabitza, ii doresc multa sanatate lui bebe Paul cum de altfel la toti delfinasii, ca tare e rau sa fie bolnavior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, merci de comentarii , ma bucur ca va place strumful meu cu caciula lui cu tot...

Tina, eu aerosoli ii faceam de 2 ori pe zi, cu 3 ml ser - la rec pediatrei. Iar scaunul auto si de masa am zis ca le iau mai tarziu, cam de sarbatori, ca poate prins mai ieftin. Am vazut si eu ca is reduse pe site la Chicco. Sa vedem ce afacere fac...

Rodi, ce mi-a placut de Isa, cum papa ea cu pofta. Foarte bine mananca din lingurita. L-am pus si pe Vladut sa o vada, tare atent a fost, dar cand a plans Isa a inceput si el... S-a necajit...

Bagam diseara iar LP... ca sa foiu sigura ca mananca... Azi la 5 a papat, 70 ml... nu a mai vrut, plangea la san... M-am muls, si mai mancat... Cred ca o sa imi iau o pompa folosita Avent manuala, si sa incep sportul "mulsului" la greu...

BTZ, of, atatea probleme cu puiutul. Abia astept sa mergi maine la doctor, sa citeasca analizele. Sper sa nu fie nimic grav...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

multumesc frumos de urari fetelor

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, daca vrei, iti pot imprumuta eu pompa Avent. Eu nu o mai folosesc. Dar nu stiu cum sa ti-o trimit

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput