Fluturasi de martie-aprilie 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi da, sfecla rosie am inceput sa mananc zilnic. mai ales dimineata la micul dejun, o tai asa feliute, pe langa conopida, patrunjel radacina si telina. imi si plac astea ca altfel nu stiu daca le mancam asa.

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

svetlana si eu iau homeopate dar acum mi-a zis doctorul sa iau asa si asa iau.

miki asa-i. sanatate sa avem si bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu v am pove, ieri cand am mers dupa fii'mea la gradi, erau in plin toi de pragatiri pt Thanksgiving day.....alt party ne asteapta!!! nu sunt eu nici pt valentine's, nici halloween, nici asta dar e o ocazie in plus de a invata ceva si de a o vedea cum le recita....
si de astazi incepe dansurile, ca nu am mai avut cap cu ea ca vrea sa danseze...

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

hello!!!
Madutza iti dau intalnire, in parc, la anul....asa intre noi gagicile....si apropo de asta sterge de urgentza caruciorul albastru din dreptul meu ca se supara fiimea pe mine

Deci Strumfy te-ai prins..nu te mai alerg...dar stii ca fusei un pic dezamagita cand m-a intrebat dr.....si cum o cheama

revin du detalii mai tarziu ca ii e foame la fimea cea mare

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
21+cronologic

deea, bravo., felicitari si eu banuiam ca o sa ai baiat..dar sa fie sanatoasa si frumoasa ca surioara

mami de Vlad 09.04.2009 si s24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Miki, cu totii ne dorim in primul rand sanatate, ai dreptate...
Dar pe langa sanatate, fericire, bb-ii voiosi , voinici, frumosi etc... ar fi bun si un sac de bani

Waiting for a miracle !!! 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor eu am repetat hemoleucograma si mi-a iesit hemoglobina la limita. mi-a dat doctorul fier si omega 3.
miki tu ce omega3 iei? de care??

de la GNLD, comandat pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Yasmi, foarte bine ca vrea sa danseze, ca e interesata si invata multe, ce fetita desteapta ai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Roxy, foarte bine ca o poti lua pe mama la tine pt o perioada, eu nu o sa am atata noroc, va trebui sa ma descurc mai mult singura si o sa ma ajute soatza cat il voi prinde acasa.

Referitor la fier, eu iau remedii homeopate care ajuta la asimilarea fierului in organism, adica ajuta organismul sa-l extraga din tot ce primeste hrana care contine fier. Dar eu sunt cu tratamentele homeopate in general, de 4 ani nu am mai luat nimic altceva din farmacie.

pt asimilarea Fierului din alimente puteti lua Captafer, mie mi-a fost recomandat de dr.. eu tocmai am terminat tratamentul cu Fe, am luat o cura intensiva 10 zile de Tothema fiole, 2/zi si sunt fericita ca am scapat..tare naspa sunt efectele la mine, ma constipa ceva de groaza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Svetlana, eu am tot zis sa sun un dr homeopat, am nr unui dr bun...nu mi-am facut niciodata timp pt asta...din pacate.
Miki, Doamne AJuta sa reusiti cu casuta, nu e de ignorat, e un aspect foarte important, de aceea sper Craciunul sa rezolve asta pentru voi! Cat despre nepotel ... ar fi bun Acatistul Sfantului Ioan Rusu, sa dea DUmnezeu sa ti se indeplineasca aceasta dorinta!
Lavi, succes la dansuri. Si eu am vrut sa-l dau pe fiu-miu, dar n-a vrut el. Baietii...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca vb roxy de praji, simo de gogoasa....eu pofteam la ceva dulce ...orice dulce sa fie si am dat gata o punga de perinute cu capsuni viva dupa ce am mancat o masa copioasa....sper sa nu imi fie rau si asta sa fie ultima masa k lumea de pe ziua de azi.

svetlana, da ea e pasionata de multe!!
acum ma gandeam sa incep sa o invat literele ca tare se mai preface ea ca citeste pe litere

mami x2 , de fetita cu codite si s 25

Mergi la inceput