Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ms mult Rala am priceput

citisem aseara tot aici pe site,despre o burtica din afara care la fel vroia sa nasca cu doua sapt inainte. si a invatat-o moasa sa isi faca un ''coctail'' din 50ml ulei ricin + 50mlvodca + 50ml suc portocale.
cica a functionat de minune, pana dim a nascut si destul de usor..dar ma bufneste rasul la ideea de a ma duce pe acolo putin ''afumata''..cu frica de nastere da macar vesela nevoie mare...
mi-a trecut..nu mai vreau inainte de 40..il astept pe print cand vrea el..

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Celesta, Madanic, aveti niste bebei cu personalitate, nu vin ei cand vreti voi, vin cand vor ei, este? Acusica ne spuneti sa pregatim agitatele .

34+

pai sa stii ca ai dreptate, a avut personalitate de la primele ecografii, si-a ascuns mereu fata si nu a colaborat la masuratori... am cam stiut de pe atunci ce ma asteapta

40+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Fetele

eu tot 2 in 1... cu termenul depasit, in saptamana 41... contractii am zilnic, dar nu destul de puternice incat sa anunte travaliul...
azi mi-a facut din nou moasa acupunctura, incep sa suport din ce in ce mai greu durerea, cateva intepaturi acolo mi-au creat o stare de neplacere... nervii is intinsi la maxim, somnul prost, ma misc ca o balena esuata la mal, de dureri de simfiza deja nu mai vorbesc, fac parte din viata mea de atatea saptamani...

40+

adik doare ?? ca si mie mi-a propus moashea acupunctura si chiar contemplam subiectul dar asta pentru ca stiam ca nu doare pentru ca acele sunt asa de subtiri ca nici nu le simti. sau ajung mai greu la destinatie prin toate straturile noastre de... blanitza? BTW, unde se infig de fapt acele pentru treaba asta?
si eu ma simt cum spui tu numa ca nu imi permit sa imi intind nervii la maxim pentru ca ma solicita prea mult nervos baiatul meu ca sa mai imi ramana nervi si pentru ca inca nu am nascut. ce pot sa spun? curaj! noaptea asta poate fi the big one!
eu am avut azinoapte crampe ca la menstra de cateva ori doar ca mai puternice asa. de 3-4 ori... mai departe de atat nu merge deocamdata treaba la mine. sper ca se generalizeaza ca altfel din cate am citit genul asta de contractii pot anunta un travaliu foaaaaarte lung. asta pe langa faptul ca nasterea vaginala dupa cezariana se spune ca e f lunga pentru ca il nasti si pe primul copil.

sunset buna intrebarea cu no-spa-ul

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 40

Alina, cred ca am devenit eu ultrasensibila pt ca la primele sedinte de acupunctura (incepand cu saptamana 36) nu m-a durut decat f vag si numai la degetele mici de la picioare... acele se introduc cam 5 pe fiecare picior, de la genunchi in jos, in diferite puncte... merita sa incerci - zic eu
La tine e un pic mai greu pt ca trebuie sa te ocupi si de baietel si nu mai ai cand sa-ti plangi si tie de mila

40+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rala

Felicitari Monnica tu parca ai nascut la Elias? Cu Tutu cumva? Sper sa nu te conund. Daca da, poate ai timp sa imi povestesti si mie ceva detalii.

Ma inclin in fata calmului Celestei si al lui Madanic si le tin pumnii sa ne dea vestea cea mare cat de curand.

Eu ceai de frunze de zmeur n-am gasit inca la niciun plafar. M-am apucat de epo dupa "reteta" alinuscai. Dar epo al meu are si vit E. O fi vreo problema?

38+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Eeeeee, nu-s prea calma din fire, dar stiu sigur ca egal ce fac, nu tine de mine declansarea travaliului si nasterea, asa ca incerc sa iau lucrurile asa cum vin, desi m-as inchide intr-o camera si as urla cat m-ar tine gura

40+

Mergi la inceput

Multumesc la toate fetele de incurajari si , tin pumnii la celelalte care se pregatesc de nascut sa aiba parte de un travaliu scurt si cat se poate de nedureros

Monica, felicitari, sa-ti traiasca ursuletul!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna viitoare mamici de puiuti

iertati-ma k am dat buzna in "casuta"voastra insa vroiam sa ii urez lui sunsetnastere usoara si o printesa sanatoasa si mancacioasa, si sa nu se grabeasca sa iasa afara bebelina, sa o lase acolo pana cand este micuta pregatita ca in burtica este cel mai bine pt ea
doresc si restul fetelor nasteri usoare si bebei sanatosi ca asta este cel mai important

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

M-am chinuit groaznic sa va gasesc, la trecerea in cap 154 nu exista link. Spun groaznic ca am incercat aseara pe tel sa intru sa va spun ca sunt la spital. Am avut sangerare fara contractii si m-a oporit si astazi chiar daca n-a curs sange decat aseara. Sunt pe perfuzii, bebe e mult mai linistit. Ieri pe la 15.00 am venit ca credeam ca am contractii si la monitorizare nu s-a vazut niciuna.

bebe in schimb isi schimbase pozitia si este transversal dar si cu fata inspre coloana mea si m-a rupt in doua efectiv. plecasem acasa si pe la 6 am si sangerat, deci am revenit si m-au oprit la spital. Bebe s-a caalmat Doamne ajuta.

Beatrice, ti-am trimis pm aseara cu nr meu ca n-am stiut cui sa scriu in disperarea mea sa va tin la curent dar stiu ca esti ocupata.

Acum sunt cu latopul la mine o sa incerc sarecuperez din urma si va mai tin la curent. Am intrat in 34 de saptamani si deci e musai sa stea bebe cuminte. Are 2450 grame

Syl, mami de Ati si acum 33+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, tocmai ce am facut 20 de minute de gimnastica pe Wii Fit. Ce misto e sa te misti!!! Nu m-am bagat la exercitii complexe, doar alergare pe loc, niste de astea de aerobic, cateva de yoga si exercitii pt muschii mainii. Dar am transpirat toata

Am slabit pana acum 11 kg de la greutatea de fix dinainte de nastere (in conditiile in care la nastere bebe a avut 2.16kg si placenta 300gr ) Mai am multe insa de dat jos Dar azi sunt optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Syl sanatate multa. ai grija de tine si mai tine=l p bb la caldurica inca 2 sapt cel putin

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Fetele care e treaba cu alocatiile , indemnizatiile etc??
Eu o sa ma introc la munca , deocamdata beneficiez de zilele alea libere platite 100% de angajator...nici nu stiu cate sunt...eu o sa folosesc 67 , inainte de nastere nu mi-am luat nici o zi prenatal...
Bunnnn deci eu nu imi bag doasar nicaieri...
Dar ptr alocatia lui bebe ce trebuie sa fac ???Ca ea nu se intoarce la servici !

Mergi la inceput