durere in timpul sarcini

durere in timpul sarcini | Autor: florinrox

Link direct la acest mesaj

Buna am si eu o mare intrebare....de aseara ma doare foarte tare in partea stanga sus ..sunt insarcinata in 6 luni care este oare cauza ...pe cine intreb zice ca apasa bebelusul meu pe organe... este oare adevarat sau trebuie sa ma ingrijorez?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinrox spune:

nu este nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinrox

Buna am si eu o mare intrebare....de aseara ma doare foarte tare in partea stanga sus ..sunt insarcinata in 6 luni care este oare cauza ...pe cine intreb zice ca apasa bebelusul meu pe organe... este oare adevarat sau trebuie sa ma ingrijorez?

eu sunt, am citi, dar nu stiu ce sa iti raspund? sus? cat de sus? stanga sus ma duce cu gandul la inima? mai jos? splina? te-ai lovit recent? nu stiu ce sa iti spun, nu tin minte sa fi avut dureri in prima sarcina.
sanatate multa.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mah, tu esti panicoasa din fire? adica la orice durere te inspaimanti?

al meu bebe a jucat tontoroiul pe toate organe mele, nasol era cand valsa pe vezica si trebuia sa caut toaleta urgent, in rest nu ma (mai) panicam. Isi intindea picioarele pe sub coaste, credeam ca-mi da un sut la inima si la rinichi, dar trecea totul cand ma intindeam in pat, mai suta de doua ori si se culca (cred). Vezi ca, corpul tau nu-ti mai apartine in totalitate, il mai imparti cu cineva

Mergi la inceput

multumesc. pentru raspuns toata lumea asa imi spune ca apasa pe organe....ma doare chiar sub sanul stang ...este mare bataus baiatul meu ...

Mergi la inceput

am aceasi durere de o saptamana acum parca si mai tare ma doare chiar sub sanul stang si parca si un pic sanul l-am sunat pe doctor si mi-a zis ca este posibil sa fi racit sa folosesc fastum gel dar am citit pe cutie si este contraindicat in sarcina .... ce sa fac ...a mai patit cineva asa ...ma doare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna

ti-a zis dr sa folosesti fastum gel pt e posibil sa fi racit? pai fastum gel nu e pt raceala...

http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1258

Daca totusi durerea este f persistenta si nu te lasa deloc eu as face un eco .

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

mersi aly pentru raspuns ...tot ma mai doare dar sunt momente depinde cum stau ...poate sa apese bebe pe ceva splina ,stomac?

Mergi la inceput