Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!
Raspunsuri - Pagina 16
adablackcat spune:
Noi avem inventar la lucru in week-end-ul asta deci n-am sanse deloc la intalnire.
Cristina, cu tot dragul!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Somleac spune:
Am intrat numai sa va spun ca n-am picat jos de pe planeta
Noi suntem bine. Eu un pic agitata saptamana asta. Va pove dupa de ce si cum. Azi vine soacra-mea la noi.
Imi pare rau de mamicile si puiutii bolnaviori.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
alinamoro spune:
La multi ani Anto!
Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti tu!
Acu 2 seri am vorbit un pic cu Anto pe mess, ea m-a acostat, dar n-am putut vorbi mult ca a sunat-o prietena ei de-aici din Arad.
CristinaR, la 4 ani se face vaccinul DTPa, doza a V-a (ultima).
Uf da multe bubite ti-au aparut, acum ar trebui sa nu mai apara, cam in 3 "valuri" apar. Probabil ti-au iesit si in gat si de-aia te doare.
Flavia, aha, am priceput acum. Pai nu de asta trebuia sa-i cumparam la Matia de ziua lui?
Ma bate gandul sa iau si eu o galeata de Lego pt. Mos...
Cristiana70, ieri am cautat datele voastre in capitolele anterioare si v-am "readus" in listuta. Nu stiam ce s-a intamplat ca n-ai mai scris, trecuse aproape 2 ani (sper ca nu gresesc ).
Sunt super langosii de pe C.Timisorii, eu zic ca-s cei mai buni din oras. Sotul meu a lucrat chiar acolo pe colt langa langoserie si-mi aducea f des.
Apropo, nu ar mai trebui actualizata listuta? Sunt fete care n-au scris demult sau au scris doar de cateva ori. Fara suparare, are vreun rost sa tinem ditamai lista?
Va rog sa va dati cu parerea.
Am editat ca am avut o gramada de greseli...din cauza vitezei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Alina, scoate-le pe cele care stau numai dupa .
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Alina, scoate-le pe cele care stau numai dupa . Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Executat!
Am scos pe claudia_maria(n-a scris de cativa ani),gabibociort, lu_ana, Ralu79, Relusha, rgagapie.
Daca vin inapoi oricand modificam listuta, le "readucem".
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
ALINA, eu nu m-am suparat catusi de putin ca m-ati scos, in timpul asta n-am avut timp nici macar sa ma bag sa citesc ce faceti.
FLAVIA, ti-am scris un pm cu un magazin online jocuri Lego unde am vazut placi separate, seturi de usi si ferestre, tigle si multe altele. Nu stiu daca e voie sa-l pun pe forum.
Astept sa se trezeasca David si sa mergem dupa lapte. Abia il conving sa se puna pe pat dupa-amiaza, mai ales ca-l vad ca se freaca la ochi si casca, apoi abia il trezesc .
alinamoro spune:
Cristiana70, vezi ca esti datoare cu niste poze!
cristiana70 spune:
Chiar acum ma straduiam sa le postez. poze David
Imi aduce si mie aminte cineva cum se pun pozele sub text ?
flavia ramona spune:
Cristina, am vazut ca mi-ai trimis PM, numa ca bugetu e momentan cam la pamant, cu toate ca o placa tot parca i-as lua ca sa putem construi in voie, cred ca ma voi scutura cumva de bani pt asta, dar de pe net nu are rost sa o iau ca imi iese ca si in magazin cu tot cu trasport. Numa daca mai luati una din voi ceva si impartim transportul.
Alina, da, am gasit Lego cum vroia Miha atunci si l-am gasit mai ieftin cu 10 lei si tare m-am bucurat. Am sunat-o sa vad daca e ala si i-am luat si ei unul.
Am vazut-o pe Carmen cu piticii, mi-au batut in geam. Si cu parul scurt Mela tot asa frumoasa e, iar Serban mi se pare un strengar .
Diana11 ce mai faceti? Cum sunteti? Cum e Ale?
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
cristiana70 spune:
FLAVIA, la comenzi de minim 400 ron transportul e gratuit, cred ca suntem in stare dintre noi toate sa o punem de asa comanda, mai ales ca vin sarbatorile. Desi nu stiu ce-i in capul meu de blonda, la ora asta sunt imprastiate trei seturi de cuburi iar fiul meu drag l-a scos din dulap pe al patrulea, sa am eu ce aduna deseara daca nu vreau sa calc pe ele!